6 ayda 53 kilo şaka gibi:)

Okuduğum bazı yazılarda yumurta haftada 1 diyen var,ben 2 günde bir haşlanmış yiyorum ama. Sonuçta sadece 90 kalori ve çok faydalı. Bu arada burada çok iyi vakit geçiyo,resmen iştahım kapandı 2 gündür.Hepinize teşekkür ediyorum,yaşam koçlarım oldunuz hepiniz.

teşekkür ederim canım bu daha yapılabilir bi diyet ama acaba bu bir dilim kapuz uzun dilimmi yoksa bir tanecik dilimmi
canım benim yapalım o zaman yarın ben başlıyorum... Karpuz 2 parmak kalınlığında uzun dilim seklinde olacak fazlası zarar sonucta bir dilimi aşmamaya calış bitanem...

canım bence yumurtayı haftada 3 gün yiyebiliriz tabi o gün sadece ekmek yememeye çalış tatlım ikisi bi arada olmasın yani...

ayrıca cok saol canım arkadaslarla sohbetimiz cok güzel gercekten sende her zaman katılabilirsin buraya seviniriz...

tamam. ekmek yok.

Fiboşum canım arkadasım günaydınnnn
bugün doktora gidecektin galiba sen dimi
inşallah bi sorun cıkmaz tatlım bence cıkmaz da sen biraz evhamlısın galiba ben gibi...
Ben karpuz diyetine bsladım bugün son günlerin telafisini yapmam lazım

kalkınca 2 brd ılık su
kahvaltı 1kk peynir 1 ince dilim karpuz

merhabalar sizi de burda takipteyim :) karpuz diyeti ile güzel şekilde kilo gidiyorsa bende denemeyi isterim :)

canım haftada 5 kiloya kadar veriliyormuş yaz mevsiminde yapılacak en güzel diyet bence... Dene istersen yardımcı oluruz birbirimize...ben bugün başladım

hoşbuldum arkadaşım. Evet yoktum tatilde idim. Ama tatil yetmedi biraz dahamı tatil yapsam:))). Sizler nasılsınız bu arada?

ah ahhhh bide ben cıksam tatile güneş deniz kumsal burnumda tütüyo valla... Benim eşimin işleri cok yogun tatil falan yok bize anca pazar günü tek günlük tatil yapabiliriz onda da nöbet denk gelir yada baska bişi denk gelir... Valla fırsatın varsa git yap tatilini... Biz aynı hala kilo vercez diye cebelleşip duruyo ama son sıra cok saldım kendimi misafilreim vardı... şimdi toparlanmaya çalışıyorum... Aynı yani bıraktıgın gibi işte..

ayrıca cok saol canım arkadaslarla sohbetimiz cok güzel gercekten sende her zaman katılabilirsin buraya seviniriz...

çok sevinirim.
Bugün biraz zor geçti diyet,halsizlik yapmaya başladı sanırım,ama hep tuttum kendimi,normal 3 öğün (yağsız ekmeksiz öğünler) yedim.Şimdi nutellaya saldırmak üzereyken kurtuluşu burada buldum:)

o zaman hoşgeldin aramıza canım benim:)
bugün akşama kadar iyiydim ama az önce tnsiyonum cok düştü ayakta duramadım ama diyetle ilgisi yok canım sıkkın biraz... Bende mecburen biraz ekmekle yemekten kasıkladım içime sinmedi yarın ilk günden karpuz diyetine baslıyorum gene...

Merhabalar sizi de burda takipteyim :) karpuz diyeti ile güzel şekilde kilo gidiyorsa bende denemeyi isterim :)
sırf meyve odaklı diyetlerin kilo vermekten ziyade kilo bile yapabileceğini sağlıksız olduğunu okumuştum ne kadar doğru bilemem artık :/

Yaklasık bir saat oldu kalkalı
2 sb su
kahvaltı 1 kk peynir 1 dilim karpuz
1 yeşil çay 1 beşibiyerde(ikisini koca bardağa koyup demliyorum)

Kızlar ben anca yarın başlayabilcem çünkü okulda sunumum falan vardı çok düzensiz yedim.Kapuz diyetine başlamayı düşünüyorum o olmasa bile artık ekmeği hayatımdan çıkardım 1 dilim bile yemicem.Kilomuda tekrar ölçüp yarın başlıyorum.

olsun canım bende dün yapamadım bugün başldım tekrar. ama harfiyen uyamıyorum malum yaz günü et tavuk yiyesim yok hiç...
günlük menümü vereyim hemen

sabah 1 dilim karpuz 1 kk peynir 1 yeşil çay 1 beşibiyerde

öğle 1 dilim karpuz 1 kase semizotlu yoğurt

ikindi 1 dilim karpuz

akşama da 1 kase yoğurt yicem gene semizotlu naneli...

2.5 litre su içtim yatana kadar 1 litre daha içerim....

sende başla bence hiç acıkmadım canım inanki su içmekte zaten karnım davul gibi şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…