6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

Kafası dank edince arar ama iş işten geçmez inş. görümcen ve kaynanın tavırları nasıldı sana karşı

bak canım yuva öyle kolay kurulmuyor.evliliğin ilk aylarında tartışmalar çok olur bizlerde yaşadık. az mı valizimizi toplayıp kenara koyduk. önce düşün eşini seviyor musun ? iyi bir insan mı ? baba olacak biri mi ? sana sevgisi nasıl? yani artılarını eksilerini düşün. sonra bir adım at ve ara açmazsa mesaj at. inatlaşmaya gerek yok . içinden ona karşı olan hislerini yaz konuşmak istediğini söyle. inatlaşmadan kötü söz söylemeden. yuvanın dağılmak istemediğini söyle. en sonunda da deki . bu benim sana yapacağım ilk ve son adım . yoksa beni ebedi kaybedersin de. hem senin de vicdanın rahat olur. azcık kurnaz olun kocanızı siz oynatın parmağınızda.
baktın halen gelmiyor gitmiyor. o zaman vur tekmeyi. gelmiyorsa evinin eşyasını topla . dediğim gibi ilk önce eşim beni terketti bana bakmıyor ortada kaldım diye karakola git onlar yasal işlemi başlatır. 6 aylık gelini ortada bırakmak neymiş gösterirsin ona kök söktür . maddi manevi tüm tazminatları iste yasal olarak. hiç te üzülme önce kendini sev bu hayatta .
olurda barışırsanız hemen çocuk yapma ve şartlarını koy ortaya .

Sizi böyle basit sorunlar yüzünden birakan, eve gelmeyen, arayip sormayan bi adamla nasil bi gelecek olur? Heleki cocugunuz olursa, nasil sorumluluk sahibi olur? Siz sessiz kalin bakalim, nereye kadar sürdürcek, arayincada alttan almayin, Iyice bi burnunu sürtün, sartlarinizi bildirin ve son bi sans taniyin.... Aslinda bunlarin hicbirine gerek yok, verin mahkemeye bosanin gitsin ama iste toplum, yeni evlilik,sevgi, elle tutulur bi olay olmamasi en azindan bi sans vermeyi daha düsündürüyor.... Aslinda kimseyi cekmiyceksin, gitmek mi istiyor, birazda siz iteliyceksiniz ama iste ...

İnsanlar niçin bu kadar art niyetli ve kıskanç oluyorlar gerçekten anlayamıyorum. İnsan kardeşinin mutluluğunu istemez mi? Kiskanmak ne demek. Benim de bir tane erkek kardeşim var bırakın onu kıskanmayı mutluluğu için herşeyi yaparım. Kimi ne ilgilendirir ki sizin hayatınız sizin kararlarınız. Bunlar hep boşluktan eğitimsizlikten oluyor. Ve maalesef erkekler bizim gibi degiller. Yönlendirilmeye o kadar açıklar ki. Babamdan biliyorum. Çocuk gibiler. Onları doldurmak maalesef çok kolay. Keşke daha karakterli ve sağlam olabilseler ama yapı meselesi sanırım biraz da. Eşinizle başka bir problem yasamadiginizi yazmışsınız. Ne kadar süredir evlisiniz ve Eşinizin ailesiyle öncesinde problemleriniz oldu mu. Evliliği kurmak zor da yıkmak çok kolay. Eminim Üzgünsünüz. Öncelikle sakin olup doğru kararlar vermeye çalışın. Eşinizle konuşma şansınız yok mu?

Kari koca arasina baskalari girince boyle oluyor iste. Onlar nasil insanlar ya soz konusu olan birinin erkek kardesi digerinin oglu. Ortada cok yeni kurulmus biryuva var ve kvden ve gorumcen pireyi deve yapip bu yuvayi yikma derdindeler ama asil suc esinde sizin aranizdaki mevzudan onlara neymis de gidip hemen anlatmis.. insanda biraz Allah korkusu olur ya sizin yivaniz yikilsa bunun vebalini nerde odeyecekler. Unutmasinlar ki gorumcenin de bi yuvasi var ve yuva yikanin yuvasi olmaz!!

Uf tum ilk mesajindan yapilan yorumlara kadar hepsini okudum. Ve uzuldum. Kv ve gorumce yuzunden yani ikinizin arasindaki bi tartismadan degil de esinin ailesi yuzunden bitiyo olmasi icimi acitti cok. Canim ne diycegimi bilemiyorum sana akil veremem tavsiye veremem.. Rabbim yardimcin olsun icine ferahlik versin bi an once.. O kv ve gorumcen olucak pislikleri de islah etsin ne sekilde olursa olsun akillari baslarina gelsin.. Esin de insallah dank eder kafasina da anlar bi an once of yaa sundan bi sene sonra onun yanina bi tek sen kalicaksin kimse olmiycak etrafinda bi aile kurdu o artik onun ailesi seninsin yaaa! Ay ciglik aticam sinirden kv gorumce tamam anasi bacisidir ama kendi evinin yuvasinin icine mudahil olmalarina izin vermek nedir ya.. Off kuzum of anliyorum seni ama hicbisey hicbi cumle gelmiyo aklima seni rahatlaticak.. Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah.. Dua edicem senin icim..

