- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi maviboncukcum
-
Merhaba. Sen kaç kilosun?
merhaba canım ben suan 69 kiloyum
İyisin çok fazla değilmişsin ben de 80 oldum(((
mrb arkadaslar gecen hafta cuma günü p... gazetesinde yazan bi habere göre bi genç askere gitmek için tam 5 ayda 53 kilo vermiş... oysa ben 5 ayda sadece 17 kilo verebildimmenüsü ise şöyle
sabah ekmeksiz peynir zeytin domates hafif bi kahvaltı
öğleyin bi parca et ve yağsız salata
akşam sadece çorba
ekmek hiç kullanmamış ve günde 2 saat spor yapmış inanılır gibi değil bende uygulamaya karar verdim ağır bi diyet ama yapmak isteyenler olursa beklerim:) cuma günü başlıyorum günlük yediklerimi burda paylaşacagım
mrb arkadaslar gecen hafta cuma günü p... gazetesinde yazan bi habere göre bi genç askere gitmek için tam 5 ayda 53 kilo vermiş... oysa ben 5 ayda sadece 17 kilo verebildimmenüsü ise şöyle
sabah ekmeksiz peynir zeytin domates hafif bi kahvaltı
öğleyin bi parca et ve yağsız salata
akşam sadece çorba
ekmek hiç kullanmamış ve günde 2 saat spor yapmış inanılır gibi değil bende uygulamaya karar verdim ağır bi diyet ama yapmak isteyenler olursa beklerim:) cuma günü başlıyorum günlük yediklerimi burda paylaşacagım
tamam tatlım cok memnun olurum ben ordan da devam edeceğim o gubumuz süper bırakamam orayı ikisinide idare etcem işte desteğin için cok teşekkür ederim bitanem iyiki varsın...Merhaba Bence ağır bi diyet değil. Bende zaten genellikle bu şekilde besleniyorum sadece nescafe yi çıkaramadım hayatımdan. Ekmeğide günde toplasam 3 dilim yemiyorum ama işte hareketsizlik var bende. Bende hem buraya hemde bilmiyorummmm un sayfasına yazmak isterim Şimdiden başarılar bize
hoşgeldin tatlım cok sevinirim destek oluruz birbirimize sen başladın ama ben cuma başlayacagım yarın malum kandil oruç tutayım dedimMerhaba canimm bende varım.. Bugün itibariylede basladim hatta :)
Okudum mesajı çok sağlıksız falan diye sinirli sinirli yazayım benden kıcık alsınlar ; forumdan atsınlar:)))dedim. Amaaa bi de baktım ki bizim maviboncukcummuş. Şaka bir yana Canım biraz sağlıksız ve sonradan sıkabilecek bir diyete benziyor.Naçizane fikrim biraz psikolojik olarak zorluyor musun kendini haddimi aşmayım da.Bir diyetisyenin bir lafı hoşuma gitti; diyorki kilo verirken hedefinize takılıp kalmayın şu ana kadar verdiğiniz kiloların tadını çıkarın.87 den 67 ye çok ciddi bir başarı bence.
tamam tatlım cok memnun olurum ben ordan da devam edeceğim o gubumuz süper bırakamam orayı ikisinide idare etcem işte desteğin için cok teşekkür ederim bitanem iyiki varsın...
hoşgeldin tatlım cok sevinirim destek oluruz birbirimize sen başladın ama ben cuma başlayacagım yarın malum kandil oruç tutayım dedim
amannn kimleri görüyorum....bende mesajın tamamını okumadan kim bu yaa dedim özür dilerim tatlımestagfirullah tatlım ne demek haddini aşmak tabiki birbirimize hem destek olacagız hemde hatalarımızda uyaracagız... benim galiba biraz sabırsızlığım var eşim bebek istiyo ve ben en azından 60 kiloya düşmeden spirali cıkarmak istemiyorum ondan galiba biraz da acelem..ama dediğin gibi verdiğim kiloların tadını da cıkarıyorum tabi inanki insanın kendine olan güveni geliyo yürüyüşü bile değişiyor yaa hele ki millet aaaa cok zayıflamışsın deyince değmeyin benim keyfime artık ooooo
Ben biliyordum unutulduğu mu da neyse trip yapmayım şimdi:)))Canım benim hamileliklerim diyetle geçtiği için empati kuramıyorum belkide gebelik şekerim vardı 1200 kalorillik diyetisyen diyeti yaptım bayağı.Anlayacağın ben hamilelik kiloma ulaşmaya çalışıyorum:)))Bilgin varsa bir şey soracam yeni bir topik açmaktansa başlığımı değiştirmek istiyorum yapılabiliyor mu.Bide şu gülmeleri klasik yaptığımı farketmişsindir surat ifadelerini nerden yapıyorsunuz bulamadım ben.
Ben biliyordum unutulduğu mu da neyse trip yapmayım şimdi:)))Canım benim hamileliklerim diyetle geçtiği için empati kuramıyorum belkide gebelik şekerim vardı 1200 kalorillik diyetisyen diyeti yaptım bayağı.Anlayacağın ben hamilelik kiloma ulaşmaya çalışıyorum:)))Bilgin varsa bir şey soracam yeni bir topik açmaktansa başlığımı değiştirmek istiyorum yapılabiliyor mu.Bide şu gülmeleri klasik yaptığımı farketmişsindir surat ifadelerini nerden yapıyorsunuz bulamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?