58 Kilo ile Karatay Diyeti'ne başlıyorum.

betrayal

Piraye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
706
56
323
Merhaba arkadaşlar ben burda yaklaşık 2 aydır zayıflıyorum.(son zamanlarda zayıflamam durdu):2::2:
1.61 boy ve 67 kilo ile başlamıştım diyete. Çok yanlışlarım oldu aç kaldım, sağlıksız beslendim vs.

Uzun zamandır Karatay diyetini araştırıyodum ve bunun diyetten çok yaşam biçimine dönüştüğünü gördüm.

Ve bende başlamaya karar verdim.
Burda elimden geldiği kadar yediklerimi resimli olarak paylaşmaya çalışıcam.

boy:1.61
kilo:58
hedef:52

süreç:2-3 ay içerisinde.

Son düzenleme:

Nasıl verdin önceki kiloları bende 65kiloyum ve ilk hedefim 60 olmak boyum 1.67 okul acilmadan fit olmak istiyorum ama motive olamıyorum ya destek lazım

Nasıl verdin önceki kiloları bende 65kiloyum ve ilk hedefim 60 olmak boyum 1.67 okul acilmadan fit olmak istiyorum ama motive olamıyorum ya destek lazım
gün gün ne yediysem ne yaptıysam günlüğüme yazdım bana katılan arkadaşlar oldu.
destek verdiler moralim tavana çıktı ve verdim

Arkadaşlar sabah karatay kahvaltısı yapamadığım için paylaşamıycam.(daha yeni alışıyorum)
İşte akşam yemeğim:
Yumurtalı Ispanak ve Bahar Salatası.
Tamamen Karataya uygun. Görünüşü güzel olmayabilir ama tadı çok güzeldi. :)

Son düzenleme:
gün gün ne yediysem ne yaptıysam günlüğüme yazdım bana katılan arkadaşlar oldu.
destek verdiler moralim tavana çıktı ve verdim

ınsallah verırısın ve kurtulursun bende baslamıstım karatay dıyetıne kısın fakat benı strese soktu daha cok yedıım vee kılo aldm malesef ıns sen becerırısın dıkkatlı uygula tatlım başarılar

daha ilk günüm ve bende nasıl olacak hiç bilmiyorum umarım güzel geçer benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…