guzummm ceviz yaprağı sormuşun :ecrin_bebek: hani cevizin normal tahtası varyaa oda oluyooosempatiksalakcinni
akşam konuşuruz bu konuyu ben kaçıyom yineebilmiyorumkismile
Anlaşıldı canım kaydirigubbakcemile3 Öptüüüüüüüüüm opuyorumnanaktanguzummm ceviz yaprağı sormuşun :ecrin_bebek: hani cevizin normal tahtası varyaa oda oluyooosempatiksalakcinni
akşam konuşuruz bu konuyu ben kaçıyom yineebilmiyorumkismile
oyy yerim ben seni Şeniz
anladım canım işe yaramasına sewindim bende şu sinamekili kür için o kadar saç bakım ampulu aldım 3 çeşit araya kış girince yapamadım haftaya yapsam mı ne sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni özendim şimdi size lülülülülülü sositososito
Farkındayım canım, gözün gibi bakıyon kilona kaydirigubbakcemile3
Azcık yapıp yesen... ya da minik sandviç yapsan... etiformu nasıl yiyosun bi de ya, odun gibi ohaoldumsmile
Heeeee, hepsini okumadım ben, resimlere baktım daha çok :kedi: ilkokul çocukları gibi :ecrin_bebek:
Bende de kepek problemi var canım.. çok çeşit şampuan kullandım, bıktım artık şampuanlardan. Bu kepek yapıyo ama en azından dökülmesini az da olsa azaltıydı ben de bırakmadım. Elma sirkesi de kullanıyom bi de. Elma ve sarımsağı son 1 aydır deniyom, bakalım sonuç ne olcak. Ama canlandırdı saçları cidden.
Anlaşıldı canım kaydirigubbakcemile3 Öptüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan
Şeniz Teşekkürler canım opuyorumnanaktan Yesaya takıl bu konuda... bi kaç güne kalmaz yaparsın aklinialirimsmile :lepi:
oyy yerim ben seni Şeniz
anladım canım işe yaramasına sewindim bende şu sinamekili kür için o kadar saç bakım ampulu aldım 3 çeşit araya kış girince yapamadım haftaya yapsam mı ne sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni özendim şimdi size lülülülülülü sositososito
bende geçen aylarda denemiştim bu kürü kızlar,önceleri haftada 1-2 yapıyodum.Sonraları 2haftada 1e düştü ve sonunda üşengeçliğimden bıraktım toptan.Sizinle beraber başlayayım bari yeniden.Yarın alayım malzemeleri. Ama sarımsaklı şamuanı yapıyorum hala.
herkes nereye gitti saç topiğinemi?kaydirigubbakcemile3
başlıyalım walla kaydirigubbakcemile5 cnm sarımsağı bende yapmadım hiç :)))) sanırsam yapamamda sempatiksalakcinni
Haftada 1-2 kez de güzel canım da o kadar yapmıyosun ki sen aklinialirimsmile Sen de haket canım, afiyet olsun :))Canım seviyorum ben etiformu,rejim yapmazken bile yerdim önceden.Eğerki sizler gibi haftanın 5günü spor yapıyo olsaydım korkmadan yerdim istediğimi,nasılsa sporla yanacak diye.Ama sadece haftada 1-2 kez yaptığım için sizin kadar rahat yiyemiyorum herşeyi. Siz hakediyorsunuz arkadaşlar herşeyden yemeyi,ben değil:sinifsinif:
Ben de mi yapsam acep yerimseniben pofuduk pofuduk Şenizwalla ona takılmak lasım Şeniz
bi kaç defa yapmıştım ben onu ertesi gün bankaya gitmem gerekti int. hesabı açtırcaktım bankacı baaayyyaann ay şaçlarınız ne hoş demişti :roflol: böle bi daha bi pofuduk pofuduk olmuşlardı sankimm sositososito yeniden başlamam lasım bayanssulusmile
herkes nereye gitti saç topiğinemi?kaydirigubbakcemile3
neden yapamazsınki?
Haftada 1-2 kez de güzel canım da o kadar yapmıyosun ki sen aklinialirimsmile Sen de haket canım, afiyet olsun :))
Ben de mi yapsam acep yerimseniben pofuduk pofuduk Şeniz
Canım pat diye uzun süre yazmasam bil ki teldeyim :asigim:
neden yapamazsınki?
geçen hafta 1 gün yaptım ama,bu hafta 2 gün yapcam
Heeee, delü işte lülülülülülü Halbuki sarımsak kadar saça faydalı bişiye rastlamadım henüz bayanssulusmile
Haftada 1-2 kez de güzel canım da o kadar yapmıyosun ki sen aklinialirimsmile Sen de haket canım, afiyet olsun :))
Ben de mi yapsam acep yerimseniben pofuduk pofuduk Şeniz
Canım pat diye uzun süre yazmasam bil ki teldeyim :asigim:
ewet ya onuda yapmak istiyom :lepi:buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis Tibet hareketlerini de yapak hihoyyyt
valla yıkadıktan sonra saçta hiç koku olmuyo ondan korkuyorsanız
buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis Tibet hareketlerini de yapak hihoyyyt
ewet ya onuda yapmak istiyom :lepi:
başka bi şampuanla da yıkıyomusun canım opuyorumnanaktan
Ne demek canım opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 Cadı ya senin kadar üşengeç olmayan insan da pek bilmem cidden kaydirigubbakcemile3 Sen nasıl 61 kilolara ulaştın. Bi dk yerinde durmuyon ki... :roflol: Umarım işe yarar sinameki saçlarına :lepi: Ben sarımsak sürmüştüm :sinifsinif: , dökülmeye cidden iyi geldi. boshayallersmile
saçım uzun biraz ondan yaniiboshayallersmile
oyy yerim ben seni Şeniz
Şeniz Teşekkürler canım opuyorumnanaktan Yesaya takıl bu konuda... bi kaç güne kalmaz yaparsın aklinialirimsmile :lepi:
walla ona takılmak lasım Şeniz
bende geçen aylarda denemiştim bu kürü kızlar,önceleri haftada 1-2 yapıyodum.Sonraları 2haftada 1e düştü ve sonunda üşengeçliğimden bıraktım toptan.Sizinle beraber başlayayım bari yeniden.Yarın alayım malzemeleri. Ama sarımsaklı şamuanı yapıyorum hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?