şu durumda allah seni nasıl bir felaketten çocuksuz kurtarmış diye aile büyüklerini topla mevlüt verin, evliliğinin de helvasını kavur dağıt. dışarda düzgün adamlar var eş olacak baba olacak ailesine sahip olacak..........

öyle dediler canım 2 gün önce eve gidip ağlıyormuş dedi..bugünde dedi ki seni aramayacakmış..bende arada kaldım...tuzakmı kuruyorlar acaba diye
bence hiç tedirgin olma ya seni istiyosa kapına gelir ve özür diler dışardaki sesleri duyma bencezaten annenin evindesin yanındalarda bırak oluruna sen herşeyiinşallah hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..

görümceniz eşinize aslında yapmadığınız, söylemediğiniz şeyleri söylemişsiniz gibi anlatmış olabilir mi aranızın açılması için
eşinizin öyle resimlere falan bakıp ağloyorsa; seviyor demek ki
siz eşinize kendinizi mesaj fala yazarak anlatın bence
yazık değil mi evliliğinize
evlilik kuaför için, epilasyon için bitirilir mi ya

blöf yapmışlar.. ağlıyor evde derken de, aramayacak derken de... siz dönün siz arayın diye yapıyorlar, dönerseniz de siz dönmüş olacaksınız muhtemelen tepenize çıkacaklar, zafer kazanmış gibi olacaklar... aslında ayrılmak istediğini sanmıyorum, şimdi ne halt yiyeceğini bilemiyor bence.. işlerin bu hale gelceğini tahmin etmemiştir.
hakkınızda hayırlısı olsun, ama kimse ve hiçbirşey için hayatınızı zehir etmeye değmez.
sevgiler

Derler ya kadının düşmanı yine kadındır diye, torun-torba yiğen sahibi olmak varken huzursuzluk çıkarmak niye. tırsak karısını kollamayan ona destek olmayan dolduruşa gelen bir kocayla ömür nasıl geçer...

Cnm donsen bile esin degismeyecektir.can cikar huy cikmaz demisler ....
Ne kadar guzel arkanda duran bir ailen var
İnsan hayati bir kez yasiyor uzulmek icin gelmedik bu dunyaya

Eşin sana sahip çıksaydı görümce mörümce ayıramazdı böyle eften püften konulardan.
Eşin de çok tuhafmış gerçekten.
Bu kadar pasif pısırık olunur mu?
Sen kendi karını kendin bilmiyormusun?
Senden bi sıkıntısı varsa sana söyleseydi?
Ne oluyor da 6 aylık eşini terk ediyor bir de aramıyor?
Ne yapmışssın.
Suçun kuaföre gitmek mi?
Hey Allahım ya.
Bu kadarcık meselede senin arkanda duramadıysa sonrası çok zor.
Bu tür meseleler hallour ,bunlar için yuva yıkılmaz.
Ama eşin de bu niyette olmalı ve eğriyi doğruyu tartıp ona göre davranabilmeli.
Görümcenin psikiyatrik sorunları mı var?
Ne münasebetle sizin bebek yapmanıza varana kadar karışır?
Evlenme sürecinde veya öncesinde aranızda derin sürtüşmeler mi yaşandı?
Durduk yerde nedir bu kinlenmenin sebebi,tazecik bir yuvayı yıkacak kadar?

Öyle adamı salla gitsin..sana ne dicem bul birini görümcenin kocasını ayartsın onlarınkinide sen boz bakalım...boynuzlu görümce olsun...yolasım geliyo benim böyle karıları..bayıltana kadar dövesim sonra üstüne su döküp dövmeye devam edesim var...böyle kadına şirrete şiddet şart..

Sorun gorumcede kv de kp de degil ki, pasif ve zayif karakterli esinizde. Kimse kimsenin yuvasini yikamaz, insan kendi izin vermedikce. Esiniz yetiskin bir adam, kendi iradesi, beyni yok mu? Doldurusa gelmek nedir ya, akli olan adam evlilik benim, iliski benim der baska kimse agzini bile acamaz.....neyse.

Kimse sizin yuvanizi yikmiyor yani, esiniz kendisi yikiyor.Adam olup yiktirmasin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…