50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dalcine napiim saçlarımı çok seviyorum bayanssulusmile hani matah sempatiksalakcinnideğiller ama ama olsun onlar bana güzellbilmiyorumkismile

ben onlara zarar vericek her türlü aktiviteden uzak duruyomm

verilen bi emek war ama emeğe saygı yok beni çok üzmüştü :gitme: belkide ben fazla etkilendim -tatlicadiarzu-

he simdi anlıyorum fragmanında görmüstüm biraz.

dalcine napiim saçlarımı çok seviyorum bayanssulusmile hani matah sempatiksalakcinnideğiller ama ama olsun onlar bana güzellbilmiyorumkismile

ama sevdiğin belli gerçekten. masallah bakımlılar. parlaklıgı çok güzeldi ve sana gitmis rengi. benimde hep hayalimdi o renk ama erteliyorum

Süperler canım Çok güzel bakmışsın cidden, benim saçlarımla başım belada :gitme: Çok güzeller ama beni terkediyorlar :gitme:

Süperler canım Çok güzel bakmışsın cidden, benim saçlarımla başım belada :gitme: Çok güzeller ama beni terkediyorlar :gitme:

çok sağol
tatlım stres ten dir bi ara seninle bunu konuşalım bildiğim bir iki yöntem var belki sende duymuşundur

şampuğanına menekşe yağı kat bişey daha var şimdi aklıma gelmediiakannehir

orası annemin evi benim evin mevkisi güzelde ben de yeşillik ve açıklık yerleri severim:ecrin_bebek:

ben yine acıktım ve akşam üstü çay içmiştim uykumda gelmiyo sankii uyumak istiyom ki kalkıp kahvaltı yapem :ecrin_bebek:

dulcinea stresten bakımsızlıktan veya mensimlik dökülmedendir diye ben de erteledim durdum saçlarımı. en sonunda önündeki deri gözükecek sekildeki seyreklikten rahatsız olup dermatologa gittim b12 vitamin tahlili istedi. o kadar çok düsük çıktı ki. o yüzden kaynaklanıyomus, 10 tane iğne verdi ve ben tırstım yaptırmadım iğneleri ama 2 ay kadar sonrasında yaptırdım ve saçlarımın dökülmesi çok hafifledi elhamdüillah.ve 100 lerde olan b12 'm iğne sonucunda 800 lere çıkmıstı ki zaten en fazlası 900 oluyo sanırım.ihmal etme derim

yaa yokmu bi bilen,kaç kaloriydi şu mersin denen şey? Huuu kime diyom, bak hiç duyuyolarmıklava:
Bilmiyom ki canım, 0 deniyodu ama sahtesi varmış da deniyodu kaydirigubbakcemile3

Canım baya bişi deniyorum.. o denli vahimki sarımsak sürdüm ve dökülmede mucize sonuç yarattı diyebilirim ama çıkartması da lazım boshayallersmile Yarın devam ederiz bu muhabbete, benim kafa kayık biraz kaydirigubbakcemile3
ben yine acıktım ve akşam üstü çay içmiştim uykumda gelmiyo sankii uyumak istiyom ki kalkıp kahvaltı yapem :ecrin_bebek:
Kız aklın fikrin yimeh yimeh Şeniz
Bende pko var canım, belki de o yüzden... ben de bi ara kan sayımı düşünüyorum. Geçmiş olsun a.s. Haklısın.

bu arada o kadar zmana bosuna beklemisim , iğne hiç yakmadı ve acıtmadı. vurulurken hissetmedim bile taki hemsire kalkabiirsin diyene kadar

defne olabiir mi? :)

bu arada Allah sifa versin ducinea

tabii doğru oda var galibaa hazır yağlar var mecid efendinin çok işe yaradığını söyleyen var

benim eskide problemliydi kınadan sonra tabiri caizse çıldırdı yanii pırıl pırıl ne dökülme ne kırılmaa
kokuda yok gücüm yettiğincede yakmaya devam edicem:lepi:

defne olabiir mi? :)

bu arada Allah sifa versin ducinea
Amin canım. Defne ve zeytinyağlı sabunla yıkıyorum saçlarımı, şampuanı bırakalı çok oldu.
valla hem nasıl tatlı :) ben nasıl dogum yapacam bilmem:) neyse sevdiğime kavusayım da seve seve dogururum insallahkaydirigubbakcemile3

Kız şimdiden düşündüğün şeye bak kaydirigubbakcemile3 Düğün tarihi belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…