Canım ben sarımsağı eziyorum.. annem kafama masajla sürüyor.. sarıp 2 saat bekliyorum. Öyle zırt pırt yapılcak bişi değil. Yıkadıktan sonra kuruyunca koku moku kalmıyor ama ıslakken kokuyor aklinialirimsmilekokusu çıkmıcakmış gibime geliyo
Zırt pırt arıyo valla kaydirigubbakcemile2 Liseden değil kaydirigubbakcemile3yap walla canım walla çok yapasım geldi yaww :lepi:
liseli aşıklar :asigim: konuşun bakalım Şeniz
Bencede çok basit :lepi: Ben varım :lepi:canım yapalım ama onu hergün düzenli bi şekilde yapmamız gerek,haftada bikaç kere değil. Eğer buna varsanız ok
Zaten ilk haftalarda her hareketi 3er kere yapıp sonra yavaşça artıyo.Basit aslında 10 dk anca sürer
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne bılem canım yaa valla bı eklesem gulmekten olursunuz 61lı halımı kaydirigubbakcemile3 ınsallah canım yaa Allahtan dokulme yok o yuzden sarımsak rendelemeycegım kaydirigubbakcemile
artıst anam bızım topık ben dıyorum da ınanmıyorlar kaydirigubbakcemile3
canım valla super fotolar var bence sen de katıl bıze yapalım ben bugun cekecegım 3 kısı beraber basladık bız bu küre siz de gelın :)))) ücümüz yarısacagız konustuk bugun sac topıgınde kımınkı daha cok uzayacak bakalım kaydirigubbakcemile5
sen de gel kuzum 5 olalım :lepi:
Şeniz
ayyy basla basla anammmmmmmmmmmm 6 olduk kaydirigubbakcemile3 ben bı liste yapayım hobaaaaaaaaaaaaaaaaa :teytey: :teytey:
liste demisken yarın sabah DETOX LISTESI gelıyor canlarrrrrrrrr :hooray: :hooray:
güzel giyinin ödül töreni olacak hehe:)
Canım ben sarımsağı eziyorum.. annem kafama masajla sürüyor.. sarıp 2 saat bekliyorum. Öyle zırt pırt yapılcak bişi değil. Yıkadıktan sonra kuruyunca koku moku kalmıyor ama ıslakken kokuyor aklinialirimsmile
Zırt pırt arıyo valla kaydirigubbakcemile2 Liseden değil kaydirigubbakcemile3
Bencede çok basit :lepi: Ben varım :lepi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne bılem canım yaa valla bı eklesem gulmekten olursunuz 61lı halımı kaydirigubbakcemile3 ınsallah canım yaa Allahtan dokulme yok o yuzden sarımsak rendelemeycegım kaydirigubbakcemile
artıst anam bızım topık ben dıyorum da ınanmıyorlar kaydirigubbakcemile3
canım valla super fotolar var bence sen de katıl bıze yapalım ben bugun cekecegım 3 kısı beraber basladık bız bu küre siz de gelın :)))) ücümüz yarısacagız konustuk bugun sac topıgınde kımınkı daha cok uzayacak bakalım kaydirigubbakcemile5
sen de gel kuzum 5 olalım :lepi:
Şeniz
ayyy basla basla anammmmmmmmmmmm 6 olduk kaydirigubbakcemile3 ben bı liste yapayım hobaaaaaaaaaaaaaaaaa :teytey: :teytey:
ok başlıyorum o halde,sizimi kırıcam canlarkaydirigubbakcemile5 kimler yapıyo?
