6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

benim niye iştah açık hala anlamış değilim.ne bişeyden tiksiniyorum nede bulanıyo anlamadm gitii.kilo almayada bşladım daha şimdiden sizler nasıl besleniyosunuz kızlar? benm gibi daha 2. ayda kilo alan varmı

Benim yalnizca sabahlari bulantim oluyo bisey yiyemiyorum ama kilo aldigim falan yok sadece aksamlari iyi beslenirim oda reflu yapiyo beni tutan meyve cok yerim baya cok

Benim yalnizca sabahlari bulantim oluyo bisey yiyemiyorum ama kilo aldigim falan yok sadece aksamlari iyi beslenirim oda reflu yapiyo beni tutan meyve cok yerim baya cok
ben sabah kahvaltısız çıkmam kesinlikle.yumurtam peynirim cevizim taze sıkılmış meyve suyum kesinlikle olcak.öğlende yemeğimi yiyorum et,balık yada sebze.akşamları çorba yoğurt veya salata.ara öğünlerde de meyva ve çiğ badem fındık yiyorum,yatmadan öncede bir bardak ballı ılık süt içiyorum...şöyle baktım da ben baya yiyorum ama tatlı,hamurişi,tuzlu,çikolata,pilav fln bunları yemiyorum

Masallah masallah baha iyi istahlisin :) ben hamileliyimi oyrendikden buyana ne et ne tavuk ne balik ne yumurta ne sucuk salam yemek neki gormek bile istemiyorum

as
Masallah masallah baha iyi istahlisin :) ben hamileliyimi oyrendikden buyana ne et ne tavuk ne balik ne yumurta ne sucuk salam yemek neki gormek bile istemiyorum
aslında porsiyon olarak çok az yiyorum yani yarım pors. tavuk ve sucuk salam falan yemiorum ben hiç önceden de yemezdim zaten.et ve balık yiyorum mümkün olduğunca.ama kilo almamın sebebini anlamadm.yani hep yarım pors yiyorum bide hergün yarım saat yürüyüş yapıyorum öğle tatilinde ona rağmen 1 kilo fazla çıktm bu hafta

Istahim olsa bende yeyicemde yok iste tatlim ama canim hic tatli istemiyo cayi bile sekersiz iciyorum ama limoncok yiyorum hemde tuzlayip

benimde genelde ekşi ve tuzlu şeylet istiyo canım tatlıyla aram yok.ama iştahın olmaması nası bişey bende arada olsun istiyorum yaa iştahsızlık yoksa 9 ayın sonunda duba olcam

Hamilelikten once aciktigimda ne bulsam yerdim fakat simdi acliktan oluyorum ama hicbisey canim istemiyo muz cok seviyorum hergun 1 tane mutlaka var

benim daha ne kadar artar kii bana ters etki yapsın da ilerleyen haftalarda iştahım azalsınnn

bilemedm ki hangi türlü daha iyi böyle olunca da kilo alıyorum ama kızlarrr gerçi kilolu değilim 52 ile hamile kaldım ama yinede korkuyorummmmm

Bende aldım ya sorma, dediğin gibi ne tiksinme ne iştahsızlık :) tabi ben sigara kullanıyordum, sigarayı bıraktım o nedenle de çok yemek yiyorum napalım sağlık olsun :)

Bende aldım ya sorma, dediğin gibi ne tiksinme ne iştahsızlık :) tabi ben sigara kullanıyordum, sigarayı bıraktım o nedenle de çok yemek yiyorum napalım sağlık olsun :)
ben sigarada kullanmıyorum yani benm iştah önceden de çok açıktı çok yerdim ama eritirdim hep 50 kilodan yukarı çıkmazdım.folik asit kullanmaya başladım hoopp iki kilo aldım o esnada hamile kaldım.şimdi 2. ayımdayım 2 kilo daha aldım..ama takımıcan,ve bukdr titizlenmicem çünkü daha da kilo alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…