hislerimde yanılmadım kendim için bile ben inanıyorum ki sen bu kadar azimle ve çabayla Allah yzüne bakıcak ve sağlıklı bebeklerin olacak yürekten inanıyorum bi araştırırsan siteyi 12.değerleri çok az olanları göreceksindir.:enbuyukkk:
Kızlar bıraz canım sıkıldı iki gün once 71 dı bugun 126 ıyı katlamamış gibi offffffffffffffffffffffffffffffffffff çok korkuyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar bıraz canım sıkıldı iki gün once 71 dı bugun 126 ıyı katlamamış gibi offffffffffffffffffffffffffffffffffff çok korkuyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
haa şöyle yaa morelin düzelsin ...
hemşireler daha bilgili tabiki kötü bişi olsa hemen söylüyorlar zaten insnaın yüzüne yada ima ediyorlar sen şimdi rahat ol ve testini tekrarla ve göreceksin katlanacak...
sadacım neden canını sıkıyorsun anlamadım değerin neredeyse 100% artmış sayılır dr.unla konuşursan değerinin iyi oldugunu söylecektir illaki değerin iki katına çıkması gerekmiyor benim bildigim canını sıkma hamileliğin tadını çıkart lütfenn
canımm hiç korkma ,moralini bozma.insallah katlanarak artmaya devam edecek değerin.Doktorunla görüştünmü? sen hiç stress yapmaki bebişinde rahat etsin.İnsallah bu sefer tamamına erecek canım.
sadacım neden canını sıkıyorsun anlamadım değerin neredeyse 100% artmış sayılır dr.unla konuşursan değerinin iyi oldugunu söylecektir illaki değerin iki katına çıkması gerekmiyor benim bildigim canını sıkma hamileliğin tadını çıkart lütfenn
seda niye takılıyorsun bu kadar bak yavaşda olsa değerin artıyor ağır ama emin ilerliyor demekki sıkma canını inşallah cumaya dahada güzel olacak sakin ol ve bekle canım benimmm
inşallah önce allahın izni sonra senin sabrın karşılığı güzel olacak vallahi idolümsün arkandan geleceğim
sedacim cok sevindim canim hayirli olsun....
cnm tşk ederımmm
pek sevınemedım değerım güzel katlamamış gıbıııı ıns cuma gunu daha guzel katlarrrr
insallah katlanacak canim. ben de degerimi cok emrak ediyorum. ikimiz icin de dua ediyorum :Saruboceq:
canım benim çok sevindim hayırlı olsun bu sefer bebeğin sana sımsıkı tutunucak merak etme nolursun
ya kızlar 9 cu günüm agrılar azaldı kötüye işaretmidir.moralim çok bozuldu kendimi dinlemekten
ya kızlar 9 cu günüm agrılar azaldı kötüye işaretmidir.moralim çok bozuldu kendimi dinlemekten
sedaaaaaaaaaaa bitanemmmm uzun zamandır kk ye giremiyordum. Allahım nasıl mutlu oldum anlatamam. Yaaaaaaaaa gördün mü biz ne demiştik bizimle beraber sende İnşallah sonuna kadar devam edeceksin ve arka arkaya bebişlerimizi kucağımıza alacağız canım.
Senin için devamlı dua ettim hayatım. mutluluğunu yazılarından okumak harikaydı. ufak tefek şeyleride kafaya takıp yiğenlerimizi üzme olur mu......
Kalbim ve dualarım seninle canımAllah nazarlardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?