- Konu Sahibi eceturanci
-
6 ayda aynı 6 yılda.. Hatta süre ne kadar uzarsa o kadar sıkıntılar çıkıyor ortaya.
Bir erkek veya kadın kendini belli eden sinyaller verir devamlı. Yemekte ,alışverişte, tartışmalarda,fikir alışverişlerinde v.s
Çok detaylı görüp düşünmelisiniz.
Hatta devamlı sorular sorun evlilikle , duşunceleriyle ilgili. Asla olmazları neler v.s.
Gerisi taktir ..
on yıl da olsa aynı evde yaşamadan evet tam anlamıyla tanıyorum diyemezsiniz...
Yani iyi anlaştığım biri kendisi. Hayata bakış açısı, zevkleri, tutkuları.. Çok ortak yönlerimiz var. Ama evlilik farklı bir şey sanırım ya da ben mi çok büyütüyorum acaba
Tabi ki buyutmuyorsunuz, evet derseniz koskoca bir omur bu adamla gecireceksiniz.
Hissiyatiniz yeterli degil bence ama bunun dert olup olmamasi size bagli. Iyice dusunun icinizde evlenmeye heves var mi bu adamla yoksa olsa da olur olmasa da olur tadinda misiniz?
Yani yaşlarımız ve benim tek başıma yaşadığım göz önünde bulundurulursa tabiki çoğu zaman birlikte kalıyoruz
Haklısınız teşekkür ederimbenim kastettiğim aynı hayatı paylaşmak...o yüzden şu kadar süre yeterlidir demeyi doğru bulmuyorum ben...her insan farklıdır...kimini 1 günde tanırsınız sizi yanıltmaz kimini 10 yılda tanıyamazsınız...bu sorunun cevabı sizde saklı kendinizi dürüstçe araya hiç birşey karıştırmadan dinleyin eminim ne yapmanız gerektiğini duyarsınız ...
Haklısınız teşekkür ederim
meslektaşız o zaman ne güzelben de ingilizce öğretmeniyim bu arada
aynen ben de öyle. Ama 27 yaş hala bir şey yok. Bazen acaba ben de evde kalmaktansa mantık evliliği mi yapsam diyorum.Tabi ki buyutmuyorsunuz, evet derseniz koskoca bir omur bu adamla gecireceksiniz.
Hissiyatiniz yeterli degil bence ama bunun dert olup olmamasi size bagli. Iyice dusunun icinizde evlenmeye heves var mi bu adamla yoksa olsa da olur olmasa da olur tadinda misiniz?
Bu da tabi ki insandan insan degisen bir sey, cogu insan iyi anlasiyoruz, ehh duzgun de bir insan diyerek evleniyor, ozellikle tanidigim erkeklerin cogu bu sekilde evlendi ask olmadan, gorev yapar gibi yuvam cocugum lsun aksam evme gelince karsilayan olsun diye. Ben , olmazsa boslugu fark yaratan, asik oldugum biriyle evlenmeyi isteyen antika turdenim , benden cok faza yok o yuzden beni ciddiye almayiniz :) Ben cidden evlenmeye can attigim, yerimde duramadiim biriyle evlenmek istiyorum.
meslektaşız o zaman ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?