- 12 Ekim 2015
- 171
- 35
- 18
- Konu Sahibi outofthewoods
-
İstanbul'daysa çok sevinirim :)Benim de çikolata kistimi aldılar bekarken ve bu yüzden yumurtalik rezervim azaldı. Ne kistidir ne değildir iyi araştirmak lazım ve mutlaka işini iyi yapan bir doktor gerek. Özellikle kapali ameliyatta başarili olan bir doktor bulup yaptır bence. Doktor tavsiyesi istersen ben de verebilirim. Ikinci ameliyatim çok basarili geçti.
Daha adet olamadım zaten 2 hafta geçtiBence baska doktorada gorun o kdar buyuk degil benimde 6 cm kistim vardi ve kendi kendine yok oldu. İlk once ilacli tomografiye sokmasi lazim kistin cesidini ogrenmesi icin. Yumurtliga yapisiksa yumurtaligida aliyolar. Kesinlikke hemen ameliyat olma adet olmayi bekle adetle kendini atabiliyo
Aslında şöyle geçen ayki adetim 15 güne yakın sürdü yine doktora gittim sorun yoktu, birkaç gün sonrası yine kanama olunca başka bir doktora gittim yine sorun yok dedi bu ay da iki hafta gecikince ve bu hafta ağrı başlayınca tekrar gitme kararı aldım. 2 haftada falan oluşmuş heralde ben de anlamadım kiÇok. Geçmiş olsun inşaallah ameliyata gerek kalmadan kaybolur. Düzensizlik için gitmişsin kist ağrı yapar derler ağrı oluyor muydu . Bitkisel (sogankuru) arkadaşım için iyi gelmişti ama sizin için ters birsey yapmasından korkarım bazı kistleri allah korusun Büyüttügü nu duymuştum, birkaç doktora daha görünün
doktorum fatih kocamustafapaşa da özel muayenehane adıda muhammed rıza alimoğlu.ücreti 150 tl onuda söyleyeyim tabiki. doktorun yaşı var o yüzden tecrübeli ve seninle her şeyi konuşup seni bilgilendiriyor.bende tavsiyeyle gitmiştim gebe kalsam ilerde yine onu tercih ederim sanırımİstanbul'daysa çok isterim :)
Canım benım 7cm dı kendiliğinden küçüldü ameliyata gerek yok dedı bana baska doktora görün canım sonuç aynı olmayabılır( sonradan küçüldüğü nu ogrendım 7cm ken bıle doktor amelıyarta gerek yok demiştı)Yumurtalıklarımda 6 cmlik kist varmış doktor ameliyat dedi.Bugün muayene oldum doktorum tahlil yaptırdı yarın belli olacak sonuçlar. Daha evli bile değilim. Tehlikeli bir şey mi bu? Bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen çok korkuyorum. İleride çocuğum olmasını engeller mi? Çok mu trhlikeli? Ağlayacağım şimdi
Aslında şöyle geçen ayki adetim 15 güne yakın sürdü yine doktora gittim sorun yoktu, birkaç gün sonrası yine kanama olunca başka bir doktora gittim yine sorun yok dedi bu ay da iki hafta gecikince ve bu hafta ağrı başlayınca tekrar gitme kararı aldım. 2 haftada falan oluşmuş heralde ben de anlamadım ki
Ben 20 yasinda kist ameliyati oldum sag yumurtalikta. 6 santimdi bendeki de. Kapali ameliyat ol öncelikle tavsiyem. İz kalmamasi icin. İsin asıl kismina geçelim, kist cesitleri vardir her kist zararli degildir. Ben de bekardım bende de oldu. Evli yada bekar olmakla alakali degil vücut kendi üretiyor bunu. Benimki zararsiz cikti ama tekrarlayabilir demisti doktor aradan 6 sene geçti tekrarlamadi cok şükür. Korkma sakin ol. Bilgili bi hoca bul kendine. Alaninda uzman birini yani. Ameliyatini ol kurtul Allahin inziyle.Yumurtalıklarımda 6 cmlik kist varmış doktor ameliyat dedi.Bugün muayene oldum doktorum tahlil yaptırdı yarın belli olacak sonuçlar. Daha evli bile değilim. Tehlikeli bir şey mi bu? Bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen çok korkuyorum. İleride çocuğum olmasını engeller mi? Çok mu trhlikeli? Ağlayacağım şimdi
