- 30 Kasım 2014
- 380
- 205
- 48
- Konu Sahibi hasta adam
-
eski yazımı paylaşmışşsın canım..boşandım bugünoyuna gelme canım sakın sen bu süre zarfında sessizliğini koru diyaloğa girme birşey yazarlrsa cevap verme ve sus...
canım çok saol..nasıl bu duruma geldiğimizi uzun uzun anlattım zaten
çok tşk ederim canımHakkında hayırlısı olsun canım. .
yeni hayatında başarılar mutluluklar. .
çok tşk ediyorum canım..allah benim kalbimi biliyor ve ben inanıyorum ki güzellikler beni bulacak...burda bütün arkadaşlara çok tşk ediyorum..en kötü günlerimde bana yardımcı oldunuz ve sonunda bugün bitti..vaallahi görümceye saygılar...! onun ben ta..... afedersinizde .. yeni hayatında hep mutlu ol mutlu kal sağlıkla ve umarım gönlündeki güzelliklere dokuncak biri çıkar
çok tşk ediyorum canım..allah benim kalbimi biliyor ve ben inanıyorum ki güzellikler beni bulacak...burda bütün arkadaşlara çok tşk ediyorum..en kötü günlerimde bana yardımcı oldunuz ve sonunda bugün bitti..
ben ona bakmadığım için görmedim onun baktığını :) ama kızlar bir güzel gitmişim varyaaa..
hakim sadece imzaladığım anlaşmayı okudu..ikimizde tekrar sordu..kararınız kesinmi dedi..evet dedik ve bitti...avukatımı çağırmadım..anlaşmalıda gerek olmuyor..savunacak bişey yok çünkühayırlısı olsun hakkında canım..
bundan sonra önüne bak artık
geçmişi düşünme hatta sevin çocukta olmadan boşandın bir daha yüzünü görmek zorunda değilsin!
neler sordu hakim mahkemede?
avukat tutmuş muydun?
eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
çok saol canım..ailemiz için sevdiklerimiz için ve en önemlisi kanı beş kuruş etmeyen insanlar için .onların karşısında güçlü olmak zorundayız...yuvamı ailesi yıktı arkadaşları yıktı ama kendisi mahkemede tekti..ilahi adalet şimdiden kendini göstermeye başladı..yanlızlığa ilk adımını attı ..daha beter olur inşallahsen cok guclusun birisin
dilerim cok mutlu olursun
lavinyacim
canım dün tek celsede boşandım zatenbak canım ne kadar yardımcı olur bilmem ama asla üsteleme onun ailesi ve eşin senin pişman olup geri dönüp yalvaracağını bekliyordur o çirkef görümcen annesi öyle akıl veriyordur eminim sende aksini yap asla arama üstüne düşme eşinin sana gelip ayrılmak istiyorum falan derse tamam de eşin adamsa zaten dayanamaz ama kestirip atarsa emin ol erken kurtulmuş olursun bide canım barışırsanız sakın o adama 2 sene dolmadan çocuk yapma çünkü erkekler çocuğu kurtarıcı görüyor yine aynı şeyleri yapar ne zman düzelir o zman ben şuan öyle yapıyorum
hadi ya çok üzüldümcanım dün tek celsede boşandım zaten
Herşeyi boşverin...
Aile, anne abla vs...
Sebep ne olursa olsun sizi 2 gece evde yalnız bırakan koca ile evlilik nereye kadar yürür acaba?
Sadece bunu düşünün ve kararlarınızı ona göre verin hakkınızda hayırlısı olsun...
allah razı olsun canım ..iyi dileklerin için.çok tşklerCnm dilerim yolun hep acik olsun. Üzüldügünün bin kati mutlu ol. Alnin daima ak olsun... Zor günler atlatmissin biraz önce okudum, ins bu zor günler geride kalmistir artik ve gelecek cok güzel mutlu huzur dolu günler getirir ins sana.
canım :) eğer sana boşanma davası açarlarsa diyosun ama lütfen konuyu okuyun derim :) boşandım ben..yinede çok tşkleraynen katılıyorum
hepımızın aılesı var hepımız evlıyız
ben boyle bı sacmalık duymadım sebebe bak
namussuzlukmu etmıssın ıftıramı atmıssın hırsızlık mı etmıssın adam mı öldürmussun bu nasıl sacmalık
erkek olan adam
aılesıne ben sızı dınledım bıde karımı dınleyeyım barı der senıde dınler ortak noktayı saglardı
senı ılk gunden boyle ezdırıyorsa ılerde ne sorunlar yasarsınız ozaman neler yapar kımbılır
senı sahıpsızmı sandı bunlar ne munasebet ya
aılen sahıp cıkmıs sana ne guzel baska aıle olsa gelınlıgınlegırdın kefenınle cıkıcaksın derdı
bızde neler cektık evlılık boyle sabret derdı
aılen arkanda durmus guclu dur asla arama
eger sana bosanma davası acarlarsa mahkemede herseyı anlattıgın gıbı psıkolojık baskı yapıyorlar dıye maddı manevı tazmınat davasıda acarsın
ondan sonra tutusurlar onlar
haklarını bıl merak etme onlar rezıl olur sana bırsey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?