- Konu Sahibi maviboncukcum
-
olsun canım bende dün yapamadım bugün başldım tekrar. ama harfiyen uyamıyorum malum yaz günü et tavuk yiyesim yok hiç...
günlük menümü vereyim hemen
sabah 1 dilim karpuz 1 kk peynir 1 yeşil çay 1 beşibiyerde
öğle 1 dilim karpuz 1 kase semizotlu yoğurt
ikindi 1 dilim karpuz
akşama da 1 kase yoğurt yicem gene semizotlu naneli...
2.5 litre su içtim yatana kadar 1 litre daha içerim....
sende başla bence hiç acıkmadım canım inanki su içmekte zaten karnım davul gibi şişti
Canım beşibiryerde çayının faydasını gördünmü hiç bende almıştım zamanında poşet olanından ama etkisini görmeyince bıraktımhemen.Bu arada sen çok azimlisin banada destek oluyosun teşekkür ederim
o zaman hoşgeldin aramıza canım benim:)
bugün akşama kadar iyiydim ama az önce tnsiyonum cok düştü ayakta duramadım ama diyetle ilgisi yok canım sıkkın biraz... Bende mecburen biraz ekmekle yemekten kasıkladım içime sinmedi yarın ilk günden karpuz diyetine baslıyorum gene...
olmaz mı canım hiç ben cok fayasını gördüm günde 2 fincan içmeye calışıyorum ama mutlaka hergün 1 fincan içiyorum... sende iç bence diyetine katkısı olur yani hem ödem atmada hemde yağ yakımını hızlandırır... burda birbirimize destek olmak için varız her türlü soruna cvp veririm sıkılmadan sorabilirsin.... hemen basla yarın inanırmısın bugün o kadar hafifim ki saat 6 gibi 1 kase semizotlu yoğurt yedim doydum yani...ben azmi bi ara bırakmıştım ama gene azmettim cok şükür bu kez 60 hatta 55 e kadar gitmeyi düşünüyorum boyum 1.55 çünkü...
canım benim neden bozdun yaa hemde iyice abartmışsın ama oluyo bazen bende gün geliyo oturuyorum dolabın önüne afedersin kusana kadar yiyorum sonra tabi büyük bi pişmanlık... ama ertesi gün kaldıgım yerden devam ediyorum olur bazen önemli olan farkına varabilmek pişman olabilmek...neyse bugün başla gene hemen kaybedecek vaktimiz yok dimi...Bende bugün dünden daha halsiz olunca yedim valla,tamyağlı peynir,ekmek,kurabiye derken baktım ekmeği büyük bi özlemle yiyorum,tutamadım kendimi,bugün 4. gündü.Yarın devam edicem ama bugünün pişmanlığını yaşıyorum şu an.sporda yapmadım.of of...karpuz diyetinde başarılar.
Sabah yürüyüş yaptım 50 dk 10dk da bisiklete bindim.Bakıyım çaylarımın tarihi geçmediyse içiyim yoksa bugün hemen alıyım :126: Benim ilk hedefim 75 çünkü 93 olduğum için daha kolay bi hedef 75 olduktan sonrada 60 olmak istiyorum inş.
başla tabi canım faydası cok oluyo gercekten hiç aksatmadan hergün içerim ben..hedefini zaten şimdilik küçük tut kilo verdikçe değiştirirsin benim ilk başta 75 sonra 70 sonra 65 sonra 60 ve en son belki 55e kadar gidicem inşallahh... ama suan 60 a bile razıyım yaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Çok geçmiş olsun.İnş faydası olur.Ben öyle diyetleri bıraktım spora başladım.İnş. istediğimiz kiloya geliriz canım
saol tatlım yaa karpuzu soğuk yemiştim ondan oldu galiba yutkunamıyorum resmen sabahtır yediğim tek sey 3 kayısı aslındaa meyve suyu içmem lazzım ama oda soğuk o yüzden meyve yiyorum şimdilik...
gene de diyetten vazgeçmedim bakkalım bu diyeti deniicem bi hafta spora vaktim olmuyo pek oğlum benden önce spor yapcaam diye atıyo kendini önüme...
artık 65 olmak istiyorum ben yaaaaaaaaa ne zamandır aynı kilodayım takıldı kaldı gene... gerçi uzun süüredir tartılmadım ama bakalım tartıda ne cıkcak..
Olucaksın canım ben inanıyorum sana.Bi de dukanı denedinmi hiç bana tavsiye etmişlerdi sadece 3 gün dayanabilmiştim ama 2 3 kilo vermiştim çok kısa sürede.
dukanı aslında cok düşündüm ama bi cesaret edemedim... bi arkadaşım denedi ve gerçekten cok güzel kilo vermiş uzun süreden sonra görüşünce cok sasırmıştım valla... aslında denemek lazım en azından bi hafta deneyip bıraksam bi sorun olmaz herhelde demi bi bilgin varmı istersen pazartesi beraber yapalım mı ben her gün yeni bi diyet deniyorum ama bi konsantre olamadım nedense su ara cok halsiz kaldım belkide ondan bide cevremdeki herkes küçücük kaldın bırak artık diyeti hasta olursun falan deyince de ne bilim işte adapte olamıyorum
Merhaba arkadaslar ben dukana baslamak ıstıyorum ama ramazan ayının yakında olması benı korkutuyor,ramazanda nasıl uyguladınız var mı uygulayan ?
dukan nasıl oluyor?
dukan nasıl oluyor?
dukan nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?