6 aylık birliktelik evliliğe yeter mi?

Bence biraz daha tanıyın birbirinizi
Ama erkeğin genelde gerçek yüzü nişanlı olduğu zamanlarda çıkıyor
Diakkatli olun
Hayırlısı olsun...

how r u bacım bende ingilizce öğretmeniyim

eğer seviyorsan ve huzurluysan neden olmasın... fakat aklında en ufak bir sıkıntı ya da soru işareti varsa tekrar düşün derim

yaş olarak ikiniz de olgun insanlarsınız ne istediğinizi bilecek yaştasınız

Bizde eşimle 6 aylık bir birliktelik yaşadık. Sonrasında nişan, 1 yıl sonrasında da düğün yaptık. Üni okuyordum bitmesini bekledik. Ağustos ayında 10. yılımıza girdik. Pişman değilim 2. evladıma hamileyim :) Umarım sende yanılmazsın ve çokça mutlu olursun. Sevgiler..

bence bu işler zamana bağlı değildir
anlaşıp anlaşamadığınıza bağlıdır
mantıklı düşünüp net kararlar verebiliyorsanız
emin oluyorsanız ayrıdır
zıt karakteriniz azsa çoğu huyda uyuşuyorsanız sorun yok demektir
bir insanı 100 sene geçsede bilmediğiniz huyları çıkar

senelerce sevgili olan evlendikten sonra altı ay içinde boşanan çok kişiyi okumadık mı burada. bi insanı aynı evin içine girinceye kadar tanıyamıyosunuz maalesef. bence siz evlenmeye hazır hissetmiyorsunuz kendinizi ama o korkularınızdan kurtulun yada bir yardım alın.

6 ay çok erken bir süre biz eşimle 3 sene görüştük bu süreçte de artık rol bile yapamıyosun. fakat 6 ay bir insanın kendini gizlemesi için gayet uygun bir zaman dilimi. hem keyfiniz yerindeyken neden acele edesiniz.
birde evlenelim diye tutturanların genelde sonradan kabul edilemez açıkları çıkabiliyor.

bence yeterli bir süre evlenmeden zaten tam olarak tanıman mümkün değil

işte esas mesele bu ya gelmezse o kişi
bende 27 yaşında bekar öğretmenim :)
aşık olup 3 yıl süren bi ilişki biter ve şimdi ne yapacağım durumları

eşimle tanışmamızın 3.ayında nişanlandık 10 ay nişanlı kaldık sonra düğün oldu her iki tarafta ne istediğini bilirse sevgi saygıdan eminse sorun yok bence ablam 3 ay içinde evlendi çok ta mutlu şükürler olsun.

Gerçek yüzünü göstermediği sürece 6 ay da bir 6 yıl da. Gerçekten içinize siniyorsa evlenin. Ben bu tarz şeylerin şans işi olduğuna kanaat getirdim çünkü. 4 yıl da bir insanı tanıyamadım mesela.

6 aya neler sığdırdığınıza bağlı

8 sene çıktım biriyle yüz göz oldum nişan yaptım ayrıldım...Ama eşimle 6 ay içinde nisan düğün yaptım 10 senenin icindeyiz eşim asker ikide evladimiz var daha gülden ağır lafını isitmedim allaha şükür..Nasip kısmet işi bunlar neden olmasinki...hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Biraz daha beklemeni öneririm:) Annem bile babanın her zaman yeni huyları çıkar der.Bence az bir süre

tatlım bu işler kısmet, ben iki ay sonunda evlenme kararı almıştım çok şükür şimdi 4 yıllık evliyim anne olacağım :) inşaAllah. bunlar kısmet dedim ya dilin lal olur buluverirsin kendini masada hiç sıkıntı yapma olacağı varsa oalcak

1 gün bazen çok 100 yıl bazen az gelir içinden geleni yap kalbini dinle :) parçalanmış ailelerin çocukları genelde daha mükemmel aile kurmak için çabalıyor sendu öyle olursun inşallah bi düşün derim

Bende taniatiktaktan 6 ay sonra evlendim. Keşke biraz daha tanisaymisim diyorum bazen isin gerçeği ask sevgi güzel şeyler ama bazi durumlarda yeterli olmuyor. Benim annem babamda ayri babam baskasiyla evli. Yinede çok şükür esimle adamda huzursuzluk yok basit seyler

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim güzel kadınlar
Birazcık kendime zaman vermeye karar verdim. Daha gencim, evlenmek için acelem yok. Bir aile kurmak tabiki çok güzel bir şeydir. Ama sanırım ben buna daha hazır olmadığıma karar verdim. O yüzden bir daha bu konu açıldığında ondan zaman isteyeceğim.

aslinda evlilik biraz kapali bi kutu.. kimi 3 ayda evleniyor, Allah in izniyle esi cok iyi cikiyor ve mutlu oluyor.. kimi senelerce gorusuyor, evlenip bi kac ayda ayriliyor.. tabiki tanimak, anlamaya calismak onemli.. ama bi sure verilemez buna..

Birliktelik için ayların günlerin önemi bana göre pek yok...
Evet onu tanıyabilecek kadar zaman geçirmeli...
Ne yazık ki çevremizde görebiliyoruz senelerce beraber olup evlendikleri sene boşanan çiftler buna bir örnek....
Bu adamdan bana iyi bir eş olur mu?Bebeklerime baba olur mu?Sorumluluk sahibi mi?Eve giriş çıkış saaatleri ve alışkanlıkları bana uyar mı?Ailemiz uyumlu mu?Diye uzayıp gider anlayacağın....Eşimle bir kaç ay birliktelik sonucu evlilik kararı aldık çok şükür mutluyuz ve bebek bekliyoruz.Bol şanslar....

Evlilik biraz da șans meselesi canım, ben mesela tanıștım bir sene içersinde evlendik ve 13 senedir çooook musmutluyuuuuuuuuuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…