- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
- Konu Sahibi eceturanci
-
Gercekten gonulden istediginiz vakit bu tereddutleriniz kalmaz. Ben olsam o zamani beklerdim. 3 vakitte mi olur 5 vakitte mi olur bilmemMerhaba güzel kadınlar
Belki çok dert gibi gelmeyebilir ama hani bazen insanın işin içinden çıkamadığı zamanlar olur. Seni hiç tanımayan birilerine anlatmak ister derdini. İşte ben de öyle bir durumdayım..
27 yaşındayım, ingilizce öğretmeniyim. Küçük şirin bir evim var tek başıma yaşıyorum. (Ecoşun Evi başlığında görenler vardır) Küçük yaşta annemi kaybettim. Babamla sorun yaşamadım hiç. Annemin vefatından yedi yıl sonra evlendi. 6 aydır birlikte olduğum biri var. Kendisi 32 yaşında işinde gücünde biri. Sürekli benimle evlenmek istediğini söylüyor. Ama sadece altı aydır birlikteyiz. Evlenmekten korkuyorum, çocuk sahibi olmaktan korkuyorum. Parçalanmış bir ailede büyüdüm. Ölümler, ayrılıklar, evlenmeler... Kız kardeşimle ben çok acılar çektik tabikii. O yüzden korkuyorum ya bir gün ailem olduğunda onlara bu tür acılar yaşatırsam diye. Ve en önemlisi de altı aydır birlikte olduğum biriyle evlenebilir miyim? Onu bu süre içinde gerçekten yeteri kadar tanıyabilmiş miyim? Sizler ne düşünüyorsunuz evlenmeden önce ne kadar süreli birliktelik yaşadınız? Cevaplarsanız sevinirim..
Birlikte kalmak birlikte uyumak çok güzel bir his. Ama bu her geceye dönüştüğünde aynı hisleri yaşar mıyım korkuyorum
Yani iyi anlaştığım biri kendisi. Hayata bakış açısı, zevkleri, tutkuları.. Çok ortak yönlerimiz var. Ama evlilik farklı bir şey sanırım ya da ben mi çok büyütüyorum acaba
Merhaba güzel kadınlar
Belki çok dert gibi gelmeyebilir ama hani bazen insanın işin içinden çıkamadığı zamanlar olur. Seni hiç tanımayan birilerine anlatmak ister derdini. İşte ben de öyle bir durumdayım..
27 yaşındayım, ingilizce öğretmeniyim. Küçük şirin bir evim var tek başıma yaşıyorum. (Ecoşun Evi başlığında görenler vardır) Küçük yaşta annemi kaybettim. Babamla sorun yaşamadım hiç. Annemin vefatından yedi yıl sonra evlendi. 6 aydır birlikte olduğum biri var. Kendisi 32 yaşında işinde gücünde biri. Sürekli benimle evlenmek istediğini söylüyor. Ama sadece altı aydır birlikteyiz. Evlenmekten korkuyorum, çocuk sahibi olmaktan korkuyorum. Parçalanmış bir ailede büyüdüm. Ölümler, ayrılıklar, evlenmeler... Kız kardeşimle ben çok acılar çektik tabikii. O yüzden korkuyorum ya bir gün ailem olduğunda onlara bu tür acılar yaşatırsam diye. Ve en önemlisi de altı aydır birlikte olduğum biriyle evlenebilir miyim? Onu bu süre içinde gerçekten yeteri kadar tanıyabilmiş miyim? Sizler ne düşünüyorsunuz evlenmeden önce ne kadar süreli birliktelik yaşadınız? Cevaplarsanız sevinirim..
Bana gore belli süresi yoktur.Bu ona ve sana bağlı birsey uzun yıllar birlikte olmak herzaman iyi sonuçlar vermiyor.
merhaba boşanan bir arkadaşım boşanmadan önce eşiyle evlilik danışmanına gitmişlerMerhaba güzel kadınlar
Geçen süreyi nasıl değerlendirdiğinize bağlı. 6 ay vardır dolu dolu geçer; 6 ay vardır uzakta bi kaç görüşmeyle geçer. Ben 8. ayımıza evli girdim. farklı şehirlerde olmamıza rağmen bu 8 ay çok şey yaşayarak, birbirini evlilik adına tanımaya çabalayarak geçti.
-Sizi sevdiğine gerçekten inanıyor musunuz
-Düşünceleriniz, bakış açınız bir mi
-Size olan tavrı, saygısı, sinirli halinde hitabı, vücut dili nasıl
-Aile ilişkileri ne durumda
-Maddi ve manevi sizi tatmin edecek durumda mı ( Kötü alışkanlıkları var mı, at yarışı gibi, yüklü borcu gibi; zira evliliği etkileyen durumlar olduğu için söylüyorum)
-İyi bir eş, sonrasında da iyi bir baba olur mu .
Bunları sorun kendinize. İzlemleyin. Sevgili olarak değil eş gözüyle bakın. (Aynı eve girince değişir 6 ay değil 6 yıl olsa da farketmez gerçi, ama fikir verir. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?