6 haftalık hamileyim ve aldatıldığımı öğrendim

Sanal aldatma bile affedilmesi zor birşeyken somutlaştırmış eşin bunu
Madem mesajlaştı diye kadın tehdit etti o zaman söyleseydi sana ben böyle bir hata yaptım konuştum ama asla buluşmadım diyerek mesela?
Neymiş tehditle buluşmuş hemde 1.5 yıl siz daha 5 aylık evliyken
Lütfen bu yalanlara kanma salak yerine koymaya çalışıyor şu an seni
Öğrendiğin an evden kovmalıydın şimdi olanları nasıl unutacaksın bir ömür
Allah yardımcın olsun

Çok üzücü bir durum ama siz kendinizi yıpratmayın üzmeyin. Eşinizin böyle bir hataya (!) düşme potansiyelinin olması çok üzücü. Çok fazla şey yazıp sizi üzmek istemem açıkçası şu durumda. Boşanıp boşanmama kararı size kalmış. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Şimdi kendinizi ve bizi de kandırmayın. Eşinizden boşanmayacaksınız affetmek için sadece destek arıyorsunuz. Adam apaçık siz aldatmış bir anlık heves de değil onun dediği gibi tamı tamına 1.5 yıl.
Burada yapmanız gereken çok net. BOŞANACAKSINIZ. ama siz bunu yapmayıp affetmeyi seçeceksiniz bahanelerin arkasına sığınarak.
İlerde keşke diyeceksiniz adım gibi eminim çünkü eşiniz sizi aldatmaya devam edecek. bir kere yapan yine yapar. Hele ki kendini bu kadar kolay affettirebildiyse

Yapilacak sey belli adamin yalanlarina hemen nasil inandiniz ya ogretmensiniz birde. Bir bucuk yil gez toz sonra pesimi birakmadi yalaninda en sacmasi. İnanmak istiyorsaniz inanin ama tek seferlik bisey bile degil uzunca nerdeyse evliliginiz kadar surmus bir iliski bunu nasil kabullenebilirsinizki?

Büyük ihtimalle karşı tarafa da boşanacağım mutsuzum demiştir. E kadın da hamileliği duyunca konu sahibi aramıştır hırsla. Yoksa hamilelik olmasa eşi aldatmaya devam ederdi. Çünkü adam pişman değil sadece yakalandığı için kızgın

+111111111111

Hamilesiniz birde ((( Ya bu tür insanlara ne denir bilmiuom artık yazık günah kadın senin bebeğini taşıyor karnında millet arsizlikta çığır açtı
Ben olsam bu çocuğu aldırırdım bu adama çocuk bile fazla zaten iş yürümez bari çocuk olmasın yazık o bebeğe herkes baba olmasın

Ah bi ulaşsam yapmak istiyorum ama
Eşinizden alacaksınız noyu ne demek ah bi bulsam..??
Madem aldattı ve hata o zaman o noyu size verecek...!!
Siz cidden ya çok safsınız ya çok iyi niyetli....

Sizin bu iyi niyetli bakışınız adamın 1.5sene gizlemesini kolaylastırmıs bence... Halende çok iyi niyetli düşünüyorsınuz. Şimdi aldatan bir daha aldatır mı genellemesi herkes için geçerli değil bu konuya girmiyorum AMA sizin eşiniz yne yapar. Neden mi iyi niyetiniz var ve o eş e bu çok gelmiş! Yine suistimal edecek.

Kurana el basmaya gelince.. Benim ki de çocuklar üzerine yemin etti.... Bir de Allahtan çok korkar kendisi....
Demem o ki tutuştular mı her türlü yemini de ederler. Babam ın bir sözü var:
"O haltı yemişse bir erkek ,kandırmak için her türlü yemin eder. Yemin içinde dans eder."

Sizinle meslektaşız, öğretmensiniz sanırım. Ne güzel mesleğiniz var aileniz destekçi... Böyle bir adamdan koca olmamıs... Baba da olmaz sanmıyorum. Ha olacaksa da uzaktan da olabilr aynı evin içinde olmadan da...

Karar size kalmıs.

