Yesacım cadıcım sen günde kaç saat spor yapıyon, bi de her gün mü yapıyon :uhm: Ölçüler ne durumda.. yine amma çok sordum
:lepi: tebrikler cnm süper gidiyosun kaydirigubbakcemile5
sen kaçtın kaç oldun canım ? ve ne kadar sürede? tabi boyun ve yaşın ? :kedi:Genelde videolar, pilates falan yapıyo kızlar. Ben genelde yarım mekik, dambıl (dambıl için baya hareket çeşidi var yine aynı sitede... ama tabi biz sıkılaşmak istediğimiz için 1kilo kullanıyoruz genelde) ve bacakları için de BodyForumTR - Vücut geliştirme - Fitness - Bodybuilding - Evde Çalışma Programları - Evde bacak Antremanı Yapılış şekli bunu çalışıyorum. Ben de buraya geleli 1 ay falan oldu yerimseniben
Kız sen o yüzden mi böylesin kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
Maşallah sana cimcimem... ben evdeki mezurayı buldum da adam akıllı ölçmedim, şöyle genel bi baktım da, durum vahimo yüzden de yazmak istemedim :) Üşenmezsem bir gün tam olarak ölçerim herbi yerimi, incelince de yazarım. Öyle bi yağlanmışım ki, incelmekten çok yağlardan kurtulmak istiyom.
sen kaçtın kaç oldun canım ? ve ne kadar sürede? tabi boyun ve yaşın ? :kedi:
canım ıste su 3 vıdeom vardı ya redbook ablamın onları hergun yapıyordum duzenlı sayılır onların toplamı yarım saat oluyormuydu acaba CADIARZU ben tatıle gelmeden once daha da ıyıydım o 8 min videolarının hepsini her aksam yapardım bole buyuk buyuk koyu renkle yazardım buraya hey gıbı gunler -tatlicadiarzu- bugun de leslie ye basladım umarım aksatmadan yaparım (45dk) :lepi: ölçülerimi de bi ara yazmıstım ama bugun teyzeme yenıden olcturuyum de yazdırıyım valla sen dedın ben de merak ettım sositososito
bı de ben dun yıne abarttım o yuzden bugun telafı gunum gıbı oldu artık 50lı bı sey gormek ıstemıyorum :bbo:
bebem senın olculerı aldık mı bız ya aklinialirimsmile bak ben de merak ettım sempatiksalakcinni
gribincim sen mi sormustun mezura dıye aldın mı buldun mu bi de ölçtün mü canım kaydirigubbakcemile5
Efferin kız sana cadı.. o kadar takılıyorum bi ileri bi geri diye ama cidden süpersin kaydirigubbakcemile5 Ben de bi dönem selülitlere takardım da artık yağlardan selülitlere sıra gelmiyo. Su ve maydanoza dikkat ediyon sen zaten. Baya bi yol katetmiş olduğuna inanıyorum alkisalkisalkis Senin de esas ihtiyacı spor zaten. Aynı boydayız muhtemelen ve benim hedefim 50 zaten boshayallersmilecok tesekkurler canım benım :lepi: benımde ıc bacaklarım o kadar kötü ki bi de selulitlerim iste ayy onlar bi gitse seninde benim de böylee süpsüper olsak -tatlicadiarzu- hadi insallah ben de eskiden ölçülerimi yazdıgım bı kagıt vardı ayy onu bı bulursam karsılastırma yaparım eskıden dedıgım de cok eskı degıl de olsun yıne de kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktanherkese merhabalarzemuszemus
hava kapalı ve sıkıcı bugün burda,o yüzden bende psikolojikman enerjisiz ve sıkıntılı hissediyorum.Sizler nasılsınız?
