amanın geri mi alınıyo demekki zaten 2 günde ericek halimiz de yok ya sempatiksalakcinni
Tebrikler yesacım süpürgeli cadıcım :)))) Tartıldın mı bugün??????
birden 3 milden mi başladın gıı -tatlicadiarzu- ben genelde 2 mil yapıyom arada bi 3 e çıkıyom gamyoncuiremsu
eferin sene :lepi:
beni de alsanıza aranıza fisfisfis
beni de alsanıza aranıza fisfisfis
Kota sorunum var yesacım cadıcım... Ne de güzel annatmışsın ortamı öyle, bi ara topluca gün neyim yapak, kaynaşak onlarla da Şeniz
ah canım ne güsel söylüyosun ama yazık etek giyemiyorum,bacaklar sürtüyo hafiften :sinifsinif:amanınnnnnnnnn kımler gelmısss Şeniz kontesscım ya naber sacların nasıl :roflol: valla ben senın resmını gormustum bı gr fazlan gozukmuyordu ama hesaplamıstık beraber 3 kılo mu fazlan cıkmıstı bilmiyorumkismile valla canım senın kendını ıyı hıssetmenle alakalı bı durum bu halın ıyıyse hesaplamaları bosver bence canım kaydirigubbakcemile5 ama yıne de gel tabıı aramıza arada yaz destek ver vereliniortak
anladım cnm keşke bıraksaydın ilk günün sonunda nese önümzüdeki maçlara bakıcas vereliniortak :1hug:Zaten ben özellikle 2. gün ne bişi yedim, ne de su içebildim aç mideyle.... o yüzden geleceği belliydi :)) Herkes için geçerli değildi. Normalde günde ortalama 100 gr falan verebiliyorum da, 2 gün iyi beslenmedim.
Belki sen hasretten erirsin canım, belli mi olur Şeniz
hoşgeldin cnm kaydirigubbakcemile5beni de alsanıza aranıza fisfisfis
saolasın canım benım hayde walk walk walk oturmak yok linki veriyim indir sen deyok canım tartılmadım da yarın sabah tartılacagım bı de carsamba sabah ınsallah olumunekankayizsmile
tenküüüü aklinialirimsmile valla pek sevdim bayaa bı laf ettim ama canım kaydirigubbakcemile3 ortamları güzelmiş bi de aynı bızım topıgın ortamı kaydirigubbakcemile3 kac kısıydık yaa bi de iyi yani olee ayy bu cok fena dur ben 2 mile iniyim demiyorum kaydirigubbakcemile3 böyle devam hadi bakalım 2 haftaya sonuc alırsınız bu 3mille siz diolar ama delikafadulden
ayy ben bı de bı sey ıtıraf etmek ıstıyorum sempatiksalakcinni
bundan yıllar onceee aylar once SCYLLAcım bı sıte adı vermıstı gıttık baktık bole yasını kılonu boyunu ulasmak ıstedıgın kıloyu yazıyosun gunluk yaptıgın hareketı neyım yazıyorsun sana o ıdeal kılona ne zaman ulasmak ıstedıgını yazıyor ben de 47 olmak ıstıyorum dıye yazmıstım bana 5 MART demıstı ben de dedım kı 5 mart cok gec ya daha neler hatta geldım scyllacıgıma da herkeslere de soyledım yok daha 5 mart dıyo yaa dedım :roflol: :roflol: bugun ayın kacı :roflol:
hb bebemmma.s. ben biraz fazlayım başlıktaki aralıktan ama yesa arkadaşım önerdi diye geldim buraya:kedi: boyum 168.kilom 61... yakın bi zamana kadar 63 tüm ama günde 4-5 bardak sıcak su içerek,düzensiz spor yaparak,yediklerime dikkat ederek 61 e indim... 56-57 olsam çok iyi olucak. yapı gereği üst bacaklarım kalın ve sürtünme oluyor yazın etekle filan.azcuk da göbişim var eyvahedigeldismile yaşım da 23 :kedi:Hoşgeldin, sefalar getirdin opuyorumnanaktan Annat bakalım, kilo,boy,yaş,hedef..... yerimseniben
aa tüh canım yaa :gitme:
valla kac kısı toplanmıs yapıyorlar bı de dıyo zaten 20 yasında da var aramızda 50 yasında da butun kızlar toplandık hesabı sempatiksalakcinni valla kaynassak aslında super fıkır ha bız zaten yarın ıcın randevulastık kaydirigubbakcemile3
ah canım ne güsel söylüyosun ama yazık etek giyemiyorum,bacaklar sürtüyo hafiften :sinifsinif:
kendini iyi hissediyosan inme tabi canım 3 mil dewam et :lepi:
leslie nin kızınında olduğu video bu sanırsam:)))) aramızda babaanne falan da var diyoduu sempatiksalakcinni ben artık kapıyom leslie aplanın sesini ya müzik açıyom eğer akşamsada haberleri açıyom tv den öle yapıyom opuyorumnanaktan
