Sık ve az zaten en önemli yardımcı kilo vermede kaydirigubbakcemile5 Geceleri süt içmeni tavsiye ederim. Sporu da artık burdakilere baka baka yapacaksın mecburen.. elma yemeni tavsiye ederim (benim kış meyveleriyle ile aram yok ne yazık ki, yaz olsun da karpuz kavun yiyek cokacimcoook)
Oy oy, beli de ağrırmış hemeeen.. Dediğin hareketleri yapalım valla, resimleri pek bi komikmiş :roflol:
Ya ben 61 lik halimde bi de kalın kazak giymişim bi gün, tamam dedim obez olmuşsun :gitme: ona rağmen yemeye devam ettim bi süre eyvahedigeldismile Ben hayatta koymam o fotoları... ibret olsun diye silmedim ama silmemek için zor tutuyom kendimi. İşin kötüsü erkek arkadaşımın ailesiyle çekilmiştim, onlarda da var yani o fotolar.. ben kafamı nerelere vuram smile sı
Selülitte spor daha önemli zaten yerimseniben
canım hoşbuldum,evet yaa şu havalar ne kadar sıkıyo insanın içini dimi? Aslında aburcubur yiyesim var baya ama tutuyorum kendimi.
evet canım benim az çok bilgim var.Bi arkadaşım yapıyo bunu sürekli. Alışkanlık oldu artık yapmadan yatamıyorum diyor.Ve kendini bu sayede acayip enerjik hissediyormuş.Banada tavsiye etmişti. Bende 1-2 kez denedim ama pek beceremedim,sonrada uğraşmadım fazla.Ama aslında gerçekten güzel hareketler
ayy ewet canım ya cidden komik görünüyo acep bis nası görünürük onları yaparken lülülülülülü
yemişim kalorisini :roflol: :roflol: :roflol: en sewmediğim iştir ütü yapmak :kedi: sempatiksalakcinni
Ya ben 61 lik halimde bi de kalın kazak giymişim bi gün, tamam dedim obez olmuşsun :gitme: ona rağmen yemeye devam ettim bi süre eyvahedigeldismile Ben hayatta koymam o fotoları... ibret olsun diye silmedim ama silmemek için zor tutuyom kendimi. İşin kötüsü erkek arkadaşımın ailesiyle çekilmiştim, onlarda da var yani o fotolar.. ben kafamı nerelere vuram smile sı
hımmmCADIARZU saol cnm ilgilendiğin içinnopuyorumnanaktanSık ve az zaten en önemli yardımcı kilo vermede kaydirigubbakcemile5 Geceleri süt içmeni tavsiye ederim. Sporu da artık burdakilere baka baka yapacaksın mecburen.. elma yemeni tavsiye ederim (benim kış meyveleriyle ile aram yok ne yazık ki, yaz olsun da karpuz kavun yiyek cokacimcoook)
Oy oy, beli de ağrırmış hemeeen.. Dediğin hareketleri yapalım valla, resimleri pek bi komikmiş :roflol:
Benim bildiğim yesa evde yoksa bile bi koşu gider alır gelir sütü, sonra da fotosunu koyar :))
Seni bilmem ama ben pek bi güzel görünürüm sempatiksalakcinni :roflol:
Kızlar o zaman 2 günde bir yapalım bu hareketleri :lepi: (ben artık her gün hareket yapmıyom asla korkudan)
Ne demek canım opuyorumnanaktanhımmmCADIARZU saol cnm ilgilendiğin içinnopuyorumnanaktan
:roflol:
:roflol: :roflol: ayyy gülmekten öldüm deliii :roflol:
dur ben bi gidiyim diyecegim de sacımda sinamekili kür var kaydirigubbakcemile
annemı arayım da o alsın ınsallah ben de resım eklerım artık :roflol:
Ne demek canım opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 Cadı ya senin kadar üşengeç olmayan insan da pek bilmem cidden kaydirigubbakcemile3 Sen nasıl 61 kilolara ulaştın. Bi dk yerinde durmuyon ki... :roflol: Umarım işe yarar sinameki saçlarına :lepi: Ben sarımsak sürmüştüm :sinifsinif: , dökülmeye cidden iyi geldi. boshayallersmile
sabahları yapabilsek ne güzel olur aslında ama ılık duş alın diyo sonrasında benim sinüzitim var sabahın köründe yapamam ki :1ninca: ama yazın yapabilirim bakalım havalar biraz ısınsında :lepi:
cidden mi kıss nası kokmadımı kaydirigubbakcemile3
kullandığım şampuan ne ?
