- 12 Ekim 2015
- 171
- 35
- 18
- Konu Sahibi outofthewoods
-
Haklısınız aslında ama daha 20 yaşındayım ister istemez panik oldum Evet sizin durumunuzda birini de duymuştum olmaz demiş doktorlar aile de tüp bebek yapmış bir iki sene sonra doğal yollarla hamile kalmış kadın. Doktorlara da güvenemeyeceksekolur mu canım öyle şey, ben de çok panik yapmıştım çok genç olduğum için sanırım sen de çok gençsin, ameliyatın zorluk derecesi kistin nerelere tuttunduğuna göre değişiyor sanırım, ben ilk defa ameliyat olduğum için bana zor gelmiş, şimdi arkama bakınca korkulcak bişey yokmuş diyorum, rahat ol bence, kendini sakinleştirmeye çalış
ama şöyle bi anımı anlatayım ameliyattan sonra densiz bi asistan çocuğun olmaz dedi, ama altı ay sonra normal yollardan hamile kaldım, pozitif olmakta fayda var, endişe herşeye zarar
İstanbul'dayım maalesef gelemem teşekkürler ama burada bir araştırıyım benBirde netten iyi bir dr araştır burada da yazıyor zaten bir sürü tavsiye edilen dr.
Profilinde konya yazıyor eğer buraya gelme ihtimalin varsa buradan dr önerebilirim. Kendi doktorumun
Ya zaten sinir oldum adet düzensizliğim için geldim dediğimde dedi ki bunun için mi geliyorsun sonra oradaki kadına yazdırdı işte her şey normal sadece ilaç vereceğim diye sonra bir baktı 6 cm kist bir de diyorki genelde sorun çıkmazdı diye. Deli oldumKist de ne kisti. Öyle her kist çocuğa engel değil ki. Hem tek yumurtalıkla iki çocuk sahibi olan bir tanıdığım var. Yumurtalık alınacak kadar büyük olsa bile bişey olmaz. Sen yine de bir doktora daha git, gittiğin doktor bilgi vermekten acizmiş baksana.
Bitkisel kür? Bildiğiniz varsa yardımcı olabilir misiniz. Ben de yarın başka doktora gideceğimDoktorlar anneme 5 cm kistin var hemem ameliyata almamız lazım dediler. Biz tabi ki imza atarak hastaneden çıktık. Başka doktorlar, bitkisel kürler derken Allaha şükür ameliyatsız atlattı. Bence başka bir doktora daha görün derim.
Ya zaten sinir oldum adet düzensizliğim için geldim dediğimde dedi ki bunun için mi geliyorsun sonra oradaki kadına yazdırdı işte her şey normal sadece ilaç vereceğim diye sonra bir baktı 6 cm kist bir de diyorki genelde sorun çıkmazdı diye. Deli oldum
Bitkisel kür? Bildiğiniz varsa yardımcı olabilir misiniz. Ben de yarın başka doktora gideceğim
Evet, özellere pek güvenemiyorum bu civarlarda yarım yine başka bir devlete gidecğeim bakalımYok o doktor yamukmuş belli. Devlet hastanesine mi gittin?
Evet, özellere pek güvenemiyorum bu civarlarda yarım yine başka bir devlete gidecğeim bakalım
Ya ne kürü Allah aşkına 20 yaşında kızsın git dr una çok abartıyorsun korkmaBitkisel kür? Bildiğiniz varsa yardımcı olabilir misiniz. Ben de yarın başka doktora gideceğim
Çevremde duyduğum özeller işi biraz ticarethaneye dökmüş o yüzden. İstanbul'da önerebileceğiniz doktor varsa eğer gidebilirim ama? Nerede iyi doktor vardır bilmem ki. Çapa tıpa randevu aldım yarın için ama kötü değildir heraldeÖzellere neden güvenmiyorsun? Aksine bütün isim yapmış jinekologlar özel hastanelerde çalışıyor ya da kendi özel muayenehaneleri var. Jinekoloji başlığına bak göreceksin.
Zaten doktora gitmeyeceğim yazmadım ki.vSadece her fırsatı değerlendirmek istiyorum eğer öyle bir şey işe yararsaYa ne kürü Allah aşkına 20 yaşında kızsın git dr una çok abartıyorsun korkma
Çevremde duyduğum özeller işi biraz ticarethaneye dökmüş o yüzden. İstanbul'da önerebileceğiniz doktor varsa eğer gidebilirim ama? Nerede iyi doktor vardır bilmem ki. Çapa tıpa randevu aldım yarın için ama kötü değildir heralde
Ya ne kürü Allah aşkına 20 yaşında kızsın git dr una çok abartıyorsun korkma
Jinekoloji başlığına bakın dediğinizi yeni okudum. Zaten kist bir şey yapmasa panik ve stresten öldüreceğim kendimi heralde Bakacağım teşekkürler tavsiyeniz içinİstanbul hastanelerini bilmiyorum. Eminim yardımcı olacak birileri vardır. Doktoru araştırıp öyle randevu alsaydın keşke. Koskoca çapada birden fazla jinekolog vardır.
Ya zaten sinir oldum adet düzensizliğim için geldim dediğimde dedi ki bunun için mi geliyorsun sonra oradaki kadına yazdırdı işte her şey normal sadece ilaç vereceğim diye sonra bir baktı 6 cm kist bir de diyorki genelde sorun çıkmazdı diye. Deli oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?