6 ay geçti hala bebek istemiyor

Ben 3 buçuk yıllık evliyim inanır mısın hala istemiyorum.

e adam evlenmeden önce de istemiyormuş konuşmuşsunuz.
doktor da 1 sene hamile kalma demiş..
siz niye ısrarla kendi evladınızın vebaline girmek istiyorsunuz?
eşinizin istememesi değil sizin istemeniz garip asıl.

Yahu konu sahibi hasta , kullandigi psikolojik ilaclar yuzunden doktoru bile yasaklamis hamileligi
Hangi akli basinda adam cocuk ister bu durumda

Bu kısmından haberim yok. Devamını okumadım henüz. Sadece 2 yıl aynı evde yaşadıklarını okudum..

Merhaba canım ben de 6 aylık evliyim ve öğrenciyim o yüzden 2 sene zaten çocuk düşünmüyoruz. Ama biz bunları konuşmuştuk mesela 4-5 sene sonra düşünüyoruz kısmetse :)
Evliliğin ilk 1-2 yılında olması bence evliliği yıpratıcı olabilir. Çünkü evlilik zaten hayatı tamamen değiştiren radikal bir karar bana göre. Çocuksa bununda üstünde bir karar :) Hayatınız tamamen değişecek demek bu. Bence en azından 1 yılın dolmasını bekleyip isteğinizi tekrar söyleyin, evliliğe alışınca çocuk fikrine daha sıcak bakabilir diye düşünüyorum.

@Ponki12 yani size bu derece hamile kalmamanız için sakınmanız söylendiği halde bu şartlarda çocuk çocuk derken, 10 yıldır ülkelerindeki süregelen iç savaştan kaçıp başka ülkede mülteci oldukları halde boy boy doğurmaya devam edip ufacık çocukları kendileriyle birlikte sefil edenlere çok da şaşırmamak mı lazım bilemedim?

konu açıp esas anlatmaları gerekenleri anlatmıyolar .kendisini yok yere gazlatıp adamı linçletince nolucak ki

Ruhsal hastalığımdan dem vurmanız muhteşem

Ruhsal hastalığımdan dem vurmanız muhteşem
Bebek istiyorsanız çok önemli bu ama.
Lohusalık sağlıklı insanı bile depresyona sokuyor sizi daha kötü etkileyeceği kesin.
Sadece psikolojik sorun da değil, doktorunuz bir sene bekle sağlık sorununa neden olabilir diyor siz bu riski nasıl alabiliyorsunuz??
Çocuğunuz engelli doğaa vicdan azabı duymayacak mısınız?

Biz evleneli neredeyse 4 yıl oldu eşim hala çocuk istemiyor. İsteyeceğini de zannetmiyorum açıkçası. Olumsuz olan tavrını şu anda ‘sen çok istiyorsan yapabiliriz’e kadar ancak çekebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…