Canım doğrusunu söylemek gerekirse senin bu beslenme düzeni beni tedirgin ediyo (biliyorum önceki halini).. çok canın bişi çekerse abartmadan ye ki, sonrada pişman olacak şekilde saldırmayasın yiyeceklere kaydirigubbakcemile3
terlendiği için değil sanki gençleşmek için :roflol: şöle yazıyodu orda: Bu 5 hareketi tamamladıktan sonra ılık yada serin suyla duş almanız tavsiye ediliyor. Ama asla soğuk suyla yıkanmayınız.Genelde geç saatte bıcı bıcı yapıyom ben deZaten bu hareketler terletmez ki...
Cidden hemi de 2 kezevdeyim zaten. Kuruyunca koku neyim kalmıyo ama bayanssulusmile Defne ve zeytin yağlı sabun kullanıyom canım.
hımmmCADIARZU saol cnm ilgilendiğin içinnopuyorumnanaktan
Farkındayım canım, gözün gibi bakıyon kilona kaydirigubbakcemile3
canım yaa,ne bileyim çok pişman oluyorum istediğimi yediğim zaman.Şimdi birde 2 kilo vermişken geri almak çok moralimi bozacak.O nedenle istediğim şeyleri yiyemiyorum.Mesela canım çok kısır çekiyo şuan,hmmm birde kocaman bir sandviç cokacimcoook ama malesef:sm_confused: etiform ve yoğurt yiycem bunların yerine
terlendiği için değil sanki gençleşmek için :roflol: şöle yazıyodu orda: Bu 5 hareketi tamamladıktan sonra ılık yada serin suyla duş almanız tavsiye ediliyor. Ama asla soğuk suyla yıkanmayınız.
ya o sabundan bende kullandım ilk başlarda memnundum ama sonra kepek yaptı bende ya kaydirigubbakcemile şimdi organicum diye bi şam. kullanıyorum iyi geldi sankizemuszemus
hoşgeldin kkontess zemuszemus
1 2 muhaabbet etmiştik saç uzatma topiğinden kaydirigubbakcemile
ben yapmadım daha kocis sen manyadın heralde dediii-tatlicadiarzu-
saçım uzun biraz ondan yaniiboshayallersmile
Cidden hemi de 2 kezevdeyim zaten. Kuruyunca koku neyim kalmıyo ama bayanssulusmile Defne ve zeytin yağlı sabun kullanıyom canım.
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan Kocişin haklı, rahat bırak güzelim saçlarınıkaydirigubbakcemile3
Farkındayım canım, gözün gibi bakıyon kilona kaydirigubbakcemile3
Azcık yapıp yesen... ya da minik sandviç yapsan... etiformu nasıl yiyosun bi de ya, odun gibi ohaoldumsmile
Heeeee, hepsini okumadım ben, resimlere baktım daha çok :kedi: ilkokul çocukları gibi :ecrin_bebek:
Bende de kepek problemi var canım.. çok çeşit şampuan kullandım, bıktım artık şampuanlardan. Bu kepek yapıyo ama en azından dökülmesini az da olsa azaltıydı ben de bırakmadım. Elma sirkesi de kullanıyom bi de. Elma ve sarımsağı son 1 aydır deniyom, bakalım sonuç ne olcak. Ama canlandırdı saçları cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?