6 cm kist? Korkuyorum

Haklısınız aslında ama daha 20 yaşındayım ister istemez panik oldum Evet sizin durumunuzda birini de duymuştum olmaz demiş doktorlar aile de tüp bebek yapmış bir iki sene sonra doğal yollarla hamile kalmış kadın. Doktorlara da güvenemeyeceksek

Bu konularda hiç bir bilgim yok ama İnşallah bi sıkıntı çıkmaz inşallah sağlıklı bir çocuk doğursun... Bu gece senin için de dua edeceğim emin olabilirsin... Allah yardım etsin

Kist de ne kisti. Öyle her kist çocuğa engel değil ki. Hem tek yumurtalıkla iki çocuk sahibi olan bir tanıdığım var. Yumurtalık alınacak kadar büyük olsa bile bişey olmaz. Sen yine de bir doktora daha git, gittiğin doktor bilgi vermekten acizmiş baksana.

Doktorlar anneme 5 cm kistin var hemem ameliyata almamız lazım dediler. Biz tabi ki imza atarak hastaneden çıktık. Başka doktorlar, bitkisel kürler derken Allaha şükür ameliyatsız atlattı. Bence başka bir doktora daha görün derim.

Ya zaten sinir oldum adet düzensizliğim için geldim dediğimde dedi ki bunun için mi geliyorsun sonra oradaki kadına yazdırdı işte her şey normal sadece ilaç vereceğim diye sonra bir baktı 6 cm kist bir de diyorki genelde sorun çıkmazdı diye. Deli oldum

Bitkisel kür? Bildiğiniz varsa yardımcı olabilir misiniz. Ben de yarın başka doktora gideceğim

Yok o doktor yamukmuş belli. Devlet hastanesine mi gittin?

1 adet soğanı dört,beş parçaya bölüp suda kaynattık. Ilıyınca içti. 1 ay sonra başka doktora, elimizde diğer sonuçlarla gittiğimizde kistin olmadığını 5cm kisti nasıl yok ettiğimizi sordu. Ama sen genede başka doktora git ihmal etme Allah korusun bekarsın üstelik.

Evet, özellere pek güvenemiyorum bu civarlarda yarım yine başka bir devlete gidecğeim bakalım

Özellere neden güvenmiyorsun? Aksine bütün isim yapmış jinekologlar özel hastanelerde çalışıyor ya da kendi özel muayenehaneleri var. Jinekoloji başlığına bak göreceksin.

Özellere neden güvenmiyorsun? Aksine bütün isim yapmış jinekologlar özel hastanelerde çalışıyor ya da kendi özel muayenehaneleri var. Jinekoloji başlığına bak göreceksin.
Çevremde duyduğum özeller işi biraz ticarethaneye dökmüş o yüzden. İstanbul'da önerebileceğiniz doktor varsa eğer gidebilirim ama? Nerede iyi doktor vardır bilmem ki. Çapa tıpa randevu aldım yarın için ama kötü değildir heralde

İstanbul hastanelerini bilmiyorum. Eminim yardımcı olacak birileri vardır. Doktoru araştırıp öyle randevu alsaydın keşke. Koskoca çapada birden fazla jinekolog vardır.

Ya ne kürü Allah aşkına 20 yaşında kızsın git dr una çok abartıyorsun korkma

Bibim 4.5 cm'lik çikolata kistimi soğan kürüyle iki ayda yok ettim. Ama öyle soğanı kes kaynat iç ile olacak iş değil. İncelikleri, dikkat edilmesi gereken şeyler var. Bir kere kistin ne olduğu önemli. Her kiste soğan kürü uygulanmaz mesela.

İstanbul hastanelerini bilmiyorum. Eminim yardımcı olacak birileri vardır. Doktoru araştırıp öyle randevu alsaydın keşke. Koskoca çapada birden fazla jinekolog vardır.
Jinekoloji başlığına bakın dediğinizi yeni okudum. Zaten kist bir şey yapmasa panik ve stresten öldüreceğim kendimi heralde Bakacağım teşekkürler tavsiyeniz için

bunun için mi geldin diyen doktor a sakın ameliyat falan olmayın..

ameliyat olman gerekiyorsa ol korkma gebeliğe engel değil.benim 7.5 cmlik kistim patladı geçenlerde apandist şikayetiyle gittim.bir hafta doğrulamadım ağrısı sancısı cabası.Korkutmak için söylemiyorum önlemini al patladığında iltihap etrafa dağılıyor damara denk gelirse iç kanamaya neden oluyormuş.Muhtelemelen sende pkolusun iyi bir doktora git ve önlemini mutlaka al.İstanbuldaysan doktorumu tavsiye edebilirim medicalpark bayrampaşa devlet bezmialemden sonra pkolu olduğumu söyleyen benimle oturup her şeyi bir bir anlatan bir doktorum var.Biri gaz sancısıyla geri yolladı biri zaten kütüğün tekiydi hastayla nasıl muhattap olunacağını bile bilmiyordu.tek bir doktorlada ameliyat kararını verme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…