- Konu Sahibi hasta adam
-
evet 40 yaşında ve 2 çocuğu var..benimle yarışıyor resmen..kaynanamla kayınbabamla ve eşimle aramı bozdu
eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
sende böyle görümce kaynana ve böyle koca müsveddesi varken sen mutlu olamazsın..senin rahatrlığını kıskanıyor..bir insan 7 sinde neyse 70 indede odur..benim evli olduğum kişi 56 yaşında aklı olmayan biri..hala anne ve kızkardeşlerinin sözüyle davranır..annen ailen varsa s......r et gitsin boşan mutlu ol..böyle koca için sıkıntı üzüntü çekmeye değmez..eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
Sen temizlikçi değilsin kimsnein evini temizlemek zorunluluğun yok.Senin kuaföre gitmen kimseyi alakadar etmez.Evli barklı kadınsın çocuk değilsin.Görümceyi şunu bunu kenara bırak,seni evde yalnız bırakıp,arayıp sormayan adama arasa da dönme.Seni kendine mecbur sanıyor.Cezalandırıyor aklınca.Burnunu sürttür anlasın evliliğin evcilik olmadığını.eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
hiç bir zaman sevmediler beniKafası dank edince arar ama iş işten geçmez inş. görümcen ve kaynanın tavırları nasıldı sana karşı
ablası göndermediadam durduk yere eve gelmedi mi?
nasıl iş bu ya?
zaten baştan beni sevmiyordu.hepsine gün doğduK.valide ile aranız nasıl,hadi oğlu aramıyor kendisinin araması lazım..
zaten baştan beni sevmiyordu.hepsine gün doğdu
Bu ne acele5 ay çıktık,2 ay nişanlı kaldık..sonra evlendik..zaten mahallemizin çocuğuydu,herkes kefil oldu,bizde sevdik birbirimizi ve evlendik...düşkündü evet ama evlenince tapar oldu onlara.beni hiç görmedi bile
hiç bir zaman sevmediler beni
eşimde üniversite mezunu,görümcemde muhasebe hocası..ama 1 yıldır çalışmıyor bebeğinden dolayı..6 aylık evliyim başka sorunumuz yoktu..eşim bitti demiş..ve benimle konuşmuyorİnsanlar niçin bu kadar art niyetli ve kıskanç oluyorlar gerçekten anlayamıyorum. İnsan kardeşinin mutluluğunu istemez mi? Kiskanmak ne demek. Benim de bir tane erkek kardeşim var bırakın onu kıskanmayı mutluluğu için herşeyi yaparım. Kimi ne ilgilendirir ki sizin hayatınız sizin kararlarınız. Bunlar hep boşluktan eğitimsizlikten oluyor. Ve maalesef erkekler bizim gibi degiller. Yönlendirilmeye o kadar açıklar ki. Babamdan biliyorum. Çocuk gibiler. Onları doldurmak maalesef çok kolay. Keşke daha karakterli ve sağlam olabilseler ama yapı meselesi sanırım biraz da. Eşinizle başka bir problem yasamadiginizi yazmışsınız. Ne kadar süredir evlisiniz ve Eşinizin ailesiyle öncesinde problemleriniz oldu mu. Evliliği kurmak zor da yıkmak çok kolay. Eminim Üzgünsünüz. Öncelikle sakin olup doğru kararlar vermeye çalışın. Eşinizle konuşma şansınız yok mu?
evet kadın bana eşimin ağladığını yazdı..ertesi gün seni aramayacakmış dedi..bunda bir çelişki var zaten..inceldiği yerden kopacak gibi ..6 ayımı ve daha öncemi çaldılar benden..bu mahkeme öle kolay bitmeyecekCok sanlisinki Annen Ailen arkanda ..
Seni 2 gece yalniz birakan esten zaten hayir gelmez ..
Madem Ablasinin lafina kanip yuvasini yikiyor birak inceldigi yerden kopsun ..
Ayrica ablasi cocuk istemiyor diye korunan bir erkek hayal bile edemiyorum , barisaniz bile saglikli bir gelecek goremiyorum ..
Samimi olmadiginiz arkadasi aramasi ve agladigini soylemesi de, Yalan bence!
Birak arama sorma.
Madem kendisi mahkemede biter diyor , sende geri adim atma .
Cok detayli bilmiyorum ama evinizi terkedip ailenizin yanina donmeden once bir sikayette bulunabiliyor esim evi beni terketti tarzinda. Hukukcu arkadaslar daha dogrusunu biliyorlardir, aydinlatirlar.eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
zaten baştan beni sevmiyordu.hepsine gün doğdu
Cok uzuldum canım boyle bır kocan oldugu ıcın.bosan dıyemem sana ama bu adamdan da ne koca olur ne de babaeşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?