6 aylık birliktelik evliliğe yeter mi?

Valla bence buna zaman bicilmez... onu hissetmek lazim..20gundede olur 2senedede... degisik bi duygu... ama onu gorunce icin icine sigmamali.. bilmiyorum ama bende mantik evliligi yapamiyanlardanim.. ask sevgi elektrik olmali...ama sizin bence bu kisiyle mi bilmiyorum ama guzel bi aile kurabilceginize inaniyorum yasadiklarinizdan dolayi... duygulariniz yetersiz geldi bana.. ama yinede kotu kadin olup ortami bozmak istemem tabii...

Ben mutlu bir evlilik için birliktelik süresi veremem.
Burada 7 yıl çıktık mutsuzum diye bağrıyor millet.
10 yıl çıktık deyip boşanmaya gidiyor.
Ahan da 20 günde evlenip çok mutluyum diyor o da nasıl oluyorsa oluyor yani

Ben 2 yıl birliktelik üzerine evlendim.
Tam da tanıdığım adam buymuş, çok mutluyum demedim mesela..
Evlendikten sonra yeniden tanıyorsun eşini en baştan bence..

Bir kez aşk olur diye düşünmüyorum bence de insan pek çok kez aşık olabilir.

Ama kimi aşk olmadan yürütemez evliliği.
Kimi sevgi, saygı çerçevesinde çok daha sağlıklı yürütür aşk şart değil..

6 ay içinde nasıl hissettin?
Hataları oldu mu sana?

Çekincelerin senin onun dışında gördüklerinden, yaşadığın zorluklardan mı ileri geliyor?
Yoksa adamın hatalarından mı?

Bunları değerlendir.

Bir erkekle ayni evde yasamak icin iyi dusunun derimm :)) saka bi yana 6 ay kisa bir zaman evlenmeye niyeti varsa biraz daha bekler diye dusunuyorum taniyabildiginiz kadar taniyin birbirinizi ki ne kadar beraber olursaniz olun evlendikten sonra ben bu adami taniyamamisim dersiniz kotu mana da soylemiyorum cok daha iyi yonleri cikabilir ya da kotu huylari ayni evin icine girmeden belli olmaz hicbirsey ama noooluuur beni dinleyin cook erken :) hatta kendine ait evin varmis orada zaman gecirin bi sure surekli kalsin demiyorum ama evde vakit gecirin biraz daha kendini gosterecektir ya da siz ona kendinizi gostereceksinizdir..

6 ayda aynı 6 yılda.. Hatta süre ne kadar uzarsa o kadar sıkıntılar çıkıyor ortaya.
Bir erkek veya kadın kendini belli eden sinyaller verir devamlı. Yemekte ,alışverişte, tartışmalarda,fikir alışverişlerinde v.s
Çok detaylı görüp düşünmelisiniz.
Hatta devamlı sorular sorun evlilikle , duşunceleriyle ilgili. Asla olmazları neler v.s.
Gerisi taktir ..

Ben uzun yıllar sevgili kalmak durumuna sıcak bakmıyorum. Arada samimiyet bağı kopuyor bir süre sonra bıkıyor ve heyecanı kaybediyor. Bundandır uzun süren sevgililerin evliliği benimseyememeleri. Görücü usulu olsun demiyorum tabi ama eskiden daha iyiymiş diyorum bazen fazla yüzgöz olmadan. 1 1,5 yıl idealdir benim görüşüm evlilik için

Süre ilişkide ne kadar kaliteli zaman geçirildiğine göre değişir. Bazı insanları 1 ayda tanırsın bazılarını ise koca bir ömür bile tanıyamazsın.

buna katılıyorum küçücük önemsiz şeyler bile olabilir

Seviyorsan ve ömür geçer diyorsanız başlasın düğün hazırlıkları

Yani iyi anlaştığım biri kendisi. Hayata bakış açısı, zevkleri, tutkuları.. Çok ortak yönlerimiz var. Ama evlilik farklı bir şey sanırım ya da ben mi çok büyütüyorum acaba

Tabi ki buyutmuyorsunuz, evet derseniz koskoca bir omur bu adamla gecireceksiniz.

Hissiyatiniz yeterli degil bence ama bunun dert olup olmamasi size bagli. Iyice dusunun icinizde evlenmeye heves var mi bu adamla yoksa olsa da olur olmasa da olur tadinda misiniz?

Bu da tabi ki insandan insan degisen bir sey, cogu insan iyi anlasiyoruz, ehh duzgun de bir insan diyerek evleniyor, ozellikle tanidigim erkeklerin cogu bu sekilde evlendi ask olmadan, gorev yapar gibi yuvam cocugum lsun aksam evme gelince karsilayan olsun diye. Ben , olmazsa boslugu fark yaratan, asik oldugum biriyle evlenmeyi isteyen antika turdenim , benden cok faza yok o yuzden beni ciddiye almayiniz :) Ben cidden evlenmeye can attigim, yerimde duramadiim biriyle evlenmek istiyorum.

Son düzenleme:

Birlikte kalmak birlikte uyumak çok güzel bir his. Ama bu her geceye dönüştüğünde aynı hisleri yaşar mıyım korkuyorum

Yani yaşlarımız ve benim tek başıma yaşadığım göz önünde bulundurulursa tabiki çoğu zaman birlikte kalıyoruz

benim kastettiğim aynı hayatı paylaşmak...o yüzden şu kadar süre yeterlidir demeyi doğru bulmuyorum ben...her insan farklıdır...kimini 1 günde tanırsınız sizi yanıltmaz kimini 10 yılda tanıyamazsınız...bu sorunun cevabı sizde saklı kendinizi dürüstçe araya hiç birşey karıştırmadan dinleyin eminim ne yapmanız gerektiğini duyarsınız ...

Haklısınız teşekkür ederim

aynen ben de öyle. Ama 27 yaş hala bir şey yok. Bazen acaba ben de evde kalmaktansa mantık evliliği mi yapsam diyorum.
Bu arada sapigin oldum senin valla kasıtlı değil okurken bana yakın mantıklı yorumlar senden geliyor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…