6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

Canım benim de bu cumartesi randevum ben daha hiç doktora gitmedim ilk defa bu cumartesi gideceğim daha :)))

Şimdi alışverişten geldik.İlk defa tatlı,çikolata,şeker filan almadım.Canım çekmiyor çünkü.Yaklaşık bir aydır hiç tatlı bir şey yemedim :) Nası yani yaaa :)Ben ki tatlı canavarıyımdır :))

[QUOTE="bebegimmasal, post: 38516597, member: 644Şimdi alışverişten geldik.İlk defa tatlı,çikolata,şeker filan almadım.Canım çekmiyor çünkü.Yaklaşık bir aydır hiç tatlı bir şey yemedim :) Nası yani yaaa :)Ben ki tatlı canavarıyımdır :))[/QUOTE]
tatlum gozunaydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin senin mj bana tanidik geldi kendimi hatirlafim ilk aylar şekerlihic bir sşey istemiyordum meyve eksi meyveler seviyorum mesela et te yemek istemiyordum hala şekerli bir şey çekmiyor canim benlisseningibi profiteroller kakaolu pudingler bbitter çikolatalar bayilirdim ama sevmez oldum meğer içimde küçük bir prenses varmis kizin olacak Allah nasip ederse belki seninkide kizdir sekerliden tiksindigine gore

Hanımlar nolur yardımcı olun benm adete 4 gün var,sağ kasıkta bacağa inen sürekli gerginlik,solda zaman zaman batmalar,sık idrara çıkma belirtilerim var.şmdi ec gttm pembe kanla karışık akıntım olmuş.ama hiç adet sancım bel ağrım yok.zatn daha 4 gün var adetim atarsa genelde ileri atar geri atmaz.ne diosunuz durumuma adete çevirmesin Allah ım nolur ya göğüslerim gergin hassas şiş ama hiç sancım yok ve ben sancısız adet geçirmedm hiç?

Ben de canım ya özellikle yaş Pasta delisiyimdir ama şimdi tarafına bakmıyorum bugün okulda canım yeşil zeytin istedi ekşi şeyler istiyor

tatlum gozunaydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin senin mj bana tanidik geldi kendimi hatirlafim ilk aylar şekerlihic bir sşey istemiyordum meyve eksi meyveler seviyorum mesela et te yemek istemiyordum hala şekerli bir şey çekmiyor canim benlisseningibi profiteroller kakaolu pudingler bbitter çikolatalar bayilirdim ama sevmez oldum meğer içimde küçük bir prenses varmis kizin olacak Allah nasip ederse belki seninkide kizdir sekerliden tiksindigine gore[/QUOTE]
Bugün duyduğum en iyi haber.İnşallah sağlıklı ve akıllı bir minnoş kızım olur öyle çok isterim ki... :)

aynen bende çıkartamam psikolojik galiba bulanma gibi bişey oluyor geçiyor

Vala canım bende adet öncesi iki belirti oldu biri idrarım farklı kokuyordu bu da benim için çok farklı bu durum
Çünkü günde 3 litre su icerim diğeri de göğüslerim çok ağrıyor ve aciyordy ama öyle gerginlik fln degol ben kıyafet değince baya farkediyordum yıkanırken su vurduğunda acıyordu baska da belirti olmadı bende

Kızlar benim hiç iştahım yok ya :-( ne yesem diye düşünüyorum yok canım hiç birşey istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…