6.denemem ve yine başardım hamileyim

Sedacım yaptırdın mı 2.testi? merak ettim canım.. inşallah çok çok katlamıştır değerin

inşallah olacak bekliyorum sonucunu.. hamilesin hamileeee, iyi bak bebişe..azmin sonu budur işte.. tebrikler tekrar canım

sedayıldız canım çoook sevindim.tebrikler inşallah değerin katlayarak devam eder.azmine, emeğine bağışlasın Allah yavrucağını....ıkinci testde inşallah yükselecek değerin tekrar tebrikler...........

inşallah olacak bekliyorum sonucunu.. hamilesin hamileeee, iyi bak bebişe..azmin sonu budur işte.. tebrikler tekrar canım

dediğin gibi canım hamıleyım hamıle değerım 71 çıkmış bugün 11.günüm daha çok mutluyum allahım inşallah bu sekılde devam ederrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:teytey::teytey::teytey:

a.s.maşallah canım tebrik ederim.inşallah busefer başardın allahın izniyle e artık anne olmanın zamanı geldiii doya doya öpüp kokladığın günleride görüceksin inşallah

sağol nevracığımmm allahım isteyen herkese nasip etsınnnnnnnnnn

a.s.maşallah canım tebrik ederim.inşallah busefer başardın allahın izniyle e artık anne olmanın zamanı geldiii doya doya öpüp kokladığın günleride görüceksin inşallah

angel cnm sağollll

çok heycanlandım ınsallah degerlerım boyle devam eder çok mutlutum
allahım burdakı bebek ozlemı ceken herkese nasip et ne olurrrrr

Allah analı babalı büyütsün işallah mutluluklar canım

sedaaaa süpersinnnnnnnnn öğleden sonraa yinr buda bizeeee değeriniiin güsel oldğunu haykıracaksın hihoyyyt

dediğin gibi canım hamıleyım hamıle değerım 71 çıkmış bugün 11.günüm daha çok mutluyum allahım inşallah bu sekılde devam ederrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey:canım geliyo bebişşşşş.Allah tamamına erdirir insallah.çok güzel artmıs değerin

benden 15.gün istemişti ben 14.ün yaptırmıstım.

sedaaaa süpersinnnnnnnnn öğleden sonraa yinr buda bizeeee değeriniiin güsel oldğunu haykıracaksın hihoyyyt

:teytey::teytey::teytey::teytey:canım geliyo bebişşşşş.Allah tamamına erdirir insallah.çok güzel artmıs değerin

benden 15.gün istemişti ben 14.ün yaptırmıstım.

sagolun canım arkadaşlarım çok duygulandım sızler olmasaydınız :a015:
ınanın basaramazdımmmmm

orbissssss
sen bana umut oldun arkadaşımmmmmmmmmmmmmm

anaaaaaaaammmmmm seda cım sen varya harikasın Rabbime şükürler olsunnnnnnnnnnn. seni çok tebrik ederim arkadaşım. Rabbim o güzel gönlüne göre verdi :)))) canımmmmm ne olur çok dikkat et kendine :) seni ve eşini tebrik ediyorum Annecikkkkkkkkkkkkk. inan deli gibi mutlu oldum nerdeyse ağlayacağım yaaa. yüce Allah ım isteyeb herkeze nasip etsin mu muhteşem duyguyu

canım emsallllllllllllllll nerelerdesın yaaaa ozlettın kendınııııı

samımıyetıne ınanıyorum emınımkı içten sevınıyorsundur canım bende çok mutluyum allahım tamamını erdırsın ınsallah evet bende artık annecık olucam galibaaaaaaaaa sakın ağlamaa bebeğine ıyı bak canımmm sen nasılsın ?? nasıl gıdıyor gunlerinnnn

arkanızdan geliyorum anne adayı olarak demıştşm bak dediğim allahımın ısteğiyle benım sabrımla olduuuuu arkadaşımmm

canım arkadaşım benim buralardaydım seni sürekli takip ettim ama yazmaya korktum beklemek istedim seninle birlikte :)) Allah a şükür sevindin sevindirdin arkadaşım. Rabbim hayırlısı ile yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh. annecik olacaksın ve annelerin en güzeli olacaksın hayatımmmmmmmmm. ama bak dikkatli ol tamam mı dr.unda sana söyler ama bence bür süre dinlen yat fazla dolaşma ayakta kendini yorma banyo falan yaparken dikkatli sıcak su ile yıkanma ılık su olsun ve banyoda çok fazla kalma çömeşme duşta tamam mı arkadaşımm.ağladık bebeişimle sevinçten ama merak etme sen teyzesi. yavruma kuzen gelecek deli olduk sevinçten :)) bu arada biz iyiyiz canım bu akşam saat 8 de dr. a gidecegiz kontrol için kan verecegiz 3 lü test için birde Allah ım kısmet ederse cinsiyetini öğrenecegiz hala öğrenemedik :) senin bir tahminin varmı taze anneee

canım benım yaaaaa evet teyze olucam sende oyleeee cnm sağlıklı olsunda cinsiyetı hıç onemlı değil allahım gonlune gore versın emsallllllllll çok heycanlıyım arkadaşım yaaaaaaaaaaa 2 gun sonra test ıns yıne yukselık korkuyorummmmmmmmmm iyiki varsın ve varsınız canımmmmmmmmmmm:teselli::1hug:

evet canım teyze olmak en sevdigim şey bazılarına teyze kelimesi yaşlı anlamına gelsede ben oldum bittim teyze olmayı çok sevmişimdir :)) inşallah canım sağlıkla sıhhatle Rabbim yavrulamızı kucaklarımıza almayı nasip etsin. canım benim heyecanını çok iyi anlıyorum merak etme inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek degerin çok güzel 9. gün değerine göre baya artmış iki gün sonrada katlanacak Allah ın izni ile. dr.unla konuştun değilmi sonuç için ne dedi tekrarla falan dedimi ?

dr umla goruştum canım gayet ıyı dedı 2 gun sonra tekrarlamamı ıstedı hayırlısı artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…