6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

ahh canim kardesim benimde yiktilar yuvami o gorumcenin hic mi Allah korkusu yok onun yuvasi yok mu ya biride onun yuvasini yikarsa ne yapicak Rabbim gonlune gore versin senin hayirli insanlar cikarsin karsina insALLAHHHH
allah razı olsun canım..hatırlıyorum seni ..özelde dertleşmiştik

Canim bende aynen aile nedenle suan 3 haftadir esimden ayriyim ama donecek emimim. Sende bekle hic takma inanki esin geri donecek.

Gorumcende cok kiskancmis gercekten. Annen cok guzel soylemis.

Hicccc bozuntuya verme geri gelecek bak gor))

Canim bende aynen aile nedenle suan 3 haftadir esimden ayriyim ama donecek emimim. Sende bekle hic takma inanki esin geri donecek.

Gorumcende cok kiskancmis gercekten. Annen cok guzel soylemis.

Hicccc bozuntuya verme geri gelecek bak gor))
7 aydır ayrıyız bu cuma tek celsede bitiyor :) 7 aydır bir defa bile ne aradı ne sordu

Kusura bakma canim ya tarihe bakmadim yeni konu sandim.

Onunla hic konustunmu?
Sen istiyormusun ayrilmayi?

Kusura bakma canim ya tarihe bakmadim yeni konu sandim.

Onunla hic konustunmu?
Sen istiyormusun ayrilmayi?
yok ben daha eşimden duymadım hiç boşanmak istediğini..ilk defa cuma günü mahkemede görecem eşimi..ablası yaptı herşeyi..eşim hiç aramadı beni..7 ay oldu

Bence esinle bir bulus konus.
Bende oyle yaptim yoksa esim ve ailesine kalsa esim bensiz cok daha iyi yapara ve cok iyi biliyorumki hep gaz veriyorlar. Sonucta ailesi oldugu icinde her dediklerine inaniyorlar. Bizimkide 3 yil oldu evlendigimiz. Bulustuk konustuk ve biraz ayri kalip sakin kafayla dusunmeye karar verdik.
Bence onun ailesinin haberi olmadan bulusun ha onuda yapamiyorsaniz is yerine falan gidin ansizin. Ozmn kimsenin haberi olmaz konustugunuzdan.
Sakince konusun. Sikintisi neymis sorun.

yok ben daha eşimden duymadım hiç boşanmak istediğini..ilk defa cuma günü mahkemede görecem eşimi..ablası yaptı herşeyi..eşim hiç aramadı beni..7 ay oldu
Çok üzüldüm keşke herşeye rağmen son kez konuşsaydın ailesinden uzaklaşsa belki mantıjlu hareket ederdi.
Allah yardımcın olsun

Çok üzüldüm keşke herşeye rağmen son kez konuşsaydın ailesinden uzaklaşsa belki mantıjlu hareket ederdi.
Allah yardımcın olsun
canım avukatın yanına gittiklerinde bile eşim konuşmamış..hep görümcem konuşmuş..kendi avukatları söyledi

sıkıntı ortada zaten yazdım..buluşup konuşmaya gerek yok..adam olsaydı da karısına sahip çıksaydı..zaten cuma günü tek celsede bitiyor

Kocana annesiyle ve kızkardeşiyle mutluluklar dile , hiç evlenmemiş gibi hayatına devam et , ne halleri varsa görsünler
o görümcende ,
yaptıklarını kızlarında çekecek ,
etme bulma dünyası .......

Bunu bilmiyorsa çok cahil kalmış !

Merhaba ben de 1,5 yıl önce benzer sebeplerden dolayı ayrıldım. Çok zorlanıyorum halen daha Birbirimize destek olabiliriz
1,5 yıl olmuş..benzer sebeplerden ise bence hala üzülmeye değmez kardeşim..hakkımızda hayırlısı değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…