50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hatta koçum burdayken menümüde yazayım:))
sabah 2 kuru kayısı 1 kupa ballı limonlu ılık su
kah. 1 haşlanmış yumurta çavdar ekmeğine kaşarlı tost(kaşarlı domatesli sewerim ama kışın almıyorum bu yüzden içine maydonoz ve dere otu koydum sade kaşar ağır geliyo:)) ,4 dilim sucuk sempatiksalakcinni aylardır yemiyodum :))) ,2 yeşil zeytin ,2 kupa açık şekersiz çay
öğlen haşlanmış tavuk(baharatlı), ayran ve çorba olucak
akşamada karnıbahar yemeği yoğurt ve belkide çorba o anki duruma bağlı:)))
aralarda da meyve yerim yeşil çay içerim bide leslie apla ile weight loss yürücem kahvaltıdan sonra kaydirigubbakcemile2

ıLAN= azuloscurocasınegro DETOX bıttı mı canım bugun 2.gun mu acaba?

bu leslie inene kadar ben 2.5 kılomu verırım Allahın ıznıynen :))

neyse 8 min yapıyım bari aslında redbook ablamı yapasım var da neyseeeeeeeeee:))

Hay Allahım ya indirme zaman asımına ugradı dedı yaaa ne yapıyım ben sımdı:)

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın saç bakımı için size bir öneride bulunayım hem saçları güçlendiriyor hem parlatıyor hemde daha hızlı uzamasına yardımcı oluyor..
bir kase içine bıldırcın yumurtası sarısı ,buğday yağı, hint yağı ,saf zeyrin yağı ,kepeklenme sorununuz varsa çam terbentin ...bunları karıştırıp saçalarınıza sürün bir poşetle kafanızı sarın en az yarım saat en fazla 2 saat bekletin saçınızda sonarada normal yıkayın çok şampuanlamaya gerek yok yoksa saçlarınzı kurutursunuz..sonuç ışıl ışıl bir saç güçlü ve çabuk uzuyor...
kına olayındada kızıllığından hoşlanmayanlar için içerde siyah ışıkta patlıcan moru bir renk olan tarif vereyim..normal kına içine yine yumurta sarısı saf zeytin yağı,soğan kabuğu ve demlenmiş çay suyu azda siyahlaşması için taş kına diye satılır ondan azcık katın bütün saçınıza yedirin en az 2 saat böyle bekleyin yıkayın herkesin daynamayıp saçlarınızı neyle boyuyorsunuz veya yıkıyıyorsunuz sorusuyla karlşılaşabileceğiniz kadar güzel bir renk ve ışıltıya sahip oluyorsunuz.....

cnm tşkler werdiğin bilgiler için a.s.

Kızlar günaydın herkese dün yediklerimi yazıyim trufçum buralarda mı bakiiiim ???

07:00 2 incir
Ilık su

08:15 1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
2 dilim domates
4 zeytin
1 dilim salatalık
Çok açık çay
(ürünlerimizin hepsi tuzsuzdur)
09:30 yeşil çay

10:30 yarım yeşil elma
2 kaşık yoğurt
2 kuru kayısı
1 kepekli bisküvi

12:45 1 fırın tavuk but
Yarım kase y.yağlı yoğurt
1 tabak az yağlı marul
1 küçük dilim kepek ekmeği
14:40 1 kuru kayısı
5-10 kuru üzüm
5-6 leblebi
16:50 1 etiform bisküvi
17:30 1 kase şehriye çorbası
2 kaşık y.yağlı yoğurt
1 kase marul
1 tane turşu
19.30 1 Yulaflı etiform
2 kuru kayısı
21.30 1 Neskafe şekersiz
1 yulaflı etiform
5-6 yaban mersini
22:30 2-3 yaban mersini
1 etiform kepekli çubuk
1 küçük açık çay
23:30 1-2 kaşık salça
1 domates
nar ekşisi
pul biber
limon
3 buçukta yattım amaaaa
1,5 lt su içtim

kızlar yaban mersini bana pek masum gelmedi açıkçası oldukça şşekerli kuru üzüme yakın değildir kalorisi ama yine de aşağıda kalmaz yani

Bence:)

kızlar yaban mersini bana pek masum gelmedi açıkçası oldukça şşekerli kuru üzüme yakın değildir kalorisi ama yine de aşağıda kalmaz yani

Bence:)

daqlım hopşgeldin onun çok çeşidi varmış o 1 ikincisi doğal kurumuş olması lazım

ben ebru şallı tavsiye etmişti neredeyse 0 kalori demişti o yüzden yaban mersinini ortaya ben attım

baksana şeker ilaveliler varmışş

ben onun doğalını yedim dalından kopma tadı kekrekk bişeyyydisempatiksalakcinni

Son düzenleme:
selaaaam bebeğimmmmm olumunekankayizsmile

selam bebem kaydirigubbakcemile5

leslie leslie dediniz bu muydu yaa vucudu bızım vucutlara benzıyor bence turk tıpı -tatlicadiarzu- neyse baslayalım bakalım neymıs ne degılmıs -tatlicadiarzu- and kick and kick and kick and kick -tatlicadiarzu-

ne çene var kadında yaa masallah heheheh :)) Allahım sacını neyım topla berı güne mi gidion spora mı hehhehe :)) walk walk walk everybody hobaaa oturmaya mı geldık:))

daha baslamadım bıraz daha soylenıyım de hehehe:)

ıyıymıs ya sevdım sevdım :)) leslie abla dıcem de olmıcak leslie teyze deyım bari heheh:)

afferin bea carol seni bizim gruba alak kac kilo vermiş:))

anam 45 dkmıy bu yaaa pek uzun :)

ayy ne cok sevıyomus terlemeyı anladık yaa:)

tamam tamam baslıyoruzz neylerden ıykkkkkk:))

saka bı yana sabahtan berı bı seyler yapıyorum aksam yazacagım kocumuzun ve de dıger saygıdeger arkadaslarımın agızları acık kalcak hehehhe:))

Son düzenleyen: Moderatör:
canlar detoxta ikinci günümdeyim. dün gayet iyi geçti. birkaç kez cips, kısır, ve sarma yemeye teşebbüs ettiysem de, "aha işte kızım bu jkadar olur senin iraden" diyerek kendi kendimi rencide etmek suretiyle vazgeçmeyi başardım. bi gıdım farklı bi şey yemeden detoxun ilk gününü tamamladım. vee 55.9 ile başladığım detox bugün itibariyle bana 900 gr kaybettirdi. yarın neler olacak merakla beklemekteyim.. kaydirigubbakcemile3

:lepi: tebrikler cnm süper gidiyosun kaydirigubbakcemile5

Selam kızlar, dün netin ya da kabloların azizliğine uğradım pat diye çıktım....

Dulcinea sen Usagın neresindensin usağım? :)
:roflol: canım o uşaklı değil,şafak sayıyo 64 günü kalmış,usağın plakasıda 64 ya ondan. Yarında urfa yazacak:roflol:
Ellerin dert görmesin gripincim opuyorumnanaktan Öyle işte katrececim yerimseniben

Kınaya bi alıştınmı bırakamıyormuşsun (anneannem öyle der) Rengi hoş olmuş cidden fıstıkım.. tontiş fıstıkım Şeniz Direkt yağ sürmek bende kötü etki bırakıyo.

Ceviz yağrağı aktarda mı satılıyo... yimek de iyi etki gösterir mi?? :uhm:
günaydın canlarrımm opuyorumnanaktan zemuszemus
detox öncesi kilom 57.7 idi bu sabah tartıldım 56.9 geldim kaydirigubbakcemile5
ohh be sonunda bitti :sm_cool:
Gözün aydın canım Şeniz Tebrikler. Ben başladığım noktaya geri döndüm sempatiksalakcinni

beni kendimden geciren LESLIE teyzeme tesekkurlerımı sunuyorum :)))

bal yanaklarından opuyorum :)))))

3 mil yürüdük hepberaber 45dk :))

adı da = fast start 3 mil

acıklaması da :) = fast mile serisi - daha hızlı adımlı yürüyüş ve hızlı kilo vermeye yönelik bir seri duruma göre istenen milden başlanabilir.(alıntı)

ayrıyeten aksam tum yaptıklarımı da yazacagım o zaman yıne gorursunuz heheh :))

amanın geri mi alınıyo demekki zaten 2 günde ericek halimiz de yok ya sempatiksalakcinni

birden 3 milden mi başladın gıı -tatlicadiarzu- ben genelde 2 mil yapıyom arada bi 3 e çıkıyom gamyoncuiremsu
eferin sene :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…