6.denemem ve yine başardım hamileyim

canım dr ulaşamadım ama hemşire ıyı dedi cuma gunu tekrarlıcam bazen 2 katı olmayabiliyo ama sağlıkla ilerlıyor dedı bırazdaha morelım duzeldı sızın sayenızde sağolun canım yaaaaaaaaaaaaaa

haa şöyle yaa morelin düzelsin ...

hemşireler daha bilgili tabiki kötü bişi olsa hemen söylüyorlar zaten insnaın yüzüne yada ima ediyorlar sen şimdi rahat ol ve testini tekrarla ve göreceksin katlanacak...

Kızlar bıraz canım sıkıldı iki gün once 71 dı bugun 126 ıyı katlamamış gibi offffffffffffffffffffffffffffffffffff çok korkuyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sadacım neden canını sıkıyorsun anlamadım değerin neredeyse 100% artmış sayılır dr.unla konuşursan değerinin iyi oldugunu söylecektir illaki değerin iki katına çıkması gerekmiyor benim bildigim canını sıkma hamileliğin tadını çıkart lütfenn

Kızlar bıraz canım sıkıldı iki gün once 71 dı bugun 126 ıyı katlamamış gibi offffffffffffffffffffffffffffffffffff çok korkuyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canımm hiç korkma ,moralini bozma.insallah katlanarak artmaya devam edecek değerin.Doktorunla görüştünmü? sen hiç stress yapmaki bebişinde rahat etsin.İnsallah bu sefer tamamına erecek canım.

haa şöyle yaa morelin düzelsin ...

hemşireler daha bilgili tabiki kötü bişi olsa hemen söylüyorlar zaten insnaın yüzüne yada ima ediyorlar sen şimdi rahat ol ve testini tekrarla ve göreceksin katlanacak...

canımm hiç korkma ,moralini bozma.insallah katlanarak artmaya devam edecek değerin.Doktorunla görüştünmü? sen hiç stress yapmaki bebişinde rahat etsin.İnsallah bu sefer tamamına erecek canım.

canlarım yaaaa sız olmasaydınız ben ne yapardımmmmmmmmmmm

inşallah herşey guzel gelişirrrr allahıma dua edıyorum cumayı beklemekten başka şansın yok galibaaaaaa

emsal cnm senın değerlerın nasıl artmıştı sakıncası yoksa yazarmısınnnn

seda niye takılıyorsun bu kadar bak yavaşda olsa değerin artıyor ağır ama emin ilerliyor demekki sıkma canını inşallah cumaya dahada güzel olacak sakin ol ve bekle canım benimmm
inşallah önce allahın izni sonra senin sabrın karşılığı güzel olacak vallahi idolümsün arkandan geleceğim

canım sağollllllllllllllllllllll
ınsallah allahım bu sefer yuzume guler canım

canım benim çok sevindim hayırlı olsun bu sefer bebeğin sana sımsıkı tutunucak merak etme nolursun

ya kızlar 9 cu günüm agrılar azaldı kötüye işaretmidir.moralim çok bozuldu kendimi dinlemekten

moralını bozma ne olur belırtıler yanıltabıyor agrı olucak dıye bısey yok benımde ılk zamanlarda olan agrılarım su anda yok sadece ara ara oluyorr

sedaaaaaaaaaaa bitanemmmm uzun zamandır kk ye giremiyordum. Allahım nasıl mutlu oldum anlatamam. Yaaaaaaaaa gördün mü biz ne demiştik bizimle beraber sende ınşallah sonuna kadar devam edeceksin ve arka arkaya bebişlerimizi kucağımıza alacağız canım.
Senin için devamlı dua ettim hayatım. mutluluğunu yazılarından okumak harikaydı. ufak tefek şeyleride kafaya takıp yiğenlerimizi üzme olur mu......

Kalbim ve dualarım seninle canımAllah nazarlardan saklasın

sedaaaaaaaaaaa bitanemmmm uzun zamandır kk ye giremiyordum. Allahım nasıl mutlu oldum anlatamam. Yaaaaaaaaa gördün mü biz ne demiştik bizimle beraber sende İnşallah sonuna kadar devam edeceksin ve arka arkaya bebişlerimizi kucağımıza alacağız canım.
Senin için devamlı dua ettim hayatım. mutluluğunu yazılarından okumak harikaydı. ufak tefek şeyleride kafaya takıp yiğenlerimizi üzme olur mu......

Kalbim ve dualarım seninle canımAllah nazarlardan saklasın

canım yaaaaaaaaaaaa nerelerdesınnnnnnnn
evet yıne basardım canımmmmmmmm evet cnm kısmetse arka arkaya bebıslerımızı kucagımıza alıcaz ınsllah duaların ıcın allah senden razı olsun cnm benımmm

sen nasılsın teysesının bıtanesı nasıl bakıymmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…