Bugün yediklerimin raporunu vereyim
kahvaltımı 12de yaptığım için brunch gibi oldu biraz. 1sandviç,1tane salatalık,1 haşlanmış yumurta
Arada 1 activia yoğurt,1 fincan yeşil çay ve 1 avuç yaban mersini
Akşam yoğurtlu bakla yiycem.Sonrada meyve yerim
ben geldimayy hepsini ütüleyemedim walla kalanınıda hafta içi yaparım :hulya: kaydirigubbakcemile3
fast food yemiyorum bayadır.sorunum düzenli hareketlerimin olmaması bi de çok sık ve az yiyorum.haliyle gece de acıkıyorumeyvahedigeldismile meyve ile geçiştirmeye çalışıyorum işte elimden geldiğince:kedi: bu kdr takmazdım fiziğimi ama geçen bir elbise beğendim,denedim.popo bi yandan göbek bi yandan pörtledi ay ağlıyodum az kala ...herkese soruyorum : ne tarz meyveler yemeliyiz mesela kızlar? kalori şeysilerini ben bilmem de hiç.mesela 1 ayva tüm gün tok tutuyor beni ama kilo yapar mı bilemiyorum.ah ben de lisedeyken 49dum hep.sonra 55 oldum.o da süperdi.ama kansızlık için hap alınca,3ayda fırladım 63 eBenim yetişkinliğimde en çok bulunduğum kilo 58 di, geçen yazdan beri kilo almaya başladım. 61 e kadar eriştim bilmiyorumkismile Şubattan beri dikkat etmeye çalışıyorum. Şu ana kadar çok rahat verdim :) Boyun ne yazık ki son ölçme denemelerimde 1,58 (+-) 1 çıktı. Beceremedim bi türlü kendi kendime ölçmeyi :) Yaşım 24. Sen şu an da iyi bi fiziğe sahipsindir diye tahmin ediyorum yerimseniben Spor yap, abur cubur yeme, kahvaltına dikkat et, akşam belli saatten sonra yeme... gerisi gelir. Mayısın başına kadar hedefime yakın bi kiloya erişmek istiyorum bi de, vakit de ne çabuk geçiyo eyvahedigeldismile
Hoşgeldiiiin opuyorumnanaktan Bugünün işi yarına ertelenmezmiş lülülülülülü
yok canım ben sormamıştım,ben ölçmüyorum kendimi.Acayip sinirlerim bozuluyo çünkü
Efferin kız sana cadı.. o kadar takılıyorum bi ileri bi geri diye ama cidden süpersin kaydirigubbakcemile5 Ben de bi dönem selülitlere takardım da artık yağlardan selülitlere sıra gelmiyo. Su ve maydanoza dikkat ediyon sen zaten. Baya bi yol katetmiş olduğuna inanıyorum alkisalkisalkis Senin de esas ihtiyacı spor zaten. Aynı boydayız muhtemelen ve benim hedefim 50 zaten boshayallersmile
ben geldimayy hepsini ütüleyemedim walla kalanınıda hafta içi yaparım :hulya: kaydirigubbakcemile3
hımm pekı canım benım de valla oncesı sonrası yaparsan bayaa sevke getiririr o :lepi:
canım yaa senden bunları duydum ya daha veremesem de gam yemem aklinialirimsmile ben de en cok 61 gordum ama 61lı fotolarımı koysam ayyyyy dersınız yanı asırı asırı fena akannehir maydonoz burdayken cok dıkkat ettım canım da dönünce yine bitecek malesef :gitme: olur canım inşsallah hedeflere ulasırız :lepi:
oo elıne saglık canım ütü yapmak kac kalorı acaba şakkıdı
Sık ve az zaten en önemli yardımcı kilo vermede kaydirigubbakcemile5 Geceleri süt içmeni tavsiye ederim. Sporu da artık burdakilere baka baka yapacaksın mecburen.. elma yemeni tavsiye ederim (benim kış meyveleriyle ile aram yok ne yazık ki, yaz olsun da karpuz kavun yiyek cokacimcoook)fast food yemiyorum bayadır.sorunum düzenli hareketlerimin olmaması bi de çok sık ve az yiyorum.haliyle gece de acıkıyorumeyvahedigeldismile meyve ile geçiştirmeye çalışıyorum işte elimden geldiğince:kedi: bu kdr takmazdım fiziğimi ama geçen bir elbise beğendim,denedim.popo bi yandan göbek bi yandan pörtledi ay ağlıyodum az kala ...herkese soruyorum : ne tarz meyveler yemeliyiz mesela kızlar? kalori şeysilerini ben bilmem de hiç.mesela 1 ayva tüm gün tok tutuyor beni ama kilo yapar mı bilemiyorum.ah ben de lisedeyken 49dum hep.sonra 55 oldum.o da süperdi.ama kansızlık için hap alınca,3ayda fırladım 63 eklava:
Oy oy, beli de ağrırmış hemeeen.. Dediğin hareketleri yapalım valla, resimleri pek bi komikmiş :roflol:hoşbuldum çiçeem opuyorumnanaktan çok belim ağrıdı cnm ya :gitme:
Ya ben 61 lik halimde bi de kalın kazak giymişim bi gün, tamam dedim obez olmuşsun :gitme: ona rağmen yemeye devam ettim bi süre eyvahedigeldismile Ben hayatta koymam o fotoları... ibret olsun diye silmedim ama silmemek için zor tutuyom kendimi. İşin kötüsü erkek arkadaşımın ailesiyle çekilmiştim, onlarda da var yani o fotolar.. ben kafamı nerelere vuram smile sıcanım yaa senden bunları duydum ya daha veremesem de gam yemem aklinialirimsmile ben de en cok 61 gordum ama 61lı fotolarımı koysam ayyyyy dersınız yanı asırı asırı fena akannehir maydonoz burdayken cok dıkkat ettım canım da dönünce yine bitecek malesef :gitme: olur canım inşsallah hedeflere ulasırız :lepi:
Efferin kız sana cadı.. o kadar takılıyorum bi ileri bi geri diye ama cidden süpersin kaydirigubbakcemile5 Ben de bi dönem selülitlere takardım da artık yağlardan selülitlere sıra gelmiyo. Su ve maydanoza dikkat ediyon sen zaten. Baya bi yol katetmiş olduğuna inanıyorum alkisalkisalkis Senin de esas ihtiyacı spor zaten. Aynı boydayız muhtemelen ve benim hedefim 50 zaten boshayallersmile
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
Valla ben kaç gündür sıkıntılıyım boshayallersmile alıştım böyle olmaya. Bahara az kaldı aklinialirimsmile
Azcık yiyorsun, pek bi kararlı gördüm seni aklinialirimsmile
bu konuyla ilgili bilgisi olan war mı ki?
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?