- 29 Ağustos 2014
- 5.620
- 17.969
- 448
- 33
Ben 3 buçuk yıllık evliyim inanır mısın hala istemiyorum.
Ama biz 5 senedir birlikteyiz zaten ve 2 senedir aynı evde yaşıyoruz.
Yahu konu sahibi hasta , kullandigi psikolojik ilaclar yuzunden doktoru bile yasaklamis hamileligiEvlenmeden önce hiç konuşmadınız mı? Bir planınız yok muydu çocukla ilgili?
Yahu konu sahibi hasta , kullandigi psikolojik ilaclar yuzunden doktoru bile yasaklamis hamileligi
Hangi akli basinda adam cocuk ister bu durumda
Siz delirmişsiniz
Eski konulara baktım, maddi sıkıntınız var, doktorunuz zararlı ilaç kullandığınız için bir sene bebek yapma demiş, otizme sebep olabilir demiş, sizin zaten psikolojik sorunlarınız var engelli raporu alacak kadar ve hala bebek diyorsunuz.
Siz bebeği ne sanıyorsunuz? Engelli olma riskine rağmen nasıl bile bile çocuk dersiniz bu vebaldir. Annem engelli olacağımı bile bile yapsa ben engelli olsam onu asla affetmezdim.
Lohusalık sendromu mesela şu ruh durumunuzda nasış başa çıkacaksınız? Hiç nir sorunum yokken şartlarım uygunjen dibine kadar yaşadım. Kaldırıp çocuğu atmayaxağınızın garantisi yok.
Hepsini geçtim bu bebeğin bez, gerekirse mama, kıyafet, gibi ihtiyaçlarını nasıl karşılayacaksınız?
Çok bencilsiniz. Çok.
konu açıp esas anlatmaları gerekenleri anlatmıyolar .kendisini yok yere gazlatıp adamı linçletince nolucak kiBebek istemek abes değil. Henüz 6 aylık evliyken, karşınızdaki adam evlenmeden önce bile size bu konudaki fikrini anlatmışken, maddi durum elverişli değilken ve üstelik ruhsal bir hastalığınız varken ve bu sebeple intihara teşebbüs etmişken bebek istemek anormal. Şu an ne maddi ne manevi açıdna evliliğinizin bebeğe uygun olmadığı aşikar.
Ruhsal hastalığımdan dem vurmanız muhteşemBebek istemek abes değil. Henüz 6 aylık evliyken, karşınızdaki adam evlenmeden önce bile size bu konudaki fikrini anlatmışken, maddi durum elverişli değilken ve üstelik ruhsal bir hastalığınız varken ve bu sebeple intihara teşebbüs etmişken bebek istemek anormal. Şu an ne maddi ne manevi açıdna evliliğinizin bebeğe uygun olmadığı aşikar.
Evet istemiyordu.Bu konu size ait. Yani adam artı altıncı Ayda degil eksi ikinci ayda da istemiyormuş ki
En önemli konu o çünkü.Ruhsal hastalığımdan dem vurmanız muhteşem
İyileştim sağolunSizin sağlık sorununuz vardı. Iyilestiniz mi biraz iyi olun sonra düşünün bence .
Bebek istiyorsanız çok önemli bu ama.Ruhsal hastalığımdan dem vurmanız muhteşem
Alabiliyorum beni düşündüğünüz için sağolunEn önemli konu o çünkü.
Sağlıklı düşünemiyor sağlıklı kararlar alamıyorsun.
Doktorunuz engelli olabilir dediği halde çocuk istemek, çocuk yapmayı düşünmek çok sağlıklı bir karar alma biçimi değil.Alabiliyorum beni düşündüğünüz için sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?