50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy ewet canım ya cidden komik görünüyo acep bis nası görünürük onları yaparken lülülülülülü

canım hoşbuldum,evet yaa şu havalar ne kadar sıkıyo insanın içini dimi? Aslında aburcubur yiyesim var baya ama tutuyorum kendimi.

Canım doğrusunu söylemek gerekirse senin bu beslenme düzeni beni tedirgin ediyo (biliyorum önceki halini).. çok canın bişi çekerse abartmadan ye ki, sonrada pişman olacak şekilde saldırmayasın yiyeceklere kaydirigubbakcemile3

ayy ewet canım ya cidden komik görünüyo acep bis nası görünürük onları yaparken lülülülülülü

Seni bilmem ama ben pek bi güzel görünürüm sempatiksalakcinni :roflol:

Kızlar o zaman 2 günde bir yapalım bu hareketleri :lepi: (ben artık her gün hareket yapmıyom asla korkudan)

yemişim kalorisini :roflol: :roflol: :roflol: en sewmediğim iştir ütü yapmak :kedi: sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol:

bilmem mi canım senın o videonu :roflol: :roflol:

ınsallah kılolar da gıdecek ic bacakta selulıtte canım hadı hayırlısı :sm_cool:

ayy ben de süt içsem canım çekti evde var mı acaba şakkıdı

hımmmCADIARZU saol cnm ilgilendiğin içinnopuyorumnanaktan

:roflol:
Benim bildiğim yesa evde yoksa bile bi koşu gider alır gelir sütü, sonra da fotosunu koyar :))

:roflol: :roflol: ayyy gülmekten öldüm deliii :roflol:

dur ben bi gidiyim diyecegim de sacımda sinamekili kür var kaydirigubbakcemile

annemı arayım da o alsın ınsallah ben de resım eklerım artık :roflol:

Seni bilmem ama ben pek bi güzel görünürüm sempatiksalakcinni :roflol:

Kızlar o zaman 2 günde bir yapalım bu hareketleri :lepi: (ben artık her gün hareket yapmıyom asla korkudan)

sabahları yapabilsek ne güzel olur aslında ama ılık duş alın diyo sonrasında benim sinüzitim var sabahın köründe yapamam ki :1ninca: ama yazın yapabilirim bakalım havalar biraz ısınsında :lepi:

Ne demek canım opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 Cadı ya senin kadar üşengeç olmayan insan da pek bilmem cidden kaydirigubbakcemile3 Sen nasıl 61 kilolara ulaştın. Bi dk yerinde durmuyon ki... :roflol: Umarım işe yarar sinameki saçlarına :lepi: Ben sarımsak sürmüştüm :sinifsinif: , dökülmeye cidden iyi geldi. boshayallersmile

cidden mi kıss nası kokmadımı kaydirigubbakcemile3
kullandığım şampuan ne ?

sabahları yapabilsek ne güzel olur aslında ama ılık duş alın diyo sonrasında benim sinüzitim var sabahın köründe yapamam ki :1ninca: ama yazın yapabilirim bakalım havalar biraz ısınsında :lepi:

Genelde geç saatte bıcı bıcı yapıyom ben de Zaten bu hareketler terletmez ki...

canım yaa,ne bileyim çok pişman oluyorum istediğimi yediğim zaman.Şimdi birde 2 kilo vermişken geri almak çok moralimi bozacak.O nedenle istediğim şeyleri yiyemiyorum.Mesela canım çok kısır çekiyo şuan,hmmm birde kocaman bir sandviç cokacimcoook ama malesef:sm_confused: etiform ve yoğurt yiycem bunların yerine

Genelde geç saatte bıcı bıcı yapıyom ben de Zaten bu hareketler terletmez ki...
terlendiği için değil sanki gençleşmek için :roflol: şöle yazıyodu orda: Bu 5 hareketi tamamladıktan sonra ılık yada serin suyla duş almanız tavsiye ediliyor. Ama asla soğuk suyla yıkanmayınız.

Cidden hemi de 2 kez evdeyim zaten. Kuruyunca koku neyim kalmıyo ama bayanssulusmile Defne ve zeytin yağlı sabun kullanıyom canım.

ya o sabundan bende kullandım ilk başlarda memnundum ama sonra kepek yaptı bende ya kaydirigubbakcemile şimdi organicum diye bi şam. kullanıyorum iyi geldi sanki zemuszemus

hoşgeldin kkontess zemuszemus

1 2 muhaabbet etmiştik saç uzatma topiğinden kaydirigubbakcemile
ben yapmadım daha kocis sen manyadın heralde dediii-tatlicadiarzu-

saçım uzun biraz ondan yaniiboshayallersmile

Farkındayım canım, gözün gibi bakıyon kilona kaydirigubbakcemile3
Azcık yapıp yesen... ya da minik sandviç yapsan... etiformu nasıl yiyosun bi de ya, odun gibi ohaoldumsmile

Heeeee, hepsini okumadım ben, resimlere baktım daha çok :kedi: ilkokul çocukları gibi :ecrin_bebek:
Bende de kepek problemi var canım.. çok çeşit şampuan kullandım, bıktım artık şampuanlardan. Bu kepek yapıyo ama en azından dökülmesini az da olsa azaltıydı ben de bırakmadım. Elma sirkesi de kullanıyom bi de. Elma ve sarımsağı son 1 aydır deniyom, bakalım sonuç ne olcak. Ama canlandırdı saçları cidden.

hoşgeldin kkontess zemuszemus

1 2 muhaabbet etmiştik saç uzatma topiğinden kaydirigubbakcemile
ben yapmadım daha kocis sen manyadın heralde dediii-tatlicadiarzu-

saçım uzun biraz ondan yaniiboshayallersmile

Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan Kocişin haklı, rahat bırak güzelim saçlarını kaydirigubbakcemile3

Cidden hemi de 2 kez evdeyim zaten. Kuruyunca koku neyim kalmıyo ama bayanssulusmile Defne ve zeytin yağlı sabun kullanıyom canım.

guzummm ceviz yaprağı sormuşun :ecrin_bebek: hani cevizin normal tahtası varyaa oda oluyooosempatiksalakcinni

akşam konuşuruz bu konuyu ben kaçıyom yineebilmiyorumkismile

oyy yerim ben seni Şeniz
anladım canım işe yaramasına sewindim bende şu sinamekili kür için o kadar saç bakım ampulu aldım 3 çeşit araya kış girince yapamadım haftaya yapsam mı ne sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni özendim şimdi size lülülülülülü sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…