- 26 Eylül 2014
- 385
- 112
- 43
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
İnşallah canım :)Yarın hayırlı haberlerle geliriz inş
Gunaydin herkese sen ne yaptin teolog gittinmi kalp atisi ve saglikli hayitli haberlerini beklihoruzİnşallah canım :)
GunaydinnnGunaydin herkese sen ne yaptin teolog gittinmi kalp atisi ve saglikli hayitli haberlerini beklihoruz
Ay ben geldim daha yeni girdik eve çok şükür bebeğim iyi kalp atışlarını duyduk sağlıkla da kucağımıza alırız inş rabbim herkese sağlıkla hayırlı bir şekilde nasip etsin sen ne yaptın canımGunaydin herkese sen ne yaptin teolog gittinmi kalp atisi ve saglikli hayitli haberlerini beklihoruz
İnş canım o kalp atışlarını duyunca zaten kendinden geçiyorsunBiz keseyi gorduk sukur. Yolk saç keseside gorundu. Bikac gune kalp atisida duyulur dedi doktor. Hatta vajinal bakilsa duyulur ama zorlamanin alemi yok dedi. Bende istemedigimi soyledim. Cumartesi tekrar gidip kalp atidi duyup Bebeğimi gorucem Allahin izniylee
Gittim canım benim çok şükür duyduk kalp atışlarınıGunaydinnn
Coooook sevindim sukurler olsundarisi basimiza:')Ay ben geldim daha yeni girdik eve çok şükür bebeğim iyi kalp atışlarını duyduk sağlıkla da kucağımıza alırız inş rabbim herkese sağlıkla hayırlı bir şekilde nasip etsin sen ne yaptın canım
Aminnn canım inş rabbim kimseyi bunaltmasın ;-)Sal
Coooook sevindim sukurler olsundarisi basimiza:')
Günaydın canım çok sağol inş duy annesi bebisin kalbi anne ben burdayım diyorGünaydın iyi pazarlar
T teolog5525 gozun aydin cnm.
bende cumartesi günü duyacağınım Allahın izniyle pıt pıtları... cok heycanlıı :)
Gunaydin gunler gecmiyo ya bi sali yada carsamba gelseydide duysaydikGünaydın canım çok sağol inş duy annesi bebisin kalbi anne ben burdayım diyorAllâh im sağlıkla kucağımıza alırız
Canım kişisel bilgilere gir ordanKizlarrr bu hamilelik takvimi nasil ekleniyo bende istiyorum
geçmiş olsun canım yat dinlen, yorma kendini. Geçici birşeydir inşallahKizlar sabah kanamam oldu doktordan geliyorm dusuk tehliksi var ddi
Canim cok gecmis olsun korkma olabilirmiş ben dede var o sıkıntı doktor progestan verdı sanada verdi miKizlar sabah kanamam oldu doktordan geliyorm dusuk tehliksi var ddi
Ilac deglde igne verdi 5 tane yazms ama hepsni yaptrma.bi tane yaptr duzelmzse kontroldn sonra devam ederz dediCanim cok gecmis olsun korkma olabilirmiş ben dede var o sıkıntı doktor progestan verdı sanada verdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?