- 30 Kasım 2014
- 380
- 205
- 48
- Konu Sahibi hasta adam
-
evet canım gerçekgörümcen istemedi diye kocan korunuyormuydu
gerçek mi buu
evet canım gerçek
bend dava açmalarını bekleyeceğim çünkü eşim gelmeyeceğini aramayacağını söylemiş..ama bir önceki günde üzülüp ağladığını söyledi arkadaşı bana ..ortada bir yalan var ama hayırlısı olsun..kaç ay evli kaldın ve mahkeme ne kadar sürdü ?
ben tek celsede onu kurtarmam evlilikten..kolay değil 6 aylık gelinim ve annemin evine geldim...tazminat nafaka sonuna kadar çekişmeli geçeceğini biliyorum mahkemenin..bunada razıyım çünkü ailesinin yaptığı yanına kalmamalı...eşim hiç bir zaman sahiplenmedi beni..kendi iradesiyle değilde ablasına bakarak şuan ayrıyız...allah sanada sabır versin canım..kolay olmayacak biliyorum ama şuan bir ölüden farksızımEn başta tabiiki o hakkınızda en hayırlı karar ne ise olsun ben 7 aylı evli kaldım kasımda mahkemem açıldı 2 gün öncede davam görüldü... Zaten yalan güvensizlik sahipsizlik insanı bu hale getiriyor yaa ben nafaka tazminat talep etmedim kendisinden çünkü maddiyat düşkünü biri idi eşyalarımı takıdan payıma düşeni aldım tek celsede bitti çok şükür eğer sevgi var güven var devam ederiz diyorsan iyi düşün ama yoksa her ikiside zor bence arkadaşının filan dediğine bakma direkt kendisi ile görüş bu tür konuları laf ağızdan ağıza dolandığından olay farklı boyuta geliyor siz birbirinizin ağzından çıkan lafa bakın evlilikte temel nokta bu dava açmalarını beklersen bu seni yorabilir ilk önce bir karşılıklı konuşun eşin ile ona hareket et bence...Ama işte ortada kendi aklı ve iradesi ile karar verebilen sahiplenen senin arkadan durup seni koruyup kollayacak bir eşde yok oda ayrı meseleki insanı en çok yoranda bu ....
ben tek celsede onu kurtarmam evlilikten..kolay değil 6 aylık gelinim ve annemin evine geldim...tazminat nafaka sonuna kadar çekişmeli geçeceğini biliyorum mahkemenin..bunada razıyım çünkü ailesinin yaptığı yanına kalmamalı...eşim hiç bir zaman sahiplenmedi beni..kendi iradesiyle değilde ablasına bakarak şuan ayrıyız...allah sanada sabır versin canım..kolay olmayacak biliyorum ama şuan bir ölüden farksızım
sahiplenmedi beniÖncelikle hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Benimde kaynanamla ufak çaplı problemim var ama senin eşin seni korumalı o korumassa ailesi zaten acımaz ezer geçer. Aslında suç ailesinde değil eşinde. Ağızlarını kapatım benim ailem bu kadın dese onlar ister istemez geri çekilirlerdi bence.
bir hafta oldu canım..ama vicdanım o kadar rahat ki..asla saygıda kusur etmedim eşimin ailesine..ben daha 6 ayda evliliğin ne olduğunu anlayamadan boşanıyorum..görümcem kayınbabam ve kaynanam hep benden daha fazlasını istediler herşeyin..eşimi o kadar çok seviyorum ki daha 2 hafta önce koynumda sana ölürüm karıcım diyen adama ne olduda bu hale geldi..canım acıyor yüreğim yanıyor ..zaman geçmiyor gecemle gündüzüm karıştı..ne uyuyabiliyorum ne bir lokma geçiyor ağzımdan..sadece sigara...Yeni ayrıldın galiba canım üzerinden çok zaman geçmemiş büyük ihtimal yaşadığın duygu yoğunluğu ondan zamanla alışıyorsun biraz uzak kaldıkça yaşadıklarına dışardan bir göz olarak baktıkça bu kadar kısa sürede kurtulduğuna dua edeceğin günler olacak canım bunları şuan yaşaman normal herşeyin ilacı sadece zaman .... Kolay olmadığını çok iyi anlıyorum daha bekarlıktan evliliğe gençkız olmaktan bir kadın olmanın verdiği ağırlığa alışamadan bunları yaşamak hiç kolay değil için acıyor yanıyor anlıyorum bunları yaşayan biri olarak anlıyorum ama zaman lazım sadece ... Valla bendede o görümcenin bekar olanında mevcuttu devamda etse işin zor olacak gibi görünüyor iyi düşün iyi karar ver evlilik iki kişinin dışından yürüyor ise bu inan senin için çok zor ki eşin seni sahiplenmiyor ise tek kişinin sevgisi çabası ile yürümez güvenin hiç olmayacaktır hep şüphe ve kuşkun olacak iyi düşün iyi karar ver...
