50 beden pantolon

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
Evet yanlis okumadiniz tam 50 beden olmusum üstüm de 3xl yada 2xl. Bugun mecburiyetten alisveris yaptim.
Alisveris yapmaktan nefret ediyorum çünkü bedenime gore birsey bulamiyorum.
Disarda yemek yemekten de nefret ediyorum sanki herkes bana bakiyor gibi geliyor. Oysa şişmanlar da acıkıyor.
Tam 103kiloyum
Ekmek yemem, kola icmem, cips yemem ama cikolataya dayanamam. Sadece cikolatayla insan bu hale gelirmi bilmiyorum.
Megersem tiroid hastasiymisim 15 gundur ilac kullaniyorum ama 15 gunde gitmez tabi bu kilolar.
Ahh kizlar bilmiyorum cok doldum icimi dokmek istedim. Cocuklugumdan beri biktim u kilolardan da diyet yapmaktan da.
Var mi benim gibi olan ya da eskiden sisman olup da zayiflayan

Geçmiş olsun mu deyim Allah kurtarsin mi bilemedim ama okuyunca aklıma tek gelen sey; bunda yıl hiç bir doktor hormonlarını kontrol etmedimi?

Sağlık probleminizden kaynaklanıyormuş, en azından sebebini bulmuşsunuz artık ona göre bir yol çizersiniz kendinize.. İlaçlarınızı aksatmayın ama.. Benim sözlüm de tiroid hastası ama sizinkinin tam tersi aşırı zayıf, gel gör ki ilaçlarını kullanmıyor, doktora gitmiyor. Bir oturuşta bütün bir ekmeği rahat bitirir ama kilo alamıyor. Tedaviyi takmaması da beni deli ediyor.

İlacınızı sakın aksatmayın. Mümkünse hep aynı saatte alın.

Kaçlık kullanıyorsunuz ?

İlaçla kilo alımınız durur. Şimdi ise diyete ve spora başlama zamanı. Azmedin ve başarın.
Teşekkürler 25mg ile basladik doktorum bakicaz bir ay sonra gel ona gore artiricaz dedi

103 değil de, 90 kg idim. Hatta 92..
Yaşıma göre nasıl görünüyordum inanın belki bir genç kıza acırdınız. Bir gün havuza gittim bana bakıp gülen 2 kız gördüm. Bu yetti.. Ağlayarak eve geldiğimi hiç unutmam. Sonra diyetisyene başvurdum hemen ertesi gün. 1 sene kendimi sıktım, şu anki kilom saat 20:00 itibariyle 55. Annemler "biraz kilo al" diyor. Hayatım boyunca ilk defa duydum bu cümleyi.

Hastalık bende çıkmadı Tiroid yani, sadece şeker başlangıcı demişlerdi.. İnsanlar acımasız, siz biraz azimle herkesin ağzını kaparsınız başta güveniniz gelir. Inanır mısınız zayıflamam saçlarıma kadar iyi geldi. O asitli gıdalar, şeker saçlarıma kadar be berbat etmişti. Zayıflamak sizde bitiyor. Geçmiş olsun hastalığınız için, diyetisyen şart.

X