verilen bi emek war ama emeğe saygı yok beni çok üzmüştü :gitme: belkide ben fazla etkilendim -tatlicadiarzu-
dalcine napiim saçlarımı çok seviyorum bayanssulusmile hani matah sempatiksalakcinnideğiller ama ama olsun onlar bana güzellbilmiyorumkismile
ben onlara zarar vericek her türlü aktiviteden uzak duruyomm
he simdi anlıyorum fragmanında görmüstüm biraz.
ama sevdiğin belli gerçekten. masallah bakımlılar. parlaklıgı çok güzeldi ve sana gitmis rengi. benimde hep hayalimdi o renk ama erteliyorum
resim nerde yawww -tatlicadiarzu-
dalcine napiim saçlarımı çok seviyorum bayanssulusmile hani matah sempatiksalakcinnideğiller ama ama olsun onlar bana güzellbilmiyorumkismile
ben onlara zarar vericek her türlü aktiviteden uzak duruyomm
ah caaanımmmm benim profildesempatiksalakcinni
Süperler canımÇok güzel bakmışsın cidden, benim saçlarımla başım belada :gitme: Çok güzeller ama beni terkediyorlar :gitme:
benniye göremiyom:)) yeşil yapraklı bişiler war :1ninca:
Süperler canımÇok güzel bakmışsın cidden, benim saçlarımla başım belada :gitme: Çok güzeller ama beni terkediyorlar :gitme:
Bilmiyom ki canım, 0 deniyodu ama sahtesi varmış da deniyodu kaydirigubbakcemile3yaa yokmu bi bilen,kaç kaloriydi şu mersin denen şey? Huuu kime diyom, bak hiç duyuyolarmıklava:
Canım baya bişi deniyorum.. o denli vahimki sarımsak sürdüm ve dökülmede mucize sonuç yarattı diyebilirim ama çıkartması da lazım boshayallersmile Yarın devam ederiz bu muhabbete, benim kafa kayık biraz kaydirigubbakcemile3çok sağol
tatlım stres ten dir bi ara seninle bunu konuşalım bildiğim bir iki yöntem var belki sende duymuşundur
şampuğanına menekşe yağı kat bişey daha var şimdi aklıma gelmediiakannehir
orası annemin evi benim evin mevkisi güzelde ben de yeşillik ve açıklık yerleri severim:ecrin_bebek:
Kız aklın fikrin yimeh yimeh Şenizben yine acıktım ve akşam üstü çay içmiştim uykumda gelmiyo sankii uyumak istiyom ki kalkıp kahvaltı yapem :ecrin_bebek:
Bende pko var canım, belki de o yüzden... ben de bi ara kan sayımı düşünüyorum. Geçmiş olsun a.s. Haklısın.dulcinea stresten bakımsızlıktan veya mensimlik dökülmedendir diye ben de erteledim durdum saçlarımı. en sonunda önündeki deri gözükecek sekildeki seyreklikten rahatsız olup dermatologa gittim b12 vitamin tahlili istedi. o kadar çok düsük çıktı ki. o yüzden kaynaklanıyomus, 10 tane iğne verdi ve ben tırstım yaptırmadım iğneleri ama 2 ay kadar sonrasında yaptırdım ve saçlarımın dökülmesi çok hafifledi elhamdüillah.ve 100 lerde olan b12 'm iğne sonucunda 800 lere çıkmıstı ki zaten en fazlası 900 oluyo sanırım.ihmal etme derim
defne olabiir mi? :)şampuğanına menekşe yağı kat bişey daha var şimdi aklıma gelmediiakannehir
Canın tatlı demek ki katrece :)) (korkaaak katrece :)) )
defne olabiir mi? :)
bu arada Allah sifa versin ducinea
Amin canım. Defne ve zeytinyağlı sabunla yıkıyorum saçlarımı, şampuanı bırakalı çok oldu.defne olabiir mi? :)
bu arada Allah sifa versin ducinea
valla hem nasıl tatlı :) ben nasıl dogum yapacam bilmem:) neyse sevdiğime kavusayım da seve seve dogururum insallahkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?