- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi maviboncukcum
-
Günaydın cnm
2 si 1 arada içiyorum şu an.. Kahvaltıda ne yerim bilemiyorum kendimi biraz hafiflemiş hissediyorum ya da psikolojik bilemiyorum. Çarşamdaa tartıldığımda tam 66 idim dün tartıldım 64.9 çıktım birgünde o kaadar gidermi ki
dün çok spor yaptım bacaklarım ağrıyor..
günaydın tatlım valla süpersin yaa ne güzel işte gider tabi neden gitmesin dünkü sporun faydası olmuştur... ben yaptım kahvaltımı şimdi ev işleri malum hergünki seyler ayrıca desteğin için cok teşekkür ederim bitanem...iyiki varsın
çeyrek tostumu yedim 2 bardak su ile yeşillik zeytin peynir.. Birazdan spor başlıyor benim içinnn.Rica ederim tatlım destek olmazsa biraz zor
merhaba kızlar...vallahi size katılmayı çok ıstıyorumdaa şöyle bı sıkıntı var bebek istıyoruz bır aydırda korunmuyoruz..bu ay tutturamadık..yenı bıttı reglım..bır yandan zayıflayıp hamıle kalmayı ısterken bır yandan bebek ıstıyorum.eşimin kıloyla bı sorunu yok adamın hoşuna gıdıyor hasta :) bır akıl verın bana 29 yaşındayım 1,67 boyum 82 kıloyum ya( ve ılk bebek olacak sanırım bu halde ben 100 kg dan asağı doğuramam
canım katıl tabi bu diyeti değiştirebilirsin kendince mesela akşamları biraz sebze yemeği ye corba yerine yanında salata... öğleyinde sadece salata yada yogurt ye sonucta bunlar sağlıksız seyler değil ve aralarda da bol bol meyve ye önmeli olan 3 beyazdan uzak durmak... spor yapma bence hamilelik falan olur belki... onun dısında yemeğini azaltarak yap işte.. önemli olan burda destek olmak birbirimize... bana kalırsa biraz kilo verince hamile kal derim... ilk hamileliğimde 76 kilo ile hamile kaldım ve tammmmmmmm 96 kilo ile doguma girdim yani ister istemez kilo alınıyor tabi bu senin elinde bi diyetisyenle görüşeceğim tekarar hamile kaldıgım zaman eski halime dönmek istemiyorum bende istiyorum bebek ama 60 a düşmeden hamile kalmak istemiyorum son 8 kilom kaldı...ve benim boyum da 1.55 yanitop gibi olmuştum gören şaşıp kalıyordu bana ne oldu diye... hatta ikiz mi diye soranlar oluyordu bi gün sinirim bozuldu kadının biri ikizmi diye sorunca hayır dördüz dedimbaktı kaldı ölece acıdı resmen bana
ay allah da seni güldürsünn koptum vallahi ikondakı gibi 4 üz heedediğin gibi dikkat ederek hem hamıle kalayım hemde kılo almak yerıne vereyım ben..korunmaya başlayıp cocuğu ertelemektense..hamile olduğumu oğrenıncede dıyetısyen eşliğinde devam ederim doğru dıyorsun..koşu bantım var evde fakat benımde hep aklımdaydı sakıncası olurmu hamıleyken evde yuruyuş yapsam dıye..sence ne yapayım canım..
günlük menümü paylaşayım hemenn
sabah 6:30 kalktım ve 1 domates 2 zeytin yarım salatalık biraz peynir 1 beşibiyerde çay
öğle 2 kase kısır yanında 1 brd kolacok sıcaktı içim yandı içtim buz gibi dayanamadım yaa
akşam yok
sonra biraz kiraz çilek ve kuruyemiş
8 brd su az içtim bugün suyumu... 1 beşibiyerde 1 sade kahve 2 şekersiz cay
bugün nedense pek iyi değildim yaa yarın kaldığım yerden devam hatta ceza bana öğle yemeği yemicem
Nasıl iyi olabilirsin canım bu menüyle.yapma çok çok çok ama çok sağlıksız üstelik sabah 6 dan 11 lere kadar ayaktasın.bir domates yarım salatalık nedir bir kilo domates salatalık yesen tüm gün başka bir şey yemesen inan daha sağlıklı ve daha çok kilo verirsin.valla hasta olmandan korkuyorum.
Az veren yağdan , çok veren kastan diye boşuna dememişler. Sağlığından olma canım, muhakkak değerlerini ölçtür. Umarım sağlıklı sağlıkl zayıflarsın.
Kızlar mrb bende 13 aralıkta başladığım diyette 2.5 ayda şuanki kiloma düştüm yani 78 den 60.5 e ama şimdi aylardır takıldı yesemde aynı kilodayım yemesemde eşimle iddiaya girip başladım diyete ve temmuzun 1 ine kadar 58 kilo olmam lazım onca kilo gitti 2 kilo gitmiyo bildiğiniz teknikler varsa yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?