50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

guzummm ceviz yaprağı sormuşun :ecrin_bebek: hani cevizin normal tahtası varyaa oda oluyooosempatiksalakcinni

akşam konuşuruz bu konuyu ben kaçıyom yineebilmiyorumkismile
Anlaşıldı canım kaydirigubbakcemile3 Öptüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan

Şeniz Teşekkürler canım opuyorumnanaktan Yesaya takıl bu konuda... bi kaç güne kalmaz yaparsın aklinialirimsmile :lepi:

Canım seviyorum ben etiformu,rejim yapmazken bile yerdim önceden.Eğerki sizler gibi haftanın 5günü spor yapıyo olsaydım korkmadan yerdim istediğimi,nasılsa sporla yanacak diye.Ama sadece haftada 1-2 kez yaptığım için sizin kadar rahat yiyemiyorum herşeyi. Siz hakediyorsunuz arkadaşlar herşeyden yemeyi,ben değil:sinifsinif:

walla ona takılmak lasım Şeniz
bi kaç defa yapmıştım ben onu ertesi gün bankaya gitmem gerekti int. hesabı açtırcaktım bankacı baaayyyaann ay şaçlarınız ne hoş demişti :roflol: böle bi daha bi pofuduk pofuduk olmuşlardı sankimm sositososito yeniden başlamam lasım bayanssulusmile

bende geçen aylarda denemiştim bu kürü kızlar,önceleri haftada 1-2 yapıyodum.Sonraları 2haftada 1e düştü ve sonunda üşengeçliğimden bıraktım toptan.Sizinle beraber başlayayım bari yeniden.Yarın alayım malzemeleri. Ama sarımsaklı şamuanı yapıyorum hala.

başlıyalım walla kaydirigubbakcemile5 cnm sarımsağı bende yapmadım hiç :)))) sanırsam yapamamda sempatiksalakcinni

Haftada 1-2 kez de güzel canım da o kadar yapmıyosun ki sen aklinialirimsmile Sen de haket canım, afiyet olsun :))
Ben de mi yapsam acep yerimseniben pofuduk pofuduk Şeniz

herkes nereye gitti saç topiğinemi?kaydirigubbakcemile3

Canım pat diye uzun süre yazmasam bil ki teldeyim :asigim:

geçen hafta 1 gün yaptım ama,bu hafta 2 gün yapcam

yap walla canım walla çok yapasım geldi yaww :lepi:
liseli aşıklar :asigim: konuşun bakalım Şeniz

buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis Tibet hareketlerini de yapak hihoyyyt

canım yapalım ama onu hergün düzenli bi şekilde yapmamız gerek,haftada bikaç kere değil. Eğer buna varsanız ok
Zaten ilk haftalarda her hareketi 3er kere yapıp sonra yavaşça artıyo.Basit aslında 10 dk anca sürer

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne bılem canım yaa valla bı eklesem gulmekten olursunuz 61lı halımı kaydirigubbakcemile3 ınsallah canım yaa Allahtan dokulme yok o yuzden sarımsak rendelemeycegım kaydirigubbakcemile

saçım uzun biraz ondan yaniiboshayallersmile

artıst anam bızım topık ben dıyorum da ınanmıyorlar kaydirigubbakcemile3

canım valla super fotolar var bence sen de katıl bıze yapalım ben bugun cekecegım 3 kısı beraber basladık bız bu küre siz de gelın :)))) ücümüz yarısacagız konustuk bugun sac topıgınde kımınkı daha cok uzayacak bakalım kaydirigubbakcemile5

Şeniz Teşekkürler canım opuyorumnanaktan Yesaya takıl bu konuda... bi kaç güne kalmaz yaparsın aklinialirimsmile :lepi:

sen de gel kuzum 5 olalım :lepi:

walla ona takılmak lasım Şeniz

Şeniz

ayyy basla basla anammmmmmmmmmmm 6 olduk kaydirigubbakcemile3 ben bı liste yapayım hobaaaaaaaaaaaaaaaaa :teytey: :teytey:

liste demisken yarın sabah DETOX LISTESI gelıyor canlarrrrrrrrr :hooray: :hooray:

güzel giyinin ödül töreni olacak hehe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…