55 kilo olana kadar pes etmek yok.. Yasemin''in günlügü

Bugun yediklerim
Sabh 10h da
1kepek ekmegi ile tost,maydonoz sekersiz kahve
13h de
Ufak bi dilim patatesli borek
15h30
1 tane domates,4yk yesil fasulye,bir buyuk kofte,1dilim ekmek yogurt
19h
2yk guvec yemegi

Mehraba sevgili gunluk bugun diyetimin 2 ci gunu.Hersey yolunda dun gece aciktim aciktikca su ictim

2.GÜN
Kahvalti8h30
1tane peynirli tost
UFak bir dilim borek
4zeytin.maydonoz

Ara 1 /10h30
8 badem+1 elma

Ögle yemegi 12h
1kepce mercimek corbasi
1yk pirinc pilavi
5yk etli guvec yemegi
Yogurt

Ara 2/16h
1kupa sekersiz kahve
2tane bebe biskuvi(ogluma verince)

Aksam yemegi 20h
1 buyuk dilim firinda kabak mucver

Kendimi tanitmayi unutum
30yasindayim 157 boy 70kiloyum 2cocuk annesiyim biri 3,5 yasinda digeri 1 yasinda.
Kalàn dogum kilolarimi vermeye ugrasiyorum bi 10kilo versem kalan 5 kilo gider zaten.
Arkadaslar yorumlarinizi bekliorum

valla içimi okudun sevgili Yasemin.
ben de, bu sefer diyete başlayacağım 55 olmadan bırakmayacağım dedim dün.bugün de motivasyon olsun diye forumlara bi göz atayım dedim. bi de baktım biri de benim gibi dün 55 kiloya kafaya takmış.
ben 34 yaşındayım 10 aylık ve 10 yaşında 2 kızım var.ben de boy 1.72 kilo 75

Kendimi tanitmayi unutum
30yasindayim 157 boy 70kiloyum 2cocuk annesiyim biri 3,5 yasinda digeri 1 yasinda.
Kalàn dogum kilolarimi vermeye ugrasiyorum bi 10kilo versem kalan 5 kilo gider zaten.
Arkadaslar yorumlarinizi bekliorum
merhaba canımmm gayet güzel menülerin .. başarılar diliyorum

Ah ah bende doğum kiloların a taktım ama taktik daha çok alıyorum sanki rahat olmak istiyorum kilo verirken. 3.5 yaşında bir kızım 3 aylık ta bir oğlum var. Kilom 89 boyum da 170

Ah ah bende doğum kiloların a taktım ama taktik daha çok alıyorum sanki rahat olmak istiyorum kilo verirken. 3.5 yaşında bir kızım 3 aylık ta bir oğlum var. Kilom 89 boyum da 170
Canim hosgeldin gunlugume
Bende ayni senin gibiyim dogru kelime rahat olmak oda imkànsiz iki cocukla

Canim hosgeldin gunlugume
Bende ayni senin gibiyim dogru kelime rahat olmak oda imkànsiz iki cocukla

Iki çocuk cidden zor yaaaa....
benim için asıl zor olan büyük kızım bana çok sıkıntı veriyor. Zavallım küçüğün hiç zararı yok ki..... canım ben de yarın daha düzenli bir menü ile başlamayı düşünüyorum. Bir günlük te güzel bir grup kurduk. Sanada yazarım elimden geldiğince canım takip edeceğim seni doğum kiloları gider inşallah

Kiskanirdir canim kizin bebegini benim kizim neler yapti bana halende yoruyo beni oglanda yurumeye basladi hic durmuolar anlican
Canim grubunuzun ismi bende gelir seni takip eder tabiki gel ihmal etme benim gunlugu

İi geceler merhaba canim bende dun bir kac diyet buskiwi alip dieyete baslama karari almis bir watandasim ama com kararliyim cunku kg muz ayni 70.40 falanim bende 1.65 boyum 6 aylik bir kizim war emmeyi birakti bana da diyet gozuktu 50 olmak istiorum ama cok idaali olacagindan 55 te karar kildim allahim bize yardim etsin bende katilabilirmiyim gunlugine....

