Canim nezaman istersn gel bende 13 aylik ogluma vazgectirmeye calisiom ama geceleri ariyo memeyi napcam bilmiomCanim yanlis mi yazdim bilmiorum ama kizim ek gidaya gectigi zaman kendisi emmeyi birakti tabiki sagdim uykusunda emzirdim naptisam olmadi ck isterdim daha emmesini ama olmadi....70 kg yum ben tam bugun diyet sayilacak bisi yiyemedim misafirim wardi gunduz cok kacinca aksamiayarlamaya calistim 7 den sonrada bisi yemedim bakalim yarinda dogum gunu war arkadasin orda da bisi hazirlayamam ertesi gune bi kac bisi yapim dietli diorum sebze yemekleri falan ekmegi kestim simdilik bakalim ... ..
önemli 3 şeyi söylemiştim daha önce ama kaçamak yapıyordum dün resmen aç yattım yinede mutfağa gitmedim ben önceden çok gazlı içecek severdim bir de tam bir hamur işi tutkunuyum bunları %90 azalttım dikkat et tamamen asla vazgeçemiyorum :)Mehraba canim
Ne guzel insallh bende gorum 67 kiloyu neler yaptin ne yedin ne yemedin
tebrikler canım bende seni ara ara tkp ediyorum bende 67 küsürlerdeyim ama regl dönemi açlık krizleri ve şiliklerle boğuşuyorum tebrikler tekrar inş en kısa zamanda verirsin:)Bugun bir hafta oldu diyete basliyali sabh tartida 68.6 gordum 1.800kg gitmis
Sabh7h
Bi buyuk bardak limonlu su
Bi kase gevrek
Ara
6tane badem
Ogle
Bi tane buyuk kofte
Salata
Ara
Kahve
Yogurt
Aksam
Bi tabak corba
Cayy
Canim tsk ederimtebrikler canım bende seni ara ara tkp ediyorum bende 67 küsürlerdeyim ama regl dönemi açlık krizleri ve şiliklerle boğuşuyorum tebrikler tekrar inş en kısa zamanda verirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?