6 aylık birliktelik evliliğe yeter mi?

Ben 6.ayda nişanlanıp 10.ayda evlendım..2,5.yılda cocugu yapıp 5.yılda bosandım cnm ...Az daha bekle ıstersen derım:)

bence 6 ay az bir süre. ama zaten evliliğe niyetlenseniz ve söz nişan gibi merasimleri zamana yaysanız illa ki iyi gün kötü gün olur ve daha çok fikriniz olur. o da bir aşamadır yani. ama daha iyi tanıyacağım mantığıyla iş resmiyete dökülmez.

Kesinlikle aile yapısına dikkat edin derim. Kişinin nasıl olduğunu görmek istiyorsanız ailesine bakın. Ailesini yoklayın. Annesiyle, babasıyla, kardeşleriyle tanışın. Bakın, izleyin, tartın. Ve her bir gelişmeleri buraya aktarın elimizden geldiğince yardımcı oluruz sana. Bu kadar korkmayın sakın. Aile kurmak, çiftleşmek ALLAH'ın emri.
Sakın korkmayın, korkarak inan bana daha çok psikolojiniz bozulur. Deneyin, denemekten zarar gelmez.
Ailevi olarak çok acı çekmişsin, bu sizin kaderiniz sakın üzülmeyin elde değil fakat kadere böyle yazılmış. Dünya sonsuz değildir. Sonumuz toprak doya doya yaşayın bu günlerinizi düşünerek geçirmeyin.

Valla yakın arkadaşım evlilik öncesi 7yil çıktılar.şu an mahkemede ler.bosaniyorlar.kardeşim 9 ay lik bir tanışma sonucu evlendi su an iki senelik evli cokta güzel ilişkileri var.yani bu işler şans meselesi birazda.Allah yardimcin olsun

Bir arkadasim var. Esi ile herseyi 6 ayda bitirdi evlendi. Ben esime esim bana oyle bakacaksa ben 3 aydada evlenirim. Oyle bir ozen ask sevgi yok.. bir baska arkadasim cok daha kisa surede evlendi. Cok guzel bir iliskileri var 1 yasinda kizlari var. Zaman degil ki onemli olan. Korkma devam et Yasamadan bilemezsin

10 yıl beraber olup sonra evlenen ve 1 yıl evli kalamayan insanlar var. Çok fazla uzatmamak lazım bence. Bir insanı evlenmeden de tanıyamıyorsun maalesef.

bir tanıdık aracılığıyla tanıştım eşimle....yemeğe çıkmıştık....çok beğenmiştim..yaşım küçüktü ama adamı soru yağmuruna tutmuştum...dönüşte daha yolda karar verdim...bu arada başak burcuyum...herşeyi inceleyen,bir ayakkabı için 1 hafta gezen müşkülpesent bir insanım...3 saatte bu adamla evlenilir dedim....4 ay içinde evlendik...iyi ki demişim...32 senedir hayatımda sevgili eşim....29 ve 22 yaşında iki çocuğum var...kısmet bu işler...

ah ne güzel bi hikaye öyle :) mutluluğunuz daim olsun darısı bizlerin başına.. sevgilerimle

Bir insani tanimak icin gecirilen zaman bir fikir veriyor elbette ancak ayni evi paylasmadan, yani evlenmeden malesef yeterince tanimiyorsunuz.
Olabildigince gozlemlemeye calisin, kendisini, ailesini...
Ne zaman hazir hissederseniz o zaman adim atin, hayirlisi olsun hakkinizda.

6 ay cok az bir sure canim . En az 1.5 2 yil olmali bnce cunku Ben kendimi dusunuyorumda esimi 2 yilin sonunda cok iyi tanidigima 1 yillikken cok iyi tanidigimi zanettigime sahit oldum . 2 yil da anca pekisiyor benimsiyorsun . Biz 3 sene 4 ay flortten sonra evlendik bence en azindan 1 yili tamamlamalisin hem sevgililigide biraz daha tatmalisin . Gez toz eve gel onu dusun bunlari biraz daha yasa .

haziranda tanıştık ağustosta sevgili olduk kaım da evlendık ,bu kasım da 3 yıl oluyor
yani 3ay sonunda evlendık

Zaman da önemli tabiki ama karakterine bağlı aslında. Dürüst mu? Değişken bir yapida insan mi? Sabit bir insansa neden olmasın..

Rızk ve kader konusunda çok fazla düşünmek dünyanın varolußuna aykırı gibi geliyor bana

Zaman da önemli tabiki ama karakterine bağlı aslında. Dürüst mu? Değişken bir yapida insan mi? Sabit bir insansa neden olmasın..

çok iyi biri tabiki de çok seviyorum. karakterine bir lafım asla yok. ama evlilik benim için çok zor geliyor. yani birlikte birkaç gece kalmak çok güzel ama bu her geceye dönüşünce bıkar mıyım korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…