- 1 Eylül 2015
- 26
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi eceturanci
-
bir tanıdık aracılığıyla tanıştım eşimle....yemeğe çıkmıştık....çok beğenmiştim..yaşım küçüktü ama adamı soru yağmuruna tutmuştum...dönüşte daha yolda karar verdim...bu arada başak burcuyum...herşeyi inceleyen,bir ayakkabı için 1 hafta gezen müşkülpesent bir insanım...3 saatte bu adamla evlenilir dedim....4 ay içinde evlendik...iyi ki demişim...32 senedir hayatımda sevgili eşim....29 ve 22 yaşında iki çocuğum var...kısmet bu işler...
2 kere mi? Bak ümitlendim şimdiKatılmıyorum zira 2 kere aşık oldum :))))
Yani benim için aşık değilsem Ali ya da Veli fark etmez. Madem tutku yok, o zaman karakter ve mantık peşindesiniz bu durumda acele etmeyin derim.
2 kere mi? Bak ümitlendim şimdi
HahahaEveeett.
2.nin de ....... ....., o ayrı.
3.nün peşindeyim haydi hayırlısı
Merhaba güzel kadınlar
Belki çok dert gibi gelmeyebilir ama hani bazen insanın işin içinden çıkamadığı zamanlar olur. Seni hiç tanımayan birilerine anlatmak ister derdini. İşte ben de öyle bir durumdayım..
27 yaşındayım, ingilizce öğretmeniyim. Küçük şirin bir evim var tek başıma yaşıyorum. (Ecoşun Evi başlığında görenler vardır) Küçük yaşta annemi kaybettim. Babamla sorun yaşamadım hiç. Annemin vefatından yedi yıl sonra evlendi. 6 aydır birlikte olduğum biri var. Kendisi 32 yaşında işinde gücünde biri. Sürekli benimle evlenmek istediğini söylüyor. Ama sadece altı aydır birlikteyiz. Evlenmekten korkuyorum, çocuk sahibi olmaktan korkuyorum. Parçalanmış bir ailede büyüdüm. Ölümler, ayrılıklar, evlenmeler... Kız kardeşimle ben çok acılar çektik tabikii. O yüzden korkuyorum ya bir gün ailem olduğunda onlara bu tür acılar yaşatırsam diye. Ve en önemlisi de altı aydır birlikte olduğum biriyle evlenebilir miyim? Onu bu süre içinde gerçekten yeteri kadar tanıyabilmiş miyim? Sizler ne düşünüyorsunuz evlenmeden önce ne kadar süreli birliktelik yaşadınız? Cevaplarsanız sevinirim..
Hahaha
Aslında aşık oldum mu bilmiyorum
Eğer aşık olduysam bi daha olamayacağım gibime geliyordu
Sen öyle diyince rahatladım
Zaman da önemli tabiki ama karakterine bağlı aslında. Dürüst mu? Değişken bir yapida insan mi? Sabit bir insansa neden olmasın..
Rızk ve kader konusunda çok fazla düşünmek dünyanın varolußuna aykırı gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?