6 cm kist? Korkuyorum

Nasıl büyüttün o kisti o kdr yav cok geçmiş olsun... Konu sahibine gelirsek başka doktora daha git belki ilaç ile küçültülebilir

Ben evlıyım 22 yasındayım gecen aylarda apandıst suphesıyle sag tarafta asırı agrı batma ıle acıle gıttım meger yumurtalıgımda kıst varmıs kendısı yırtılmıs onun acısıymıs o zamana kdr haberım bıle yoktu,bıkac doktora daha gorunun bence

tek dr la kalma. kistin ne kisti oldugunu biliyor musun hic dogum kontrol hapi kullandin mi daha once var miydi. gecen 5 cm over kistim vardi buay tertemiz.ne ilac ne ameliyat baska bi durum olabilir tek dr la kalma

tek dr la kalma. kistin ne kisti oldugunu biliyor musun hic dogum kontrol hapi kullandin mi daha once var miydi. gecen 5 cm over kistim vardi buay tertemiz.ne ilac ne ameliyat baska bi durum olabilir tek dr la kalma
sabah kalkar kalkmaz bir sancı girdi hemen acile gittik. Patladı sandım ilk başta. Doktor 2 kere usg çekti herhangi bir kist göremedi minik bir tanesi dışında. Çok şükür patlamış sanırım. Biraz acısı vardı geçti sonra bir şey yapılmadan, kimse anlamadı ne oldu ne bitti ama artık yok neyseki

nisanda 6 cm kist ve sağ tüpüm alındı. bende çocuğum olmaz diye ortalığı ayağa kaldırdım ama doktor bu sebepten çocuk olmaması gibi bir durum yok dedi. Allah beterinden korusun ameliyat ağrısı falan çabuk geçti daha üç ay olmasına rağmen pek bir şeyim kalmadı geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…