6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

evet 40 yaşında ve 2 çocuğu var..benimle yarışıyor resmen..kaynanamla kayınbabamla ve eşimle aramı bozdu

Allah senin yar ve yardimcin olsun kardesim.
Meydani sakin o seytan gorumcene birakma ve yuvanida asla yikma. Onun amaci bu zaten yuvani yikmak.
Onun ekmegine yag surme. Kocanla konus bir sekilde uzlasmaya calis, yolunu bulun. Tabi kocada seni dinleyecekse gelsin yaninda olsun, ablasinin yaninda olup seni ezecekse isin cok zor .
Allah islah etsin senin gorumcen gibi gorumceleri,insanlari. Ne isterler anlamiyorum?
Arkadas bizde gorumceydik! Erkek kardesimizin yuvasi bozulmasin diye kac takla attik, ne suratlar cektik, ne kaprisleri yuttuk.. Bizde gorumceydik.. Amannnn valla sinir bir durum ya.

Allah o gorumcene akil fikir merhamet versin.
Ondan sakin korkma! karsisinda kendini asla ezdirme! Dimdik dur!
Yuvana sahip cik.. O kocanada Allah akil fikir versin.

olur da boşanırsanız anasının rahminde hayatına devam etmesi onun için daha sağlıklı olacaktır. kordonla beslerler. arada bir iki tekme atıp dışarıyla bağlantı kurabilir. belki ileride bir gün yaptığını anlar da doğmaya karar verirse umarım ikiniz için de geç kalınmış olunmaz. hayırlısı olsun.

sende böyle görümce kaynana ve böyle koca müsveddesi varken sen mutlu olamazsın..senin rahatrlığını kıskanıyor..bir insan 7 sinde neyse 70 indede odur..benim evli olduğum kişi 56 yaşında aklı olmayan biri..hala anne ve kızkardeşlerinin sözüyle davranır..annen ailen varsa s......r et gitsin boşan mutlu ol..böyle koca için sıkıntı üzüntü çekmeye değmez..

Sen temizlikçi değilsin kimsnein evini temizlemek zorunluluğun yok.Senin kuaföre gitmen kimseyi alakadar etmez.Evli barklı kadınsın çocuk değilsin.Görümceyi şunu bunu kenara bırak,seni evde yalnız bırakıp,arayıp sormayan adama arasa da dönme.Seni kendine mecbur sanıyor.Cezalandırıyor aklınca.Burnunu sürttür anlasın evliliğin evcilik olmadığını.

Soktayim gorumce çocuk yapma diyor eşiniz de yapmıyor öyle mi
Bence verilmiş sadakaniz varmış

Yuva yıkanın yuvasi mi olurmus ki? Yaziklar olsun ya. Gelin köle midir ya köle midir?
Ailesinin etkisinde kalan bir insan değişir mi bilemiyorum. Boşan da diyemem sana. Rabbim hakkinda en hayırlısı neyse onu versin.
En güzel gecirecegin zamanlari sana zehir edenler utansın....

eşimde üniversite mezunu,görümcemde muhasebe hocası..ama 1 yıldır çalışmıyor bebeğinden dolayı..6 aylık evliyim başka sorunumuz yoktu..eşim bitti demiş..ve benimle konuşmuyor

Cok sanlisinki Annen Ailen arkanda ..

Seni 2 gece yalniz birakan esten zaten hayir gelmez ..
Madem Ablasinin lafina kanip yuvasini yikiyor birak inceldigi yerden kopsun ..

Ayrica ablasi cocuk istemiyor diye korunan bir erkek hayal bile edemiyorum , barisaniz bile saglikli bir gelecek goremiyorum ..

Samimi olmadiginiz arkadasi aramasi ve agladigini soylemesi de, Yalan bence!

Birak arama sorma.
Madem kendisi mahkemede biter diyor , sende geri adim atma .

evet kadın bana eşimin ağladığını yazdı..ertesi gün seni aramayacakmış dedi..bunda bir çelişki var zaten..inceldiği yerden kopacak gibi ..6 ayımı ve daha öncemi çaldılar benden..bu mahkeme öle kolay bitmeyecek

Cok detayli bilmiyorum ama evinizi terkedip ailenizin yanina donmeden once bir sikayette bulunabiliyor esim evi beni terketti tarzinda. Hukukcu arkadaslar daha dogrusunu biliyorlardir, aydinlatirlar.
Insanin nasil erkek diyesi geliyor, tabiki o aramadikca aramayin ama bu eve gelmeme durumunun yasal bir yaptirimi oldgunu arastirin, Allah kolaylik versin.

zaten baştan beni sevmiyordu.hepsine gün doğdu

Sakın sakın aramak konusmak gibi bir hata yapmayın. Yaptıgının bedelini odetin... Ararsanız mutlu olmayi unutun pisman olmasini beklemeniz lazi.

Oyle resimlere bakip aglayacagina adam olup karisina sahip ciksaymis. Boyle laflara kanma sakın sakın.... Bırak surunsun aklını basina alsin asla iletisim kurma hicbiriyle

Cok uzuldum canım boyle bır kocan oldugu ıcın.bosan dıyemem sana ama bu adamdan da ne koca olur ne de baba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…