liste demisken yarın sabah DETOX LISTESI gelıyor canlarrrrrrrrr :hooray: :hooray:
güzel giyinin ödül töreni olacak hehe:)
ayy ordaki mesajlarını okudumda koptum zaten hemen yarışa girmişsin :roflol: :roflol: :roflol: şu sarımsağıda deneyeyim en iyisi kızlar referans oldular vereliniortak az bişi katıp başka bi kapta yapayım önce sempatiksalakcinni
ya işte ondan diyom bu bemiks ampul bile kokuyo yaptıktan sonrakaydirigubbakcemile
hee öğrendim canım nerden olduğunu arasın işte oh mis kaydirigubbakcemile2
tibete bende warım :lepi:
hadi bakalım göz sayımızı 4e çıkardık bekliyoruz:lepi:
SıNAMEKıLı KÜR YENı BAŞLAYANLAR HOBAAAAAA
1-gribin
2-linguist
3-avelon
4-yesa
5-hayat güzeldir
6-sangs
:roflol: :roflol: :roflol:
SıNAMEKıLı KÜR YENı BAŞLAYANLAR HOBAAAAAA
1-gribin
2-linguist
3-avelon
4-yesa
5-hayat güzeldir
6-sangs
:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: listem nasıl ama :roflol:
süper canım Şeniz ellerine sağlık yerimseniben
anam vitamin gibi kokuyor ne olacak ondan :lepi: ben sarımsak özü yağı denemiştim heheh kaydirigubbakcemile3
amanınn neler ettin kıs sen öle :sinifsinif:
yok mu arttıran kaydirigubbakcemile5
bu arada detox lıstesı tekrardan 20 kısı oldu :lepi: linguistcim seni tekrar 20 yaptım canım vereliniortak
canikom griBin değil griPin,p ile yazılcak,yanlış yazmışın
bu ayrıntıyı atlamamana pek bi sewindirik oldum saol warol sempatiksalakcinni :lepi:
ben bide yüzüme kil maskesi yapıyodum onada başlıyayımda tam olsun kaydirigubbakcemile3
Kızlar size tibetin gençlik pınarı hareketleriyle ilgili gerçek hikayeler ve yapanların düşüncelerini buldum getirdim,bi okuyun bakalımbuyrunnnnnnnnn
Tibetli Lamaların gençliklerini korumalarının ardındaki sır, her gün düzenli olarak yaptıkları bir kaç canlandırıcı yoga hareketinde gizlidir.
Yapılması çok basit olan bu hareketleri bir de ihmali halinde hareketlerin etkisini yok edecek bir nefes alma tekniği tamamlıyordu.
Bizim emekli albay, bir yılın sonunda vatanı İngiltere'ye döndüğünde çevresindekiler onu tanımakta zorlanmış çünkü 1 yıl önceki halinden 20 yaş daha genç görünüyormuş. Yalnızca görüntüde değilmiş tabii bu gençlik. İnsanlar gözlerine inanamamış.
Bugünse, Kuzey Amerika'daki bir takım ünlü sağlık Guru'larının zengin müritleri/müşterileri bu basit hareketleri yaparak mükemmel sonuçlar elde ediyor. Yıllar içinde "5 Tibet Ayini" olarak tanınan bu 5 hareketin etkileri ağızdan ağıza dolaşarak, bir efsane gibi dünyaya yayılmış. Günümüzde tüm dünyada binlerce insan gizlice bu özel yogayı uyguluyor. Bir-ikisi Tibet'in Gençlik Pınarı adıyla dilimize de çevrilmiş bir çok kitap yazılmış hakkında.
Aslında çok basit olan bu hareketleri yıllardır titizlikle uygulayan insanların anlattıkları neredeyse mucize gibi şeyler. Gençleşen cilt, solan hatta yok olan yaşlılık lekeleri, aklaşmış saçların yeniden eski rengine dönmesi!, yok olan vücut ağrıları, yenilenen enerji düzeyleri ve tepeden tırnağa fiziksel canlanma.
Tüm bu iddaları destekleyen bilimsel araştırmalar veya deneyler olmasa da hareketleri doğru olarak yapanlar ilk bir kaç ay içinde bile etkilerini görmeye başladıklarını vurguluyorlar ve çok memnunlar.
Tibet yogasının temeli, endokrin (hormonal) sistemimizin biz yaşlandıkça giderek daha az hormon salgılamaya başladığı gerçeğine dayanırmuş.
Tabiat Ana, gençliğin üretken yıllarını tamamladıktan sonra artık karşı cinse çekici gelecek bir görünüme ya da gençlik enerjisine ve dürtülerine gereksinim duymayacağımıza karar vermiş. Bu nedenle de bir yaştan sonra yavaş yavaş hormon musluğunu kapatmaya başlarmış. Bunun sonucu ise hepimizin (hadi ben çoğumuzun diyeyim) çekindiği yaşlılık işaretleri oluyormuş. Cildimiz buruşup, sarkıyor, saçımız inceliyor, enerji düzeyimiz düşüyor ve her gün aynada aksimizi gördükçe giderek "daha yaşlı düşünmeye" başlıyoruz.
