merhaba canımmm gayet güzel menülerin .. başarılar diliyorumKendimi tanitmayi unutum
30yasindayim 157 boy 70kiloyum 2cocuk annesiyim biri 3,5 yasinda digeri 1 yasinda.
Kalàn dogum kilolarimi vermeye ugrasiyorum bi 10kilo versem kalan 5 kilo gider zaten.
Arkadaslar yorumlarinizi bekliorum
Canim hosgeldin gunlugumeAh ah bende doğum kiloların a taktım ama taktik daha çok alıyorum sanki rahat olmak istiyorum kilo verirken. 3.5 yaşında bir kızım 3 aylık ta bir oğlum var. Kilom 89 boyum da 170
Hos geldin canimmerhaba canımmm gayet güzel menülerin .. başarılar diliyorum
Canim hosgeldin gunlugume
Bende ayni senin gibiyim dogru kelime rahat olmak oda imkànsiz iki cocukla
Kiskanirdir canim kizin bebegini benim kizim neler yapti bana halende yoruyo beni oglanda yurumeye basladi hic durmuolar anlicanIki çocuk cidden zor yaaaa....
benim için asıl zor olan büyük kızım bana çok sıkıntı veriyor. Zavallım küçüğün hiç zararı yok ki..... canım ben de yarın daha düzenli bir menü ile başlamayı düşünüyorum. Bir günlük te güzel bir grup kurduk. Sanada yazarım elimden geldiğince canım takip edeceğim seni doğum kiloları gider inşallah
Hos geldin canim gunlugume tabikide katilabilirsin gun icinde yediklerîni yazabilirsîn,konusmak icin, haftanin bingunu tarti gunu yapalim ben pazartesi gunu tartilicam haftada bir gun.İi geceler merhaba canim bende dun bir kac diyet buskiwi alip dieyete baslama karari almis bir watandasim ama com kararliyim cunku kg muz ayni 70.40 falanim bende 1.65 boyum 6 aylik bir kizim war emmeyi birakti bana da diyet gozuktu 50 olmak istiorum ama cok idaali olacagindan 55 te karar kildim allahim bize yardim etsin bende katilabilirmiyim gunlugine....
Hos geldin canim gunlugume gec cvp verdim baglantim yoktu.merhabalar günlüklere bakarken bana en çok benzeyenini aradım :) ve sizi buldum bende 30 yasında 68.8 kilo 1.60 boy e 3 cocuk annesiyim hedefim önce 59 sonra 55 ama bir yıldır veremıyorum 78 le basladım 2013 eylülde 70 i gördüm bir senedir 70-68 arası gidip geliyorum umarım hepimiz veririz. ben 3 gündür şöyle bir sistem uyguluyorum 2 lt su normalde ne kadar yiyeceksem yarım porsiyon ve son yemek 18.30 cünkü 3 çocukla diyet yemeği yapacak vaktim yok annemdebizimle yaşoyor o ne yaparsayemek zorundayım ve bir boğa burcu olarak yemek yemek bir zevk benim için(
Canim yanlis mi yazdim bilmiorum ama kizim ek gidaya gectigi zaman kendisi emmeyi birakti tabiki sagdim uykusunda emzirdim naptisam olmadi ck isterdim daha emmesini ama olmadi....70 kg yum ben tam bugun diyet sayilacak bisi yiyemedim misafirim wardi gunduz cok kacinca aksamiayarlamaya calistim 7 den sonrada bisi yemedim bakalim yarinda dogum gunu war arkadasin orda da bisi hazirlayamam ertesi gune bi kac bisi yapim dietli diorum sebze yemekleri falan ekmegi kestim simdilik bakalim ... ..Hos geldin canim gunlugume tabikide katilabilirsin gun icinde yediklerîni yazabilirsîn,konusmak istersen haftanin bingunu tarti gunu yapalim ben pazartesi gunu tartilicam haftada bir gun.
Canim nsl kestin bebegini memedén benim oglum 11 aylik emiyo halén ama sadece aksamlari uyumak icin.
Senin gine boyun uzun benden ben kisayim yarim kilo alsam belli oluyo
Bir 55 i gorelimde 50 kilo oldugumuz gunleri de goruz insallh
Mehraba canimazıcık dikkat yetiyor aslında bugun 67 çıktım:) su 59 bi görsem inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?