İşte o zaman senın yapacak birşeyin yok canımsahiplenmedi beni
bir hafta oldu canım..ama vicdanım o kadar rahat ki..asla saygıda kusur etmedim eşimin ailesine..ben daha 6 ayda evliliğin ne olduğunu anlayamadan boşanıyorum..görümcem kayınbabam ve kaynanam hep benden daha fazlasını istediler herşeyin..eşimi o kadar çok seviyorum ki daha 2 hafta önce koynumda sana ölürüm karıcım diyen adama ne olduda bu hale geldi..canım acıyor yüreğim yanıyor ..zaman geçmiyor gecemle gündüzüm karıştı..ne uyuyabiliyorum ne bir lokma geçiyor ağzımdan..sadece sigara...büyümü yaptılar acaba eşime ..acıdan ölmek istiyorum kurtulmak istiyorum bu acıdaan yeter artık
eşim arkamda durmadı bana asahip çıkmadı..ne yaptımsa hiç kimseye yaranamadım...beklemekten başka çarem yok şuan..aramam demiş..aramıyoda zaten...kendisi versin mahkemeye..ben vermem ..ama bu işten zararlı çıkarlar...aşk sevgiye ne oldu neYeni olduğun için herşey kabullenememen üzülmen hepsi ondan zamanla eşine karşı bile soğuyacaksın boşanma kararı alırsan tabii ahh canım büyü filan benimde aklımdan geçmedi değil benim eşim ne olduda böyle olfu nasıl bu hale geldik çok dedim ama zamanla uzaktan baktıkça anlıyorsun arkadaşımız demiş ya bütün problem eş eşin kimseyi karıştırmayıp benim eşim ben sorumluyum hesabı bana deyip herkesi susturabilmesi önemli böyle insanlara ne yaparsan yap saygıda kusur etme maddi manevi destek ol farketmez istedikleri paylaşamadıkları sen değilsin eşin tek yapman gereken rabbime dua ett hakkımmızda hayırlısı de bolbol dua et ona sığın inan bana rabbim sana yol gösterecektir...
görümcen istemedi diye kocan korunuyormuydu
gerçek mi buu
töbe töbee evlenmeseymiş o zaman . üfff böyle etek altındaki erkeklere sinir oluyorum. bırak kalsın orada. keşke evinden çıkmasaydın. bir sürü emek ver evlen sonra gitsin anasının eteğinin dibine. yani karşı çıktığı şey varsa gelip seninle konuşsaydı şöyle yap böyle yapma diye. ona ceketinden başka birşey verme evini eşyanın içine gelir ablası anası oturur benden demesi snin için yanar. hiç umursama . git şikayetçi ol evi terketti bana bakmıyor diye devlette sana maddi olarakta onun parasını kesip sana verir. öyle beleşe can yakmak kolay deileşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
kötü bir rüya gibi sanki ..biri beni uyandırsın..yoksa çıldıracağımkuzummm insanın inanası gelmiyor değil mii
bence arkadaş arkasına bile bakmasın
travma geçiriyorum..bana bir yol gösterin arkadaşlar..ölmek istiyorumEvlilikler nasıl bu hale gelebiliyor anlayamıyorum, kıskanan kv., görümceler yani madem kıskanacaklar neden evlendirirler oğullarını, neden kızlarında başlarını yakarlar anlamıyorum ben..
eski evlilikler nereye gitmiş, saygı denen oldu nerede kalmış şaşkın haldeyim..
6 ay yaa henüz eşinizle gözlerinizin içine bakmanız gereken dönemken boşanacak olmanız hakkatten üzücü bir durum.
Allahım yardım etsin zor süreçler. umarım herşey istediğiniz gibi olur..
eve göndermediler eşimi..elektrik suda yoktu..kontur sistemiyle alındığı için bitti ben evdeyken..2 gece yalnız kaldım..sonra annem dedi gel kızım evine..ne halleri varsa görsünler...bir defa bile aramadı sonratöbe töbee evlenmeseymiş o zaman . üfff böyle etek altındaki erkeklere sinir oluyorum. bırak kalsın orada. keşke evinden çıkmasaydın. bir sürü emek ver evlen sonra gitsin anasının eteğinin dibine. yani karşı çıktığı şey varsa gelip seninle konuşsaydı şöyle yap böyle yapma diye. ona ceketinden başka birşey verme evini eşyanın içine gelir ablası anası oturur benden demesi snin için yanar. hiç umursama . git şikayetçi ol evi terketti bana bakmıyor diye devlette sana maddi olarakta onun parasını kesip sana verir. öyle beleşe can yakmak kolay deil
öyle dediler canımeşinin arkadaşı ile samimi değilsin neden inanacaksın ki ona bu 1 2.si eve girip resimlere baktığını gözüyle mi görmüş acaba ..ki eşin zaten annesi ve görümcenden ayrılmadığına göre eve niye girsin SAÇMA inanamadım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?