Benim bu sihirli formülle tanışmam gazete haberi ile oldu.Ardından bir kitap fuarında karşıma çıkan 2 cildi birden alıp okudum ve derhal uygulamaya koydum.Bir yandan da sevdiğim dostlara önermeye başladım.40 yaş üzeri sigara içen bir bayan olarak her gün zorlanarak,nefes nefese çıktığım 4 kat merdiveni koşaradım çıkmaktan zevk almaya başladığımı farkettim.Günü bitmek tükenmek bilmez bir enerjiyle tamamlamanın yanısıra sağlık sorunlarımın da yavaş yavaş benimle vedalaşması en önemli kazanımım oldu.Ayda en az bir kez bel fıtığımdan kaynaklanan ağrılar yüzünden vav çizerek yürür,yine ayda en az bir kere boyun fıtığımdan kaynaklanan dayanılmaz ağrılar yüzünden yatakta sağdan sola dönmek benim için işkence olurdu.Ayrıca geçmek bilmeyen bronşit ve öksürükler de cabası...Güvenle söylüyorum ki bu mucize hareketler yaşamıma girdiğinden beridir bel-boyun sorunları yüzünden yatağa düşme derdimden ve kronikleşmeye yüz tutan bonşitten kurtuldum.Bunlara ek olarak 48 bedenden 42 bedene düştüm.Yaklaşık 10 kilo fazlalıktan kurtuldum.
Eşim 46 yaşında ve 10 yaş küçük arkadaşları ile arasındaki görüntü farklılığı fotoğraflarla kanıtlayabileceğim bir kazanım.
Dost çevremden aldığım geri bildirimlere dayanarak söylüyorum ki bayanlarda hormon dengesizliklerine ve adet düzensizliklerine son veriyor.Ayrıca iki dostumdan da yine bayanları rahatsız eden yumurtalık kistlerinde gerileme gözlemlendiğine dair duyum aldım.
Henüz başlamayanlar,başlayıp da bırakanlar,bu sadece bir egzersiz programı olmayıp yaşam felsefesi olarak benimsenip kullanılması gereken gerçek bir uzun,sağlıklı yaşam formülüdür.
bebem bazen gribin bazen gripin yazıom yaa aynı kapı demı -tatlicadiarzu-
canım konu dısı mesaj ban yemeyım dıye hehehehheh :roflol:
kaydirigubbakcemile3
bu arada bırazdan bugun yedıklerımı ıctıklerımı ve de hareketlerımı paylasacagım bekleyın a.s
bebem bazen gribin bazen gripin yazıom yaa aynı kapı demı -tatlicadiarzu-
canım konu dısı mesaj ban yemeyım dıye hehehehheh :roflol:
kaydirigubbakcemile3
bu arada bırazdan bugun yedıklerımı ıctıklerımı ve de hareketlerımı paylasacagım bekleyın a.s
tşkler canım ellerine sağlık demek o kadar etkili bi şey haa zemuszemus
duş sorununu nasıl çözcces ama bi fikriniz warmı sabah uyandığımızda yapsak daha iyi olur diye düşünüyom ama o satte duş sakat CADIARZU
O zaman biz de tibet listesi mi yapsak aklinialirimsmile Sen buldun o topici sen başkan ol alkisalkisalkisya işte ondan diyom bu bemiks ampul bile kokuyo yaptıktan sonrakaydirigubbakcemile
hee öğrendim canım nerden olduğunu arasın işte oh mis kaydirigubbakcemile2
tibete bende warım :lepi:
ee o zaman bende sana yeşa veya yase falan diim,aynı kapıya çıkıyo nede olsa dimikaydirigubbakcemile3
kuzum sen yinede griPin de bana,yoksa etkimi gösteremiyorumÇok üzgünüm çoook
canım ben sabah yapamam zaten,anca yetişiyorum okula. Akşamları veya öğleden sonraları yapabilirim
O zaman biz de tibet listesi mi yapsak aklinialirimsmile Sen buldun o topici sen başkan ol alkisalkisalkis
:roflol: YASEcim (kase gibin :roflol: ) ben saç grubuna dahil olamıyom canım.
ayy çok heyecanlandım hihoyyyt nası bi liste yapsamki uzamana sormak lazım yesacan nerdeki kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?