50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

annen doğru duymuş canımm :hulya:

hıh dalsinin cevabıı ceviz kabuğu suyu :ecrin_bebek:
sen sağol canım beniiimm :lepi:

olumunekankayizsmile benim aklıma direk defne gelmisti ya çok ihmal ediyorum ben saçlarımı. ideal kiloma yaklasınca baslıycam ama simdi ona da zaman ayıramıyorum. en son kirpiklerime bayagı zaman ayırmıstım. saça zaman ayırmam aylarım daha gelmedi :)

walla canım babama da muğlalı bi arkadaşı gönderiim demiş hala bişi gelmedi ...askere gitmeden önce aydında yetiştiğini bilseydik getirirdik işte nese yaza bi giderim olmadı bayanssulusmile

kızlaar ben kaçıyomm kızım pc yi alıyooalsanaalsanasmile

hadi iyi geceler
Şeniz

tamam canım iyi geceler sana da ve dahii sizlere de kızlar ben de uyuycam artk basım çok agrıdı.hayli ara vermistim ben böyle uzun net kulanımıma. zaten giris yaparsam dayanamam yazarım böyle uzun kalırım diye aylardır ziyaretçi olarak bakıyodum, giris yaparak yazdıgımdna beri çıkamıyom yaw:hulya:

sanada iyi geceler canım bende gideyim hatta uyuyayımda sabah olsun sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni öptüm opuyorumnanaktan

kızlar sabah elma sirkeli suyumla başladım güne.. kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği biraz peynir domates 1 haşlanmış yumurta şekersiz çay içtim sonra 1 buçuk saat yürüyüş yaptım..ara da yarım açma yedim, az şekerli türk kahvesi içtim. öğlen 2 dilim kepek ekmeği çok az peynir domates yedim yine. akşam lahana yemeği yedim yağsız salçasız sonra 1 saate yakın yine yürüyüş yaptım... daha sonra 8-10 tane kepekli çubuk kraker yedim...2 fincan yeşil çay ve bol su içtim. 25 dk bisiklete bindim birazdan da bel ve kalça egzersizlerimi yapıcam...ama bi sorun var kızlar bugün diyetin 5. günündeyim tartıldım gram oynamamış kafayı yiycem çok sinirlerim bozuldu yaa(( nerde yanlış yapıyorum söyleyin lütfenn (

gayet de güzel başlamışsın.ben 3 haftaay girdim gramlar inip çıkıyordu. ancak 2 hafta sonra 56 sabitledi.canını sıkma ilk haftadan hemen olmuyor yani

pes etmiyorum bakalım bi 15 gün tartılmıycam moralim bozuluyo

günaydın canlarrımm opuyorumnanaktan zemuszemus
detox öncesi kilom 57.7 idi bu sabah tartıldım 56.9 geldim kaydirigubbakcemile5
ohh be sonunda bitti :sm_cool:

canım kutlarım cok cooooookkk :)))

ben de ne yapıyorum bıling ???

leslie ile walk at home indiriyorum durun bakalım inecek mi:)))

gunaydınlar baaaaaaaaayanlar bi de melabaaaaaaaaaaaa:))

çok tşk ederim bidenem Şeniz
kolay gelsin cnm sanada inş. iner ben leslie garusunu çok sewiyom :roflol:

tekrar merhaba kızlar.1 bardak yağsız sütümüde içtim geldi. Ya geçenlerde yaban mersini konusu olmuştu hatırlarsanız,kaç kaloridir bilen varmı. Ben avuç yedimde ama kurusundan.

ah canım bi içeriğine baksan
%58 şeker yazıyodu benim migrostan aldığımda
o yüzden pek yaklaşmamakta fayda var
yaşını bulup kendimiz kurutursak daha güzel olur

aradaki açmayı yemezsen daha iyi sonuç alırsın
ilk başlarda böyle olur korkma
bir de çok yükleniyosun kendine
1,5 saat yürüyüş yapmışsın
sonra 1 saat daha
sonra bisiklet
sonra belk kalça hareketleri

1,5 saat yürüyüş ve bel kalça hareketleri ertesi gün bisiklet ve 1 saat yürüyüş yapabilirsin mesela canım. vücudunu hor kulllanma

günaydın canlarrımm opuyorumnanaktan zemuszemus
detox öncesi kilom 57.7 idi bu sabah tartıldım 56.9 geldim kaydirigubbakcemile5
ohh be sonunda bitti :sm_cool:

ah günaydın canım
oh be hele şükür biz de rahatladık
şimdi kesinlikle abartmıyosun kıtlıktan çıkmış gibi :roflol:
800 gr gitmiş bi günde almayasın sonra olumunekankayizsmile

dün rapor vermedin
yine 50 lere çıkmayamı çalşıyodun
indir indir güzel oluyo
1 haftada 4-5 kilo verdiren var ben onu yapıyorum ölücem gibi geliyo

sana da melaba yavyuuum.

günaydın cnım sanada :)) evet abartmamak lazım bugün kaydirigubbakcemile5
canım bu yaban mersininin bi kaç türü war rengi koyu olanından olcak o şeker ilavesiz diğer türlerinde fruktoz ilavesi oluyomuş benim aldığımı diyabetlilerde kullanabiliyomuş vereliniortak

çok tşk ederim bidenem Şeniz
kolay gelsin cnm sanada inş. iner ben leslie garusunu çok sewiyom :roflol:

ınsallah canım benım Şeniz

dün rapor vermedin
yine 50 lere çıkmayamı çalşıyodun
indir indir güzel oluyo
1 haftada 4-5 kilo verdiren var ben onu yapıyorum ölücem gibi geliyo

sana da melaba yavyuuum.

canım dunkulerı yazmadım kı hemen ornek alıp aa ıyıymıs ben de yapıyım dıyorlar :mymeka: bı de sımdı lınguıst yenı cıktı detoxdan sırf onun ıcın yazmayım dıyorum kaydirigubbakcemile

ama ozelden atıyım yedıklerımı canım da valla bı daha 50lılı bı sey gormeyı dusunmuyorum bugun sebze meyve agırlı yıyecegım umarım ıyı olur :Saruboceq:
anam 1 haftada 4-5 kılo mu yaa supermıs :lepi: dur su bı ınsın ben bunu bugun yapayım ınsallah vıdeo da yapayım anca gıder dunkuler zaten-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…