- 30 Kasım 2014
- 380
- 205
- 48
- Konu Sahibi hasta adam
-
allah razı olsun canım..hatırlıyorum seni ..özelde dertleşmiştikahh canim kardesim benimde yiktilar yuvami o gorumcenin hic mi Allah korkusu yok onun yuvasi yok mu ya biride onun yuvasini yikarsa ne yapicak Rabbim gonlune gore versin senin hayirli insanlar cikarsin karsina insALLAHHHH
7 aydır ayrıyız bu cuma tek celsede bitiyor :) 7 aydır bir defa bile ne aradı ne sorduCanim bende aynen aile nedenle suan 3 haftadir esimden ayriyim ama donecek emimim. Sende bekle hic takma inanki esin geri donecek.
Gorumcende cok kiskancmis gercekten. Annen cok guzel soylemis.
Hicccc bozuntuya verme geri gelecek bak gor))
yok ben daha eşimden duymadım hiç boşanmak istediğini..ilk defa cuma günü mahkemede görecem eşimi..ablası yaptı herşeyi..eşim hiç aramadı beni..7 ay olduKusura bakma canim ya tarihe bakmadim yeni konu sandim.
Onunla hic konustunmu?
Sen istiyormusun ayrilmayi?
Çok üzüldüm keşke herşeye rağmen son kez konuşsaydın ailesinden uzaklaşsa belki mantıjlu hareket ederdi.yok ben daha eşimden duymadım hiç boşanmak istediğini..ilk defa cuma günü mahkemede görecem eşimi..ablası yaptı herşeyi..eşim hiç aramadı beni..7 ay oldu
canım avukatın yanına gittiklerinde bile eşim konuşmamış..hep görümcem konuşmuş..kendi avukatları söylediÇok üzüldüm keşke herşeye rağmen son kez konuşsaydın ailesinden uzaklaşsa belki mantıjlu hareket ederdi.
Allah yardımcın olsun
amin allah razı olsunÇok üzüldüm gerçekten olayın boşanmaya kadar gitmesinden allah hakkında hayırlısı neyse onu cikarsin karşına.
rakam yazmasam kusura bakmazsın umarımHakkında hayırlısı olsunhasta adam , merak ettiğim konu boşanman için kaç para verdiler
sıkıntı ortada zaten yazdım..buluşup konuşmaya gerek yok..adam olsaydı da karısına sahip çıksaydı..zaten cuma günü tek celsede bitiyorBence esinle bir bulus konus.
Bende oyle yaptim yoksa esim ve ailesine kalsa esim bensiz cok daha iyi yapara ve cok iyi biliyorumki hep gaz veriyorlar. Sonucta ailesi oldugu icinde her dediklerine inaniyorlar. Bizimkide 3 yil oldu evlendigimiz. Bulustuk konustuk ve biraz ayri kalip sakin kafayla dusunmeye karar verdik.
Bence onun ailesinin haberi olmadan bulusun ha onuda yapamiyorsaniz is yerine falan gidin ansizin. Ozmn kimsenin haberi olmaz konustugunuzdan.
Sakince konusun. Sikintisi neymis sorun.
Hakkında hayırlısı olsun canım en azından çocuk yokcanım avukatın yanına gittiklerinde bile eşim konuşmamış..hep görümcem konuşmuş..kendi avukatları söyledi
1,5 yıl olmuş..benzer sebeplerden ise bence hala üzülmeye değmez kardeşim..hakkımızda hayırlısı değilmişMerhaba ben de 1,5 yıl önce benzer sebeplerden dolayı ayrıldım. Çok zorlanıyorum halen dahaBirbirimize destek olabiliriz
Evet haklısın ama suçumuz neydiki? Neden yaşadık bunca şeyi1,5 yıl olmuş..benzer sebeplerden ise bence hala üzülmeye değmez kardeşim..hakkımızda hayırlısı değilmiş
allah sevdiği kullarını sınarmış..olan oldu artık ..bundan sonra ne yapacağız onu düşünmeliyiz..bende çok yıpratma kendini..1,5 yıl olmuşEvet haklısın ama suçumuz neydiki? Neden yaşadık bunca şeyi
Ne yapacağımı da bilmiyorumallah sevdiği kullarını sınarmış..olan oldu artık ..bundan sonra ne yapacağız onu düşünmeliyiz..bende çok yıpratma kendini..1,5 yıl olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?