merhabalar günlüklere bakarken bana en çok benzeyenini aradım :) ve sizi buldum bende 30 yasında 68.8 kilo 1.60 boy e 3 cocuk annesiyim hedefim önce 59 sonra 55 ama bir yıldır veremıyorum 78 le basladım 2013 eylülde 70 i gördüm bir senedir 70-68 arası gidip geliyorum umarım hepimiz veririz. ben 3 gündür şöyle bir sistem uyguluyorum 2 lt su normalde ne kadar yiyeceksem yarım porsiyon ve son yemek 18.30 cünkü 3 çocukla diyet yemeği yapacak vaktim yok annemdebizimle yaşoyor o ne yaparsayemek zorundayım ve bir boğa burcu olarak yemek yemek bir zevk benim için(

Hos geldin canim gunlugume tabikide katilabilirsin gun icinde yediklerîni yazabilirsîn,konusmak icin, haftanin bingunu tarti gunu yapalim ben pazartesi gunu tartilicam haftada bir gun.
Canim nsl kestin bebegini memedén benim oglum 11 aylik emiyo halén ama sadece aksamlari uyumak icin.
Senin gine boyun uzun benden ben kisayim yarim kilo alsam belli oluyo
Bir 55 i gorelimde 50 kilo oldugumuz gunleri de goruz insallh

Hos geldin canim gunlugume gec cvp verdim baglantim yoktu.
Cok guzel canim zaten herseyden az yiyerek kilo veriliyor ama gel gor ki bende yemek yemeyi seviorum ve buyuk porsyonda ama bazi seyler icin fedakarlik yapmamiz lazim yedik yedik de noldu morelimiz bozuluyo kendimize kiziyoruz istedigimiz bisey yakismayinca.
Cocuk buyutmek zor is iki tane de bende var hic durmuyorlar

Mehraba gunluk bugun diyetimin 3 cu gunu hersey yolunda gidiyor cok sukur.
3 cu Gün:
Sabh kahvalti yapmadim canim istemedi bi kupa sekersiz kahve ictim ve bir elma.

Ogle yemegi 11h30
4 tane kofte
Buyuk bir dilim firin mucver

Ara1/1 tane biskuvi
Ara2/1elma
Aksam yemegi 18h
Salata (bol yesilik,ton baligi,bi dilim beyaz peynir,sirke tuz bi cay.k mayonez)
Ufak bir dilim mucver (halen bitmedi)
Ara 10 badem 50gr yogurt sekersizzz caylarrrrrr
Ve acimm karnim gurulduyooooo

Canim yanlis mi yazdim bilmiorum ama kizim ek gidaya gectigi zaman kendisi emmeyi birakti tabiki sagdim uykusunda emzirdim naptisam olmadi ck isterdim daha emmesini ama olmadi....70 kg yum ben tam bugun diyet sayilacak bisi yiyemedim misafirim wardi gunduz cok kacinca aksamiayarlamaya calistim 7 den sonrada bisi yemedim bakalim yarinda dogum gunu war arkadasin orda da bisi hazirlayamam ertesi gune bi kac bisi yapim dietli diorum sebze yemekleri falan ekmegi kestim simdilik bakalim ... ..

azıcık dikkat yetiyor aslında bugun 67 çıktım:) su 59 bi görsem inşallh

6 kasim diyetimin 4 cu gunu

Sabh 10h
1 kase special k+sut
Sekersiz kahve

13h ogle yemegi
4yk salcali makarna
1yk tavuk gogusu
Ev yapimi yogurt
Biraz peynir surdum ufak bi parca ekmege

Ara 17h
Yarim dilim ekmek+yarim dilim kasar

Aksam yemegi 19h
1kase yogurt corbasi
4yk patlican yemegi
Ev yapimi yogut
1dlm ekmek
1catal pasta ve sekersizzz cayyy
Bi elma
2litre su
Bugunude bitirdim cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…