- Konu Sahibi maviboncukcum
-
dukan nasıl oluyor?
kahvaltı 3 kayısı
öğle bi dilim karpuz
ikindi 4-5 tane yaprak sarma 1 dilim revani 1 dilim börek (gezmekteydim sölemesi ayıp tutmadım kendimi kıtlıktan cıkmış gibi hepsini yedim tabağın)
akşam karpuz
5 brd su (su içemedim bugün bademciklerim şiş resmen su dalıyo boğazlarımı)
1 kahve
2 brd çay
bende hamilelik düşündüğüm için devamını getiremem canım o yüzden şimdilik hedefe kadar farklı seyler denicem ama dogumdan sonra ciddi anlamda dukanı yapmak istiyorum oda ancak seneye falan yani tam anlamıyla yaparsan kalıcı sonuclar veriyormuş araştırdım biraz yarım kalmasın yani acelem yok şimdilik...Canım ben dukana dayanamıyorum ya yoksa yapmak isterdim seninle.1 gün dene halsiz kötü hissedersen bırak.Bende adapte olamadım diyetlere ya sporla halletmeye çalışıyorum.
canım inanki bi bilgim yok ama topiklerde vardı galiba ramazanda dukan diye bi bak bakalım...Merhaba arkadaslar ben dukana baslamak ıstıyorum ama ramazan ayının yakında olması benı korkutuyor,ramazanda nasıl uyguladınız var mı uygulayan ?
canım cok güzel anlatmışsın cok saol... ben artık seneye dogumdan sonraya erteledim dukanı yarım bırakmak istemiyorumUygulanması zor bir dıyet helekı yumurta ve et sevmeyen ben ıcın ızdırap gıbı bırsey oldu kıtabınıda aldım ama yok yapamadım ... oncelıkle vucut analızını yapman lazım ducana gore seyır evren kac gün vs onun ıcınde bu lınkı kullan yon gosterıyorlar dukandiyetitariflerim: DUKAN TEST
konuyu actıgınız ılk sayfadakı o asker cocugun dıyetı ılgımı cektı uzun sure yapmadınız mı okuyamadım sayfalarıda bende ona gecıs yapmak ıstıyorumda
canım ben onu denemedim ama bilgilendirme amaçlı paylaşmıştım aslında cok güzel bi şeye benziyo... bende ne yapsam diye düşünüyordum pazartesi ona başlayım bari iyi fikir verdin saol... kafam o kadar karısık ki kendi sayfamdaki diyeti yapmak aklıma gelmiyo valla sıcaklar beynime vurdu... bide eşimin tayin işleri var ona takıldım pazartesi ona baslıcam hemen cok saol istersen yapalım pazartesi beraber başlarız olur mu
Canım bende başlamak istiyorum sizinle hatta ben yarın başlıyım.Bu sefer istikrarlı gideriz inş. :13:
Fiboşum canım arkadasım günaydınnnn
bugün doktora gidecektin galiba sen dimi
inşallah bi sorun cıkmaz tatlım bence cıkmaz da sen biraz evhamlısın galiba ben gibi...
Ben karpuz diyetine bsladım bugün son günlerin telafisini yapmam lazım
kalkınca 2 brd ılık su
kahvaltı 1kk peynir 1 ince dilim karpuz
nerdesin tatlım yaa özledm seni vallaa doktora gidecektin en son önemli bişi yoktur umarım...
kızlar hepinizin berat kandili mübarek olsun... hayırlı kandiller... RABBİM bu güzel günde ve her zaman gönlünüzden geçen herşeyi nasip etsin dualrımız kabul olsun inaşşalh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?