- Konu Sahibi maviboncukcum
-
canım benim yapalım o zaman yarın ben başlıyorum... Karpuz 2 parmak kalınlığında uzun dilim seklinde olacak fazlası zarar sonucta bir dilimi aşmamaya calış bitanem...teşekkür ederim canım bu daha yapılabilir bi diyet ama acaba bu bir dilim kapuz uzun dilimmi yoksa bir tanecik dilimmi
okuduğum bazı yazılarda yumurta haftada 1 diyen var,ben 2 günde bir haşlanmış yiyorum ama. Sonuçta sadece 90 kalori ve çok faydalı. Bu arada burada çok iyi vakit geçiyo,resmen iştahım kapandı 2 gündür.hepinize teşekkür ediyorum,yaşam koçlarım oldunuz hepiniz.
okuduğum bazı yazılarda yumurta haftada 1 diyen var,ben 2 günde bir haşlanmış yiyorum ama. Sonuçta sadece 90 kalori ve çok faydalı. Bu arada burada çok iyi vakit geçiyo,resmen iştahım kapandı 2 gündür.hepinize teşekkür ediyorum,yaşam koçlarım oldunuz hepiniz.
canım benim yapalım o zaman yarın ben başlıyorum... Karpuz 2 parmak kalınlığında uzun dilim seklinde olacak fazlası zarar sonucta bir dilimi aşmamaya calış bitanem...
canım bence yumurtayı haftada 3 gün yiyebiliriz tabi o gün sadece ekmek yememeye çalış tatlım ikisi bi arada olmasın yani...
teşekkür ederim canım bu daha yapılabilir bi diyet ama acaba bu bir dilim kapuz uzun dilimmi yoksa bir tanecik dilimmi
ben geldim...:)
Merhabalar sizi de burda takipteyim :) karpuz diyeti ile güzel şekilde kilo gidiyorsa bende denemeyi isterim :)günaydın canım ben başladım karpuz diyetine sen başladınmı
merhabalar sizi de burda takipteyim :) karpuz diyeti ile güzel şekilde kilo gidiyorsa bende denemeyi isterim :)
hoşgeldin canım nasılsın uzun zamandır girmedin galiba nete yada denk gelmedik
hoşbuldum arkadaşım. Evet yoktum tatilde idim. Ama tatil yetmedi biraz dahamı tatil yapsam:))). Sizler nasılsınız bu arada?
ayrıca cok saol canım arkadaslarla sohbetimiz cok güzel gercekten sende her zaman katılabilirsin buraya seviniriz...
çok sevinirim.
Bugün biraz zor geçti diyet,halsizlik yapmaya başladı sanırım,ama hep tuttum kendimi,normal 3 öğün (yağsız ekmeksiz öğünler) yedim.şimdi nutellaya saldırmak üzereyken kurtuluşu burada buldum:)
sırf meyve odaklı diyetlerin kilo vermekten ziyade kilo bile yapabileceğini sağlıksız olduğunu okumuştum ne kadar doğru bilemem artık :/Merhabalar sizi de burda takipteyim :) karpuz diyeti ile güzel şekilde kilo gidiyorsa bende denemeyi isterim :)
Kızlar ben anca yarın başlayabilcem çünkü okulda sunumum falan vardı çok düzensiz yedim.Kapuz diyetine başlamayı düşünüyorum o olmasa bile artık ekmeği hayatımdan çıkardım 1 dilim bile yemicem.Kilomuda tekrar ölçüp yarın başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?