Olan olmuş maalesef devam edip etmemek ne yaparsın bilemiyorum
Ben senin psikolojim ve bebeğini düşünüyorum şuan
Böyle bir şeyi tek başına kaldıramaz sın ailenle paylaş tabi ki aileler ne için varlar
Benim kızımın başına böyle bişey gelse bana söylemese kendi içinde neler yaşamış yavrum diye çok üzülürüm
Aklı başında birine benziyorsun sakın soğukkanlı olmaya çalış mantığınla hareket et
Unutma her acı zamanla hafifliyor çok kendini yorarak yipratarak üzülme ki bebeğin hissetmesin

Aynen katiliyorum klasik yalanlar. Karsisinda boyle kabullenmeye meyilli biri var ne soylese inanacak zaten. Duydugum en sacma bahane sana soyler diye korktum. Ama o surecte cok igrenc ama kim bilir neler yapti pislik herif ya boyle kadinlarada hic acimiyorum maddi ozgurlugun var neyi düşünüyorsun yeni evliyken adam baskasina gitmis ya pess

Boşanmayı düşünüyorsanız derhal delillerinizi toplayın, hepsini avukatinizla paylaşın. bebeğinizin ve kendinizin tüm yasal haklarınızı alın. Hatta tavsiyem maddi durumunuz müsait, şu an bir avukatla görüşün delilleri toplama dahil tüm süreci sağlıklı bir şekilde sürdürün.

Affetmeyi düşünüyorsanız, şunu unutmayın aldatmayı affeden taraf daha sonra bunu boşanma davasında ileri süremez. Bu konudaki hakkınızı kaybedersiniz.

Çalışan kadınsınız aileniz de arkanızda, umarım kendiniz ve bebeğiniz için en doğru kararı verirsiniz.
Naçizane tavsiyem kararınızı verirken kendinize şu soruyu sorun "eğer ben aldaysaydım bebeğimiz için beni affeder miydi?"
Allah hayırlısını versin hakkınızda.

Evlenmeden önceki sevgilim beni aldatmıştı, ayrıldım ama onun verdiği güvensizliği atamadım üzerimden uzun bir süre. Hayatıma kimseyi almadım, takıldım. Sonra eşimle sevgili olduk, ona bile bu güvensizliği taşıdım. Adam hiç suçu yokken uzun süre benim güvenimi kazanabilmek için uğraştı. Sonrasında evlendik zaten.

Sizin yaşadıklarınızı düşünüyorum, yazdıklarınızı okuyorum, barışmak, affetmek için destek arıyorsunuz adeta. ben beni aldatan adamla 2 ay kalsam deliririm. Nasıl bir ömür boyu akıl sağlığınızı kaybetmeden durabileceksiniz yanında? Affetmek için arkanızda burakmanız lazım, yapabilir misiniz bunu? Çocuğunuz için; paranoyak bi anne, güvensiz bir ilişki örneği, kavga gürültü mü hayal ettiğiniz ortam? Çalışan, kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadının kendini böyle bir zindana kapatması çok acı.

Gecmis olsun. Hem sizi hem diger hanimi 1 arada idare etmis gibi gozukuyor burdan, 1.5 yil az 1 sure de degil. Diger hanimin da sizi aramasi belki de ona verdigi sozler yuzunden olabilir. Ona da karimi bosayacagim, evlenecegiz gibi vaatlerde bulunmus olabilir. Bunlar olasi seyler.

Ne hanım ne hanım.

Kadın da evliymiş.

Evli olmasa bile evli biriyle birlikte olan bir kadını mağdur, vaatlerde bulunulup kandırılmış görmekte fazla iyi niyetli bir yaklaşım.

Allah yardımcın olsun canım benim çok zor bir durum.

Bı hanım gordum hastanede ayak üstü konuştuk adam evli bosanmasini bekliyo 4.5 aylık hamile adam belki de karısını aldatıyor bosanıcam diye uyduruyo bu erkekler öyle bir seytan ki çok uyanık olmak lazım

Esinin ki klasik yalan. Kimse kafasina silah dayamadi kadinla gorusurken. Ben tekefonla gorusmedrn daha fazkasi oldugunu dusunuyorum. Aldatan hep aldatir. Agzinda da pismanin lafi hep vardir ama bu kadin bitse baska kadin olacaktir.

zaafımın senin öğrenmen olduğunu öğrenince tehdit etti görüşmek zorunda kaldım diyor
daha evliliğinizin cicim aylarında sizi aldatmaya başlamış. bir anlıktı oldu da niye oldu daha 6 aylık evliyken aldatma. ben pek inanmadım eşinize. erkekler çok yalancı. kadınla nerede tanışmışlar iş yerinde falan mı? en önemlisi affetmeyi düşünüyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…