- 26 Eylül 2014
- 385
- 112
- 43
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
Evveeet ben de 7 oldumm.Hadi hayırlısı büyüyoruz birlikte :)Bnde iyiym bugun 7 haftlak olmusz takvm oyle diyo :)
Canım hoş geldin,seninle de aynı gün doğuruyoruz :)))çok teşekkür ederim amin allahım cümlemize kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder inşallah
Canım hoş geldin,seninle de aynı gün doğuruyoruz :)))çok teşekkür ederim amin allahım cümlemize kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder inşallah
Galiba burda bi suru meslektasimda vsr bende ogretmenim ve surekli sinif cok kotu kokuyo yada ben oyle hissediyorum o yuzden okulda oldugum satler cok yorucu:-(
AynenAyy bende de ayni kokulara cok hassaslastim. Sinif igrenc kokuyo. Devamli havalandiriyorum. Ama giymiyo sanki koku.
Canim ben dede öyle aman aman hamilelik belirtisi olmadı hatta adet belirtilerim aynıydı bacaklarim ağırdı karnım kasığım bir fark sanki göğüslerime bıçak saplanır gibi oluyordu yani inş hamile olabilirsinsola batmalar oluo sağda sürekli bacağa da arada inen ince mi ince bi gerginlik hissi.test mest yapmıorum ama 5 gün aha bugun btti kaldı 4 gün ne diosunz bu belrtileri yaşayp gebe olan var mı?yoksa adte hazrlk mı diyim
inşallah canım benim Allah biliyor ya hem umiddi kestim hem içim kıpır kıpır kızım var 4 yaş da planssız olduğu için belirti falan hatırlamıyorum hiç.çok sağ ol inşallah dediğin gibidir bