günaydın saç bakımı için size bir öneride bulunayım hem saçları güçlendiriyor hem parlatıyor hemde daha hızlı uzamasına yardımcı oluyor..
bir kase içine bıldırcın yumurtası sarısı ,buğday yağı, hint yağı ,saf zeyrin yağı ,kepeklenme sorununuz varsa çam terbentin ...bunları karıştırıp saçalarınıza sürün bir poşetle kafanızı sarın en az yarım saat en fazla 2 saat bekletin saçınızda sonarada normal yıkayın çok şampuanlamaya gerek yok yoksa saçlarınzı kurutursunuz..sonuç ışıl ışıl bir saç güçlü ve çabuk uzuyor...
kına olayındada kızıllığından hoşlanmayanlar için içerde siyah ışıkta patlıcan moru bir renk olan tarif vereyim..normal kına içine yine yumurta sarısı saf zeytin yağı,soğan kabuğu ve demlenmiş çay suyu azda siyahlaşması için taş kına diye satılır ondan azcık katın bütün saçınıza yedirin en az 2 saat böyle bekleyin yıkayın herkesin daynamayıp saçlarınızı neyle boyuyorsunuz veya yıkıyıyorsunuz sorusuyla karlşılaşabileceğiniz kadar güzel bir renk ve ışıltıya sahip oluyorsunuz.....
kızlar yaban mersini bana pek masum gelmedi açıkçası oldukça şşekerli kuru üzüme yakın değildir kalorisi ama yine de aşağıda kalmaz yani
Bence:)
günaydın canlarrımm opuyorumnanaktan zemuszemus
detox öncesi kilom 57.7 idi bu sabah tartıldım 56.9 geldim kaydirigubbakcemile5
ohh be sonunda bitti :sm_cool:
selam tatlım hadi çok şükür sende atlattın
bana çok yaradıı bu detox delikafadulden
saol cnm bitti şükürler olsun kaydirigubbakcemile3
hşgeldin bu arada opuyorumnanaktan
benim leslie ile randewum war öptüm kızlar sizi Şeniz
hoşbuldul daqlımmmmkaydirigubbakcemile2
sabah kahvaltın nasıldıııı:lepi:
selaaaam bebeğimmmmm olumunekankayizsmile
canlar detoxta ikinci günümdeyim. dün gayet iyi geçti. birkaç kez cips, kısır, ve sarma yemeye teşebbüs ettiysem de, "aha işte kızım bu jkadar olur senin iraden" diyerek kendi kendimi rencide etmek suretiyle vazgeçmeyi başardım. bi gıdım farklı bi şey yemeden detoxun ilk gününü tamamladım. vee 55.9 ile başladığım detox bugün itibariyle bana 900 gr kaybettirdi. yarın neler olacak merakla beklemekteyim.. kaydirigubbakcemile3
Dulcinea sen Usagın neresindensin usağım? :)
Ellerin dert görmesin gripincim opuyorumnanaktan Öyle işte katrececim yerimseniben:roflol: canım o uşaklı değil,şafak sayıyo 64 günü kalmış,usağın plakasıda 64 ya ondan. Yarında urfa yazacak:roflol:
Kınaya bi alıştınmı bırakamıyormuşsun (anneannem öyle der) Rengi hoş olmuş cidden fıstıkım.. tontiş fıstıkım Şeniz Direkt yağ sürmek bende kötü etki bırakıyo.tabii doğru oda var galibaa hazır yağlar var mecid efendinin çok işe yaradığını söyleyen var
benim eskide problemliydi kınadan sonra tabiri caizse çıldırdı yanii pırıl pırıl ne dökülme ne kırılmaa
kokuda yokgücüm yettiğincede yakmaya devam edicem:lepi:
Ceviz yağrağı aktarda mı satılıyo... yimek de iyi etki gösterir mi?? :uhm:canım Allah nazardan saklasın, masallah . ceviz yaprağı güçlendiriyomus da, annem duymus bana deneyelim deyip durdu ben pek oralı olmadım ama senin de bu dediklerinden sonra, su kilo durumumla ugrasmam biraz azalınca bende deniyim insallah.ceviz yapragıyla yıkanan saç tellerini böylekaydirigubbakcemile :))))))))))))))) çeksen bile kopmazmıs o derece sağlamlasırmıs, annem dedi, nerden duydu bimiyorm artık benim saçar zaten koyu siyah iyce koyulasır diye denememistim. valla zerdeçal olayına sastım vkaldım hiiiiiiiiiç duymamıstım yaa çok sağol Allah razı olsun çok degerli bi bildi.denicyem insallah yazınn
Gözün aydın canım Şeniz Tebrikler. Ben başladığım noktaya geri döndüm sempatiksalakcinnigünaydın canlarrımm opuyorumnanaktan zemuszemus
detox öncesi kilom 57.7 idi bu sabah tartıldım 56.9 geldim kaydirigubbakcemile5
ohh be sonunda bitti :sm_cool:
Selam kızlar, dün netin ya da kabloların azizliğine uğradım pat diye çıktım....
Ellerin dert görmesin gripincim opuyorumnanaktan Öyle işte katrececim yerimseniben
Kınaya bi alıştınmı bırakamıyormuşsun (anneannem öyle der) Rengi hoş olmuş cidden fıstıkım.. tontiş fıstıkım Şeniz Direkt yağ sürmek bende kötü etki bırakıyo.
Ceviz yağrağı aktarda mı satılıyo... yimek de iyi etki gösterir mi?? :uhm:
Gözün aydın canım Şeniz Tebrikler. Ben başladığım noktaya geri döndüm sempatiksalakcinni
beni kendimden geciren LESLIE teyzeme tesekkurlerımı sunuyorum :)))
bal yanaklarından opuyorum :)))))
3 mil yürüdük hepberaber 45dk :))
adı da = fast start 3 mil
acıklaması da :) = fast mile serisi - daha hızlı adımlı yürüyüş ve hızlı kilo vermeye yönelik bir seri duruma göre istenen milden başlanabilir.(alıntı)
ayrıyeten aksam tum yaptıklarımı da yazacagım o zaman yıne gorursunuz heheh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?