- 14 Kasım 2013
- 15
- 9
- 8
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
:) allahım hayırlısıyla kucaklarımıza nasip eder inşallah o zaman konuşacağımız bir sürü şey olucak :) bebeğin kalp atışlarını dinledinmi ben haftaya cumartesi dr randevum var ilk o zaman duyacağım allah nasip ederseCanım hoş geldin,seninle de aynı gün doğuruyoruz :)))
Canım benim de bu cumartesi randevum ben daha hiç doktora gitmedim ilk defa bu cumartesi gideceğim daha :))):) allahım hayırlısıyla kucaklarımıza nasip eder inşallah o zaman konuşacağımız bir sürü şey olucak :) bebeğin kalp atışlarını dinledinmi ben haftaya cumartesi dr randevum var ilk o zaman duyacağım allah nasip ederse
Ben de canım ya özellikle yaş Pasta delisiyimdir ama şimdi tarafına bakmıyorum bugün okulda canım yeşil zeytin istedi ekşi şeyler istiyorŞimdi alışverişten geldik.İlk defa tatlı,çikolata,şeker filan almadım.Canım çekmiyor çünkü.Yaklaşık bir aydır hiç tatlı bir şey yemedim :) Nası yani yaaa :)Ben ki tatlı canavarıyımdır :))
tatlum gozunaydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin senin mj bana tanidik geldi kendimi hatirlafim ilk aylar şekerlihic bir sşey istemiyordum meyve eksi meyveler seviyorum mesela et te yemek istemiyordum hala şekerli bir şey çekmiyor canim benlisseningibi profiteroller kakaolu pudingler bbitter çikolatalar bayilirdim ama sevmez oldum meğer içimde küçük bir prenses varmis kizin olacak Allah nasip ederse belki seninkide kizdir sekerliden tiksindigine gore[/QUOTE][QUOTE="bebegimmasal, post: 38516597, member: 644Şimdi alışverişten geldik.İlk defa tatlı,çikolata,şeker filan almadım.Canım çekmiyor çünkü.Yaklaşık bir aydır hiç tatlı bir şey yemedim :) Nası yani yaaa :)Ben ki tatlı canavarıyımdır :))
Bacım bize demi prenses geliyor nedir :)))Ben de canım ya özellikle yaş Pasta delisiyimdir ama şimdi tarafına bakmıyorum bugün okulda canım yeşil zeytin istedi ekşi şeyler istiyor
Maalesef ben bebeğimi kaybettim..umarım burdaki herkes bebeğine sağlıklı sıhhatli kavuşur
Evet maalesefdüşük mı yaptınız?
çok geçmş olsun ve başın sağ olsun cnm rabbim Bi daha yaşatmasınEvet maalesef
Sağol canım Allah kimseye yaşatmasınçok geçmş olsun ve başın sağ olsun cnm rabbim Bi daha yaşatmasın
aynen bende çıkartamam psikolojik galiba bulanma gibi bişey oluyor geçiyorBende eşi dosttu arkadaşı sorguya çektim geçen mideniz bulandı mı hamilelikte diye kimsenin bulanmamış :)) Çoğu insanın bulanıyor tabi ama bir okadar insanında bulanmıyor, bir sorun yok bence bünye meselesi ben çocukluk yıllarım hariç para versen afedersin çıkaramam :) ama hafif bir bulantı oluyor arada çok az birde yediklerim ağzıma geliyor benim midesi bulanmayan arkadaşlarımda en çok bunu yaşamış, sende var mı?
Vala canım bende adet öncesi iki belirti oldu biri idrarım farklı kokuyordu bu da benim için çok farklı bu durumHanımlar nolur yardımcı olun benm adete 4 gün var,sağ kasıkta bacağa inen sürekli gerginlik,solda zaman zaman batmalar,sık idrara çıkma belirtilerim var.şmdi ec gttm pembe kanla karışık akıntım olmuş.ama hiç adet sancım bel ağrım yok.zatn daha 4 gün var adetim atarsa genelde ileri atar geri atmaz.ne diosunuz durumuma adete çevirmesin Allah ım nolur ya göğüslerim gergin hassas şiş ama hiç sancım yok ve ben sancısız adet geçirmedm hiç?
Kızlar benim hiç iştahım yok ya :-( ne yesem diye düşünüyorum yok canım hiç birşey istemiyor
Cok uzuldum gecmisolsun nezaman oldu sebebi neydiMaalesef ben bebeğimi kaybettim..umarım burdaki herkes bebeğine sağlıklı sıhhatli kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?