55 kilo olana kadar pes etmek yok.. Yasemin''in günlügü

Canim nezaman istersn gel bende 13 aylik ogluma vazgectirmeye calisiom ama geceleri ariyo memeyi napcam bilmiom

Mehraba canim
Ne guzel insallh bende gorum 67 kiloyu neler yaptin ne yedin ne yemedin
önemli 3 şeyi söylemiştim daha önce ama kaçamak yapıyordum dün resmen aç yattım yinede mutfağa gitmedim ben önceden çok gazlı içecek severdim bir de tam bir hamur işi tutkunuyum bunları %90 azalttım dikkat et tamamen asla vazgeçemiyorum :)

kızlar gerçekten bir de su su su ben üniversitede biara çok zayıflamıştım yememden hiç kesmiyordum ama 3 lt su içiyordum yinede zayıflamıştım:) şimdi diyeceksiniz o zaman zayıflama forumlarında ne işin var moral e motivasyon için tanıdıklarla kilo muhabbeti yapmak çok sıkıcı bir de benim doğumlar ard arda olduğu için şu anda direnç kiloları ile mücadele ediyorum gecen aylarda ıkı hafta ac kaldım yinede veremedim ama pes etmek yok 30 lu yaşlarda zayıf bir anne ve eş olmak istiyorum :^*

ben guzel yemek yemeyi seven biriyim once gozum doycak sonra karnim
Ama oyle de oldumu gelsin kilolar ve 4 gundur ac kalkiyorum masadan esim karsimda ozgurce yiyebiliyor ve cok siniri bozucu suan acim karnim gurulduyor uyku da gelmiyor hal boyle olunca sabh olsun guzel bi kahvalti yapicam diorum aclik da kalmiyo sabahacan.

[QUOTE="AY13, post: 37662510, member: 55]Canim nezaman istersn gel bende 13 aylik ogluma vazgectirmeye calisiom ama geceleri ariyo memeyi napcam bilmiom[/QUOTE]
Canim emzik hic almadi mi duru geceleri emziksiz uyumaz ben de onu nasil biraktircam bilmiorum aslinda rejime basladim bol su ve tarcin kabugu ve limonlu sular iciorum ekmegi kesmege calisiorum daha sinrada beslenme yi azalticam su iki uc ekmek isini halledersem sanirim benim tek kilit noktam 1 ekmek 2atistirmaliklar

Canim emzik kulaniyor oglum gece uyaniyor agliyarak beni istiyo emip uyor iste.
Canim benim buyuk kizim halen kulaniyor emzigini geceleri uyyurken buyudukce kulanmiolar kendi birakir bi gun merak etme
Canim ekmekde olan besin vucudumuzun ihtiyaci var dengelemeye calis makarna pilav yiyorsan ekmek yeme vss

neyse ben yatar sizlere iyi geceler:) diğer günlükte 21 günlük yarışmaya niyetlendim tartı resmi olmadan almadılar sağolsunlar boşuna denmez kadının kadına ettiğini diye:) aslında bu beni gaza getirdi ıkı aya kadar hedefime gelirsem afilli bir başarı hikayeside ben yazarım inşallah

Selam bayanlar bende bugün bayagi göz attım kilo vermek için neler yapıldığına bende dün karar verdim ve başlık tam bana göre 55 olmak kulağa çok hoş geliyo bu yarışda bende varım umarım pes etmeyiz

Diyetimin 5ci gunu
Gece oglum agliyarak uyandi 2saat saat onunla ugrastim gec kaktik sabh 10hda
kahvalti yapmaya firsatim olmadi
Sabh bi kupa sekersiz kahve ictim
Oglen 13h
Bi kasarli tost yedim 3tane yesil zeytin maydonoz ve sekersiz cay

Ara 17
Sekersiz kahve
75 karolik diyet biskuvi

Aksam yemegi 20h
Bi kase yogurt corbasi
4 kanat bi tane patates
Bi catal pasta

Bende bugün sabah uyanınca bir bardak maydanoz suyu içtim limonlu.
Kahvaltı da ise 1 yumurta ve bir bardak çay içtim.
Arada bir kase yoğurt ve yulaf yedim
Saat 3 de 1 tabak yemek yedim
Daha sonra akşam meyve ve bir kahve içtim.
Ilk gün olduğu için biraz katı davrandim kendime yarın daha düzenli olucak liste.
Kendimi çok iyi hidsediyorum yatmadan önce yoğurt karışımı yiyicem

Diyetimin 6 ci gunu
Reglim var
Sabh 11h
Bir bardak limonlu su
Sekersiz kahve
Bi kase gevrek sut ile

