6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

bastan sona okudum bunca sayfayi
es demeye sahit ister gorumceniz basli basina haksiz
fakat esim dediginiz kisi sizi korumayi birakin ne ailesine karsi
nede eve alkollu ortami sagladigina karsi siz sukredin bence
bu kisilikte es adayi ve ailesinden bir an once kurtuldugunuza
sevgi bu degil siz o es bozuntusunu ailenin icine 1 dakika bile
girmesine musade etmek bile yanlis
sizi hic korumak gibi bir dusuncesi olmaz
bu kislikte birisinin binlerce kez dua etki kurtulmussunuz
yanliz siz degil ailece kurtulmussunuz

Zararin neresinden donersek kardir canim. Seni dolduruşa gelip de ortada birakmiş. Daha nasil yuruyecek bu iş? Olmaz ki

konuyu okuduktan sonra inşallah eşinin aklı başına gelir diye dua ettim ama megerse konu eskiymiş sonuç ise Boşanma.......Üzüldümm daha 6 ay yürütülmüş bi evliliğin bir anda bitirilmesine....Ama kimsenin yaptıgı yanına kalmaz Allahından bulsun inşallah yuvanızı yıkanlar......Hakkınızda bundan sonra hayırlısı olsun......

Kusura bakma ama kocandan koca olmaz.
Eşine, evine , yuvasına sahip çıkmayan adamdan koca olmaz..
geri dönme bu saatten sonra. .
yuva yıkanın yuvası olmaz..

amin allah razı olsun

Kusura bakma ama kocandan koca olmaz.
Eşine, evine , yuvasına sahip çıkmayan adamdan koca olmaz..
geri dönme bu saatten sonra. .
yuva yıkanın yuvası olmaz..
boşandım 2 saat önce ..ne geri dönmesi :) yinede saol canım

yuva yıkanın yuvası olmaz neden diceksin canım bak 1 ay önce sözüm atıldı kaynana ve görümceler yüzünden ne suçum var nede bir günahımmsorun benim açık olmam ve bu pazar benim nişanım olacaktı velhasıl kelam dualar sığındım rabbimden diledim ne varsa 1 ay geçti seviyorum oda sveiyor ama rabbim in adaleti var be canım bak bugun haber aldım ortanca kızı boşanmanın eşiğindeymiş aile birbirne düşmüş yani rabbime sığın ve sus sadece bekle... hatta ararsa sen açma... bırak düşsün kapına

oyuna gelme canım sakın sen bu süre zarfında sessizliğini koru diyaloğa girme birşey yazarlrsa cevap verme ve sus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…