6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

vaallahi görümceye saygılar...! onun ben ta..... afedersinizde .. yeni hayatında hep mutlu ol mutlu kal sağlıkla ve umarım gönlündeki güzelliklere dokuncak biri çıkar
çok tşk ediyorum canım..allah benim kalbimi biliyor ve ben inanıyorum ki güzellikler beni bulacak...burda bütün arkadaşlara çok tşk ediyorum..en kötü günlerimde bana yardımcı oldunuz ve sonunda bugün bitti..

gönül isterdi ki yuvalar dağılmasın ama rabbim gören bilen işitendir gönlüne göre elbet verecekltir..

unutma;

Olsun be aldırma Yaradan yardır
Sanma ki zalimin ettiği kardır
Mazlumun ahı, indirir şahı
Her şeyin bir vakti vardır

ben ona bakmadığım için görmedim onun baktığını :) ama kızlar bir güzel gitmişim varyaaa..

Ne kaybettigini gorsun ve omur boyu pisman olsun. Olacak da... Hayatimi mahvettin diye ablasini suclayacagi ama yalniz kalmisligina bir turlu care bulamayacagi gunler de gelecek.

hayırlısı olsun hakkında canım..
bundan sonra önüne bak artık
geçmişi düşünme hatta sevin çocukta olmadan boşandın bir daha yüzünü görmek zorunda değilsin!
neler sordu hakim mahkemede?
avukat tutmuş muydun?

hakim sadece imzaladığım anlaşmayı okudu..ikimizde tekrar sordu..kararınız kesinmi dedi..evet dedik ve bitti...avukatımı çağırmadım..anlaşmalıda gerek olmuyor..savunacak bişey yok çünkü

Of yaaaa !!! Ne biçim insanlar bunlar. Eşin de tam adammış (!) Bi elinden tutup sana sahip çıkamamış. Rezil insanlar. Sen inşallah en iyilerini yaşarsın bundan sonra. Hiç üzme kendini. . Ben de yakında evlenicem. Allah' ım hayırlısıysa nasip etsin inşallah.

sen cok guclusun birisin
dilerim cok mutlu olursun
lavinyacim
çok saol canım..ailemiz için sevdiklerimiz için ve en önemlisi kanı beş kuruş etmeyen insanlar için .onların karşısında güçlü olmak zorundayız...yuvamı ailesi yıktı arkadaşları yıktı ama kendisi mahkemede tekti..ilahi adalet şimdiden kendini göstermeye başladı..yanlızlığa ilk adımını attı ..daha beter olur inşallah

bak canım ne kadar yardımcı olur bilmem ama asla üsteleme onun ailesi ve eşin senin pişman olup geri dönüp yalvaracağını bekliyordur o çirkef görümcen annesi öyle akıl veriyordur eminim sende aksini yap asla arama üstüne düşme eşinin sana gelip ayrılmak istiyorum falan derse tamam de eşin adamsa zaten dayanamaz ama kestirip atarsa emin ol erken kurtulmuş olursun bide canım barışırsanız sakın o adama 2 sene dolmadan çocuk yapma çünkü erkekler çocuğu kurtarıcı görüyor yine aynı şeyleri yapar ne zman düzelir o zman ben şuan öyle yapıyorum

canım dün tek celsede boşandım zaten

ya söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum o var ya adam değilmiş kurtulduğuna dua et sen canım Allahtan hamile falan değilsin bir şey sorucam kaç yaşındaydı o?

aynen katılıyorum

hepımızın aılesı var hepımız evlıyız

ben boyle bı sacmalık duymadım sebebe bak

namussuzlukmu etmıssın ıftıramı atmıssın hırsızlık mı etmıssın adam mı öldürmussun bu nasıl sacmalık

erkek olan adam

aılesıne ben sızı dınledım bıde karımı dınleyeyım barı der senıde dınler ortak noktayı saglardı

senı ılk gunden boyle ezdırıyorsa ılerde ne sorunlar yasarsınız ozaman neler yapar kımbılır

senı sahıpsızmı sandı bunlar ne munasebet ya

aılen sahıp cıkmıs sana ne guzel baska aıle olsa gelınlıgınlegırdın kefenınle cıkıcaksın derdı

bızde neler cektık evlılık boyle sabret derdı

aılen arkanda durmus guclu dur asla arama

eger sana bosanma davası acarlarsa mahkemede herseyı anlattıgın gıbı psıkolojık baskı yapıyorlar dıye maddı manevı tazmınat davasıda acarsın
ondan sonra tutusurlar onlar

haklarını bıl merak etme onlar rezıl olur sana bırsey olmaz

Cnm dilerim yolun hep acik olsun. Üzüldügünün bin kati mutlu ol. Alnin daima ak olsun... Zor günler atlatmissin biraz önce okudum, ins bu zor günler geride kalmistir artik ve gelecek cok güzel mutlu huzur dolu günler getirir ins sana.

allah razı olsun canım ..iyi dileklerin için.çok tşkler

canım :) eğer sana boşanma davası açarlarsa diyosun ama lütfen konuyu okuyun derim :) boşandım ben..yinede çok tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…