tamamdır o zaman canım benım tekrardan cok cok hosgeldın aramıza opuyorumnanaktan
tamamdır o zaman canım durmak yok yola devam :lepi:
evet canım evet kızı da var babaanne dedıgı bırı de var kaydirigubbakcemile3 valla pek guzelmıs ben de normalde oyle yaparım muzık acarım ızleyıp yaparım da ılk gunun hatrına bı dınleyelım ne dıyor dedım kaydirigubbakcemile5 masallah onun da cene kaydirigubbakcemile
aa tüh canım yaa :gitme:
valla kac kısı toplanmıs yapıyorlar bı de dıyo zaten 20 yasında da var aramızda 50 yasında da butun kızlar toplandık hesabı sempatiksalakcinni valla kaynassak aslında super fıkır ha bız zaten yarın ıcın randevulastık kaydirigubbakcemile3
Öyle canım, moral bozmak yok kaydirigubbakcemile5 Seni seven öyle de sever kaydirigubbakcemile3anladım cnm keşke bıraksaydın ilk günün sonunda nese önümzüdeki maçlara bakıcas vereliniortak :1hug:
kıs ya balinaya dönersem :tomato: :roflol:
Azcık fazlan varmış boshayallersmile Ben ne pantolonlar yırttım o sürtmelerle... :)) spora ihtiyacın var bence en çok.. çünkü sıkılaşmak kilo vermekten daha etkili bi çözüm bence bacaklar içinhb bebemmma.s. ben biraz fazlayım başlıktaki aralıktan ama yesa arkadaşım önerdi diye geldim buraya:kedi: boyum 168.kilom 61... yakın bi zamana kadar 63 tüm ama günde 4-5 bardak sıcak su içerek,düzensiz spor yaparak,yediklerime dikkat ederek 61 e indim... 56-57 olsam çok iyi olucak. yapı gereği üst bacaklarım kalın ve sürtünme oluyor yazın etekle filan.azcuk da göbişim var eyvahedigeldismile yaşım da 23 :kedi:
Kolay gelsin canım kaydirigubbakcemile3fıstıklar ben bugün temizlik neyimde yaptım da az belim ağrıdı biraz dinlenip ütü yapcam :gitme:
öpüyom hepinizi tek tek olumunekankayizsmile
pantolon yırtmadım henüz de tunik filan giyince popo olduğu gbi meydanda oluyor yaa:sinifsinif: streç filme sarılmş gbi oluyom:gitme: nasıl harketler yapıosunz spor için? bin sayfa okuyamadımd a prd:kedi:Anladığım kadarıyla "şu halime gülsem mi ağlasam mı" havası katıyo insana sankim... :)))
Öyle canım, moral bozmak yok kaydirigubbakcemile5 Seni seven öyle de sever kaydirigubbakcemile3
Azcık fazlan varmış boshayallersmile Ben ne pantolonlar yırttım o sürtmelerle... :)) spora ihtiyacın var bence en çok.. çünkü sıkılaşmak kilo vermekten daha etkili bi çözüm bence bacaklar için
Kolay gelsin canım kaydirigubbakcemile3
öle wala hiç durmuyo çenesi kaydirigubbakcemile3 Şeniz
fıstıklar ben bugün temizlik neyimde yaptım da az belim ağrıdı biraz dinlenip ütü yapcam :gitme:
öpüyom hepinizi tek tek olumunekankayizsmile
Anladığım kadarıyla "şu halime gülsem mi ağlasam mı" havası katıyo insana sankim... :)))
pantolon yırtmadım henüz de tunik filan giyince popo olduğu gbi meydanda oluyor yaa:sinifsinif: streç filme sarılmş gbi oluyom:gitme: nasıl harketler yapıosunz spor için? bin sayfa okuyamadımd a prd:kedi:
Genelde videolar, pilates falan yapıyo kızlar. Ben genelde yarım mekik, dambıl (dambıl için baya hareket çeşidi var yine aynı sitede... ama tabi biz sıkılaşmak istediğimiz için 1kilo kullanıyoruz genelde) ve bacakları için de BodyForumTR - Vücut geliştirme - Fitness - Bodybuilding - Evde Çalışma Programları - Evde bacak Antremanı Yapılış şekli bunu çalışıyorum. Ben de buraya geleli 1 ay falan oldu yerimsenibenpantolon yırtmadım henüz de tunik filan giyince popo olduğu gbi meydanda oluyor yaa:sinifsinif: streç filme sarılmş gbi oluyom:gitme: nasıl harketler yapıosunz spor için? bin sayfa okuyamadımd a prd:kedi:
Kız sen o yüzden mi böylesin kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3canım bı gorsen o kadar guzel kı ınsanın yaptıktan sonra bıle acıp ızleyesı gelıyor ole bos bos -tatlicadiarzu-
Kız sen o yüzden mi böylesin kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?