5'te paydos (yeme-içmeye)

Bende uğraşıyorum ama 5 e kadar yemeği yetiştiremiyorum.. kaç kilo verdin.. menüde yazsan keşke :KK66:
Canım iki kilo verdim desem. :KK66: Çok değil yavaş yavaş gidiyor maalesef. Olur yazarım. Bügünkü menüyü yazmasam daha iyi ama :KK70:

Sen kaçta yiyorsun canım? Akşam açlığı bu yıl tıp Nobel ödülü aldı. Aç uyumak çok sağlıklıymış. metabolizma 13'den sonra yavaşlamaya başlıyormuş. Pineal bezi ayarlıyormuş bunu güneş ışınlarından. Sabahları güneş ışığı turuncuydu akşamları eflatunumsu oluyormuş

hippotalamus hippotalamus canım tekrar olu o mesajı. Ekleme yaptım. Çok düşük karbonhidrat besleniyorum canım. Yumurta, sebze, balık, salata, yoğurt takılıyorum. Market ürünlerini çok sevmem. Market yoğurdu yiyemem mesela. Sağlıklı beslenme hakkında çok okuyorum dolayısıyla kafamda bitiyor bir çok şey. Kilo verme konusunda yine de çok başarılı değilim cansım. Tavsiyelerin varsa eğer bana ;)

hippotalamus hippotalamus canım tekrar olu o mesajı. Ekleme yaptım. Çok düşük karbonhidrat besleniyorum canım. Yumurta, sebze, balık, salata, yoğurt takılıyorum. Market ürünlerini çok sevmem. Market yoğurdu yiyemem mesela. Sağlıklı beslenme hakkında çok okuyorum dolayısıyla kafamda bitiyor bir çok şey. Kilo verme konusunda yine de çok başarılı değilim cansım. Tavsiyelerin varsa eğer bana :KK66:
Gayet güzel gözüküyor ne diyim sana :)) arada bizim topiğe de gel ;)

Back
X