15hoo
Bi tane peynirli tost
Bol maydonoz
Sekersiz kahve

20h00
Bi tabak yogurt corbasi
Bugun yorucu bi gundu cocuklara ust bas almak icin carsiya gittik evin alisverisi derken aksami ettik aksam yemeni gec yedim o yuzden

Gunaydin gunluk
Bugun diyete basliyali bir hafta oldu
3kasim ;70.400
10kasim;68.600(regl)-1,800kg
Sabh 7h
Bi bardak limonlu su
Bi kase gevrek

Bugun bir hafta oldu diyete basliyali sabh tartida 68.6 gordum 1.800kg gitmis
Sabh7h
Bi buyuk bardak limonlu su
Bi kase gevrek

Ara
6tane badem

Ogle
Bi tane buyuk kofte
Salata

Ara
Kahve
Yogurt

Aksam
Bi tabak corba
Cayy

Bugun bir hafta oldu diyete basliyali sabh tartida 68.6 gordum 1.800kg gitmis
Sabh7h
Bi buyuk bardak limonlu su
Bi kase gevrek

Ara
6tane badem

Ogle
Bi tane buyuk kofte
Salata

Ara
Kahve
Yogurt

Aksam
Bi tabak corba
Cayy
tebrikler canım bende seni ara ara tkp ediyorum bende 67 küsürlerdeyim ama regl dönemi açlık krizleri ve şiliklerle boğuşuyorum tebrikler tekrar inş en kısa zamanda verirsin:)

tebrikler canım bende seni ara ara tkp ediyorum bende 67 küsürlerdeyim ama regl dönemi açlık krizleri ve şiliklerle boğuşuyorum tebrikler tekrar inş en kısa zamanda verirsin:)
Canim tsk ederim
Benimde malesef regl oncesi aclik tatli krizlerim oluyor.ama inan hersey beyinde bitiyor nezaman hazir olursan ozaman dayaniyosun ve yememeliyim diosun
Bir senedir bende cok mucade ettim bazen dikkat ettim bazen kacirdim 78kiloydum bundan 6 8 ay once bu sabh 68kiloyum onumde daha cok uzun bir yol var ilk hedef 60 snra 55 belki sonra 50 ve tek hayalim guzel guzel giyinmek yok gobegimi gizliyim yok popom cikti uzun bisey giyim demek istemiorum bir magzaya girip istedigim elbiseyi almak istiyorum.
Hep ugra gunlugume iyi geceler

Diyetimin 9 cu gunu,
Sabh bir bardak limonlu su
Bi kahve
Bi kase gevrek+sut

Ogle
Bi dilim ekmek
Bi dilim dil peynir
Yumurta
Maydonoz
Cayy

Ara
Bitane yesil elma
2tam ceviz
Neskafe

Aksam yemegi
Bir tabak nohut yemegi
Salata
Yogurt
Cayy

Diyetimin 10 cu gunu bugun
Sabh tardi beni sevindirdi 67,800 olmusum 10gunde - 2.600kg

Sabh10h
Bir bardak limonlu su
2kasik gevrek sonunu yedim

14h Ogle yemegi
Bi tabak nohut yemegi

Ara
Elma kahve

Aksam yemegi 20h
Bir tabak tavuklu mantarli yemek (yagsiz)
Salata
Cayy

Mehraba gunluk
Diyet 11 gun
Dogumdan sonra kendimi ilk defa bu kadar istekli gordum cok mutluyum rejim de olmak beni mutlu ediyor sofradan hafif kalkmak beni mutlu ediyor
Onceden biraz sunun tadina bakim biraz sunun ve tamam diyet kacti nede olsa zayifliyamiyorum deer koca bi tabak yerdim sofradan en son ben kalkardim.
Cayin yaninda abur cuburlar sonra ne mi oluyor kendine kizan sinir olan bir ben oluyorum kime ne diyebilirimki hatta bende.
Gelelim bugun yediklerime

Sabh gec kaktil malum
Benim oglan uyandi iki saat uyumadi
Bi kahve
Bi dilm ekmek
Bi dilim dil peynir
Ogle yemegi
Bi tabak tarhana corbasi
Salata
Ara
Bi kahve
Yogurt

Aksam yemegi
Haslanmis brokoli
Firinda balik

Birazdan bide cay demlerim cocuklari yatirip dizi keyfi yaparim(aramizda kalsin)
Herkese iyi aksamlar

Diyet 12
Sabh
Bir bardak limonlu su
Iki dlm ekmek arasina dil peynir ile yapilmis tost
Maydonoz,kahve

Ara
Yok

Ogle yemegi

Firinda balik
Bol salata
Yarim dlm ekmek

Ara
3ceviz

Aksam yemegi
Bir tabak yesil fasulye
2 yk yogurt
Bi kase salata

Ara
Yarim mandarine
Bi portakal
2litre su
20dk eliptik bisyklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…