- 22 Aralık 2014
- 162
- 85
- 18
- 36
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
Basin saholsun:-(Cok uzuldum gecmisolsun nezaman oldu sebebi neydi
Benim yalnizca sabahlari bulantim oluyo bisey yiyemiyorum ama kilo aldigim falan yok sadece aksamlari iyi beslenirim oda reflu yapiyobenim niye iştah açık hala anlamış değilim.ne bişeyden tiksiniyorum nede bulanıyo anlamadm gitii.kilo almayada bşladım daha şimdidensizler nasıl besleniyosunuz kızlar? benm gibi daha 2. ayda kilo alan varmı
ben sabah kahvaltısız çıkmam kesinlikle.yumurtam peynirim cevizim taze sıkılmış meyve suyum kesinlikle olcak.öğlende yemeğimi yiyorum et,balık yada sebze.akşamları çorba yoğurt veya salata.ara öğünlerde de meyva ve çiğ badem fındık yiyorum,yatmadan öncede bir bardak ballı ılık süt içiyorum...şöyle baktım da ben baya yiyorumBenim yalnizca sabahlari bulantim oluyo bisey yiyemiyorum ama kilo aldigim falan yok sadece aksamlari iyi beslenirim oda reflu yapiyobeni tutan meyve cok yerim baya cok
Masallah masallah baha iyi istahlisin :) ben hamileliyimi oyrendikden buyana ne et ne tavuk ne balik ne yumurta ne sucuk salam yemek neki gormek bile istemiyorumben sabah kahvaltısız çıkmam kesinlikle.yumurtam peynirim cevizim taze sıkılmış meyve suyum kesinlikle olcak.öğlende yemeğimi yiyorum et,balık yada sebze.akşamları çorba yoğurt veya salata.ara öğünlerde de meyva ve çiğ badem fındık yiyorum,yatmadan öncede bir bardak ballı ılık süt içiyorum...şöyle baktım da ben baya yiyorumama tatlı,hamurişi,tuzlu,çikolata,pilav fln bunları yemiyorum
aslında porsiyon olarak çok az yiyorum yani yarım pors. tavuk ve sucuk salam falan yemiorum ben hiç önceden de yemezdim zaten.et ve balık yiyorum mümkün olduğunca.ama kilo almamın sebebini anlamadm.yani hep yarım pors yiyorum bide hergün yarım saat yürüyüş yapıyorum öğle tatilinde ona rağmen 1 kilo fazla çıktm bu haftaMasallah masallah baha iyi istahlisin :) ben hamileliyimi oyrendikden buyana ne et ne tavuk ne balik ne yumurta ne sucuk salam yemek neki gormek bile istemiyorum
Istahim olsa bende yeyicemde yok iste tatlim ama canim hic tatli istemiyo cayi bile sekersiz iciyorum ama limoncok yiyorum hemde tuzlayipas
aslında porsiyon olarak çok az yiyorum yani yarım pors. tavuk ve sucuk salam falan yemiorum ben hiç önceden de yemezdim zaten.et ve balık yiyorum mümkün olduğunca.ama kilo almamın sebebini anlamadm.yani hep yarım pors yiyorum bide hergün yarım saat yürüyüş yapıyorum öğle tatilinde ona rağmen 1 kilo fazla çıktm bu hafta
Dün oldu sebebi yok maalesef bebeğim sessizce geldi ve gittiCok uzuldum gecmisolsun nezaman oldu sebebi neydi
aynen bnde oyleym 3 gndur hcbsey yiyemiyorm ilaclarimi ble icemiyorm sadece muz yiyorm hatta gnde 3 tane yiyormdurHamilelikten once aciktigimda ne bulsam yerdim fakat simdi acliktan oluyorum ama hicbisey canim istemiyo muz cok seviyorum hergun 1 tane mutlaka var
Hafta gectikce istahim artacak esasen 13 haftadan sonra insallah :)aynen bnde oyleym 3 gndur hcbsey yiyemiyorm ilaclarimi ble icemiyorm sadece muz yiyorm hatta gnde 3 tane yiyormdur
Ay artsn yaa valla boyle daha kotuHafta gectikce istahim artacak esasen 13 haftadan sonra insallah :)
benim niye iştah açık hala anlamış değilim.ne bişeyden tiksiniyorum nede bulanıyo anlamadm gitii.kilo almayada bşladım daha şimdidensizler nasıl besleniyosunuz kızlar? benm gibi daha 2. ayda kilo alan varmı
Canım yaaa çok üzüldümMaalesef ben bebeğimi kaybettim..umarım burdaki herkes bebeğine sağlıklı sıhhatli kavuşur
ben sigarada kullanmıyorum yani benm iştah önceden de çok açıktı çok yerdim ama eritirdim hep 50 kilodan yukarı çıkmazdım.folik asit kullanmaya başladım hoopp iki kilo aldım o esnada hamile kaldım.şimdi 2. ayımdayım 2 kilo daha aldım..ama takımıcan,ve bukdr titizlenmicem çünkü daha da kilo alıyorumBende aldım ya sorma, dediğin gibi ne tiksinme ne iştahsızlık :) tabi ben sigara kullanıyordum, sigarayı bıraktım o nedenle de çok yemek yiyorum napalım sağlık olsun :)
Ah canım bilemiyorum ki bi yeşil zeytin yiyorum şimdilik o hiç yemek yemesem aklıma gelmez midem felaket derecede karışıkBende aynıyım cnm
zorla yiyorum resmen
niye boyleyiz kii
Bu arada canimcım bu aylarda ekşi acı istemek normalmişBacım bize demi prenses geliyor nedir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?