Büyük ihtimalle karşı tarafa da boşanacağım mutsuzum demiştir. E kadın da hamileliği duyunca konu sahibi aramıştır hırsla. Yoksa hamilelik olmasa eşi aldatmaya devam ederdi. Çünkü adam pişman değil sadece yakalandığı için kızgınYapilacak sey belli adamin yalanlarina hemen nasil inandiniz ya ogretmensiniz birde. Bir bucuk yil gez toz sonra pesimi birakmadi yalaninda en sacmasi. İnanmak istiyorsaniz inanin ama tek seferlik bisey bile degil uzunca nerdeyse evliliginiz kadar surmus bir iliski bunu nasil kabullenebilirsinizki?
+111111111111Büyük ihtimalle karşı tarafa da boşanacağım mutsuzum demiştir. E kadın da hamileliği duyunca konu sahibi aramıştır hırsla. Yoksa hamilelik olmasa eşi aldatmaya devam ederdi. Çünkü adam pişman değil sadece yakalandığı için kızgın
Ben olsam bu çocuğu aldırırdım bu adama çocuk bile fazla zaten iş yürümez bari çocuk olmasın yazık o bebeğe herkes baba olmasınHamilesiniz birde((( Ya bu tür insanlara ne denir bilmiuom artık yazık günah kadın senin bebeğini taşıyor karnında millet arsizlikta çığır açtı
Eşinizden alacaksınız noyu ne demek ah bi bulsam..??Ah bi ulaşsam yapmak istiyorum ama
Aynen katiliyorum klasik yalanlar. Karsisinda boyle kabullenmeye meyilli biri var ne soylese inanacak zaten. Duydugum en sacma bahane sana soyler diye korktum. Ama o surecte cok igrenc ama kim bilir neler yapti pislik herif ya boyle kadinlarada hic acimiyorum maddi ozgurlugun var neyi düşünüyorsun yeni evliyken adam baskasina gitmis ya pessBüyük ihtimalle karşı tarafa da boşanacağım mutsuzum demiştir. E kadın da hamileliği duyunca konu sahibi aramıştır hırsla. Yoksa hamilelik olmasa eşi aldatmaya devam ederdi. Çünkü adam pişman değil sadece yakalandığı için kızgın
Ne hanım ne hanım.Gecmis olsun. Hem sizi hem diger hanimi 1 arada idare etmis gibi gozukuyor burdan, 1.5 yil az 1 sure de degil. Diger hanimin da sizi aramasi belki de ona verdigi sozler yuzunden olabilir. Ona da karimi bosayacagim, evlenecegiz gibi vaatlerde bulunmus olabilir. Bunlar olasi seyler.
Böyle bir zinayı yapan adamın allah korkusu var mı olsaydı aldatirmiydi inanma Kur'an'a el basmasınaHepsini tek tek ben de sordum Kuran a el basıyor yapmam diyor kaldıramıyorum bu durumu aklımı oynatmak üzereyim
daha evliliğinizin cicim aylarında sizi aldatmaya başlamış. bir anlıktı oldu da niye oldu daha 6 aylık evliyken aldatma. ben pek inanmadım eşinize. erkekler çok yalancı. kadınla nerede tanışmışlar iş yerinde falan mı? en önemlisi affetmeyi düşünüyor musunuz?zaafımın senin öğrenmen olduğunu öğrenince tehdit etti görüşmek zorunda kaldım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?