benim de bir ara iki tane 6cmlik kistim vardı. tedavi sonucu biri kayboldu birisi de 26 mm oldu, hamileliğimde kayboldu. doğumdan sonra tekrar kist oluştu 6 cmdi, sonra büyüyüp 16 cm. olmuş. yumurtalıkla birlikte alındı.Yumurtalıklarımda 6 cmlik kist varmış doktor ameliyat dedi.Bugün muayene oldum doktorum tahlil yaptırdı yarın belli olacak sonuçlar. Daha evli bile değilim. Tehlikeli bir şey mi bu? Bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen çok korkuyorum. İleride çocuğum olmasını engeller mi? Çok mu trhlikeli? Ağlayacağım şimdi
Canim birkac haftada olustuysa kan.pihtisi bile olaBilir o. Bi baska doktora git once. Ve asla ozele gitme ameliyatlik degilse bile ameliyat diyorlar. Bi hoca görsün ona gore karar ver ameliyat olup olmamaya. Eger kan pihtisi gibi basit bir seyse ilacla da düşer. Adetlerinden dolayi pihti fln olusmus olabilir duzensiz adetten dolayi yaniYa aslında şöyle benim geçen ay adetim 15 gündü sürdü doktora gittim hiçbir şey göremedi bir hafta sonra tekrar ara kanama gibi bir şey olunca başka doktora gittim o da sorun yok dedi bu aysa adetim iki hafa gecikti gittiğimde 6 cm kist dedi. 3 haftada bu kadar büyüme nasıl olabiliyor neden diğerleri göremedi adet olmadım zaten şimdi ne olacak hiç bilmiyorum ki
Ben de öyle düşünüyorum aslında sonuçta adet olmadığım için bu ay kan atılmadı vücudumdan onlar da kist yapmış olabilir. Yani sallıyorum tamamen ama neden olmasın. Özele gitmem zaten çok yaşadım ailede. Çapa tıpa gideceğim yarın randevu aldım bakalımCanim birkac haftada olustuysa kan.pihtisi bile olaBilir o. Bi baska doktora git once. Ve asla ozele gitme ameliyatlik degilse bile ameliyat diyorlar. Bi hoca görsün ona gore karar ver ameliyat olup olmamaya. Eger kan pihtisi gibi basit bir seyse ilacla da düşer. Adetlerinden dolayi pihti fln olusmus olabilir duzensiz adetten dolayi yani
Doğum kontrol hapı mı kullandınız acaba?Canım bnm çikolata kistim vardı 6 cm bütün doktorlar ameliyat drdi ben olmadım ameliyat arkadaşımın önerisi ile başka doktora gittim o ilaç verdi küçüldü. Hamile kalınca da geçti. Hemen karar verme ameliyat için
Visanne diye bir ilaç içtim canım. Çikolata kisti her adet olmamdan besleniyormuştu. Bu ilacı içince adet görmedim 2.8 cm düşmüştü başka sebeplerden ötürü ilacı bıraktım. Ve hamile kaldım şimdi kistim yok. Doktorlar ilaçla geçmez demişti. Şükür geçti. İnşallah seninki önemli bir kist değildir. Başka doktorlara da görünDoğum kontrol hapı mı kullandınız acaba?
Geçmiş olsun size de iyi ki geçmiş. Darısı başımaVisanne diye bir ilaç içtim canım. Çikolata kisti her adet olmamdan besleniyormuştu. Bu ilacı içince adet görmedim 2.8 cm düşmüştü başka sebeplerden ötürü ilacı bıraktım. Ve hamile kaldım şimdi kistim yok. Doktorlar ilaçla geçmez demişti. Şükür geçti. İnşallah seninki önemli bir kist değildir. Başka doktorlara da görün
İnşallahGeçmiş olsun size de iyi ki geçmiş. Darısı başıma
Tabiki cok basit bir sey bile olabilir ki insallah oyledir ve ilacla gecer. Gecmis olsun. Kendine korku verme stres yapma. Guzel haberler bekliyorum yarin :) aklina takilan her seyi sor doktora acik acik. İcin rahat eder.Ben de öyle düşünüyorum aslında sonuçta adet olmadığım için bu ay kan atılmadı vücudumdan onlar da kist yapmış olabilir. Yani sallıyorum tamamen ama neden olmasın. Özele gitmem zaten çok yaşadım ailede. Çapa tıpa gideceğim yarın randevu aldım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?