hadi gözün aydın canımmmkaydirigubbakcemile5kızlarrrr yaşasın aşkım varmışş m,safirhaneyede yerleşmiş:)))))
msn açtı
Dulcinea sen Usagın neresindensin usağım? :)
kızlarrrr yaşasın aşkım varmışş m,safirhaneyede yerleşmiş:)))))
msn açtı
tabii doğru oda var galibaa hazır yağlar var mecid efendinin çok işe yaradığını söyleyen var
benim eskide problemliydi kınadan sonra tabiri caizse çıldırdı yanii pırıl pırıl ne dökülme ne kırılmaa
kokuda yokgücüm yettiğincede yakmaya devam edicem:lepi:
Amin canım. Defne ve zeytinyağlı sabunla yıkıyorum saçlarımı, şampuanı bırakalı çok oldu.
Kız şimdiden düşündüğün şeye bak kaydirigubbakcemile3 Düğün tarihi belli mi?
kızlarrrr yaşasın aşkım varmışş m,safirhaneyede yerleşmiş:)))))
msn açtı
:roflol: canım o uşaklı değil,şafak sayıyo 64 günü kalmış,usağın plakasıda 64 ya ondan. Yarında urfa yazacak:roflol:
hadi gözün aydın canımmmkaydirigubbakcemile5
gözünaydın linguistcim:)
saol canım benim:)) yarım kaldı resimlerde bi ara bakarım artıkın ama cidden maşallahın war 2 çocuk anası gibi durmuyon:))) ben meerkezi bilmiyom fazla boshayallersmile
canım normal kına mı? ya bende erteleyip duruyorum.kınaya yumurta sarısı,sirke ve ceviz yaprağı ilave ederek yakcam ama bi yakamadım gitti.
ya bu arada mecitefendi markete her girisimde gözüme çarpıyo adı mı havalı neyse bilmiyorum sankim çok kaliteli gibi hissttiriyo bana kendini. ama denemedim. deneyecektim aslında bu yıl ama bi aktarın kendi ürüneri var , tam doğal oduguna güvendiğim için ona baslamayı düsünüyorum.yanlıs bimiyosam mecitefendinin fiyatı diğerlerinden biraz daha yüksek.belki de o yüzden daha kaliteli diye düsündüm.
ay yok nerdeedaha aramızda bi resmiyet yok maalesef.....su an için tamamen duygusal
tekrar merhaba kızlar.1 bardak yağsız sütümüde içtim geldi. Ya geçenlerde yaban mersini konusu olmuştu hatırlarsanız,kaç kaloridir bilen varmı. Ben avuç yedimde ama kurusundan.
gözünaydın canım
ayy görmemişik canım beniŞeniz
ay tatlım burdamısın bilmiyom ama onun kalorisi yok denecek kadar az
hatta ara lardada rahatlıkla tüket zayıflamayada yardımcıızemuszemus
gözünaydın linguistcim:)
canım normal kına mı? ya bende erteleyip duruyorum.kınaya yumurta sarısı,sirke ve ceviz yaprağı ilave ederek yakcam ama bi yakamadım gitti.
normal kına canım 2 senedir yakıyorm yumurtanın direk kendisini katıyorum sirkeyi hiç duymamıştım ceviz yaprağı koyu laştırıyor diyeeeee iştee kızıllığın ve kokmamasının sebebiiii zerdeçallll
saçlar yanıp sönüyoo vallaakaydirigubbakcemile3trfik ışğı gibilaelaelaelaelae
yaw kızlar ben yaban mersininin normal halini merak ediyom yaş halini yani :)) geçen yaban mersini kurusu almıştık bi baktı sefgülüm arkasına aydında yetişiyomuş :))) oda aydınlı ya hemde o köyü biliyom dedi bende dedim hemen bi kaç kök bul babamlarda yetişitrsin
yarın kahvaltıya napsam ki sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
açlıktan uyuyamıcam yaw bugünn :gitme:
normal kına canım 2 senedir yakıyorm yumurtanın direk kendisini katıyorum sirkeyi hiç duymamıştım ceviz yaprağı koyu laştırıyor diyeeeee iştee kızıllığın ve kokmamasının sebebiiii zerdeçallll
saçlar yanıp sönüyoo vallaakaydirigubbakcemile3trfik ışğı gibilaelaelaelaelae
yaw kızlar ben yaban mersininin normal halini merak ediyom yaş halini yani :)) geçen yaban mersini kurusu almıştık bi baktı sefgülüm arkasına aydında yetişiyomuş :))) oda aydınlı ya hemde o köyü biliyom dedi bende dedim hemen bi kaç kök bul babamlarda yetişitrsin
hadi yaa,aydındamı yetişiyomuş,hangi köymüş bu canım?
bende merak ettim simdi yaw.aydıncığımda mııı . ay mayıs gibi gidicem nasipse bi sorayım bakayım. aydın'ın aktarcıları meshur canım. ne güzel hepsi bi arada.
bak bakalım bende bi dahaki gidişimde bi keşif yapmayı planlıyorum olumunekankayizsmile
valla dilbilimciciğim böyle düsünmeye,sabahı gözlemeye devam edersen bencede uyuyamassın:) Allahım hayırlı huzurlu uykular versin sana ne diyem:roflol:
canım Allah nazardan saklasın, masallah . ceviz yaprağı güçlendiriyomus da, annem duymus bana deneyelim deyip durdu ben pek oralı olmadım ama senin de bu dediklerinden sonra, su kilo durumumla ugrasmam biraz azalınca bende deniyim insallah.ceviz yapragıyla yıkanan saç tellerini böylekaydirigubbakcemile :))))))))))))))) çeksen bile kopmazmıs o derece sağlamlasırmıs, annem dedi, nerden duydu bimiyorm artık benim saçar zaten koyu siyah iyce koyulasır diye denememistim. valla zerdeçal olayına sastım vkaldım hiiiiiiiiiç duymamıstım yaa çok sağol Allah razı olsun çok degerli bi bildi.denicyem insallah yazınn
hadi yaa,aydındamı yetişiyomuş,hangi köymüş bu canım?
bişey değil tatlım cevapların ikiside bayaa geç oldu kusura bakma artıkvallamı,ah çok sevindim şimdi.Tatlı canım istediğinde onu yerim artıkkaydirigubbakcemile2 sağol gülüm benimopuyorumnanaktan
hmmmben netten bakmıştım benimde kocişim bulayımda ekeyim diyoduuukaydirigubbakcemileyaw kızlar ben yaban mersininin normal halini merak ediyom yaş halini yani :)) geçen yaban mersini kurusu almıştık bi baktı sefgülüm arkasına aydında yetişiyomuş :))) oda aydınlı ya hemde o köyü biliyom dedi bende dedim hemen bi kaç kök bul babamlarda yetişitrsin
canım Allah nazardan saklasın, masallah . ceviz yaprağı güçlendiriyomus da, annem duymus bana deneyelim deyip durdu ben pek oralı olmadım ama senin de bu dediklerinden sonra, su kilo durumumla ugrasmam biraz azalınca bende deniyim insallah.ceviz yapragıyla yıkanan saç tellerini böylekaydirigubbakcemile :))))))))))))))) çeksen bile kopmazmıs o derece sağlamlasırmıs, annem dedi, nerden duydu bimiyorm artık benim saçar zaten koyu siyah iyce koyulasır diye denememistim. valla zerdeçal olayına sastım vkaldım hiiiiiiiiiç duymamıstım yaa çok sağol Allah razı olsun çok degerli bi bildi.denicyem insallah yazınn
ayy bak babannem ceviz yaprağıyla bişi yapardı saçlarına eskilerin bi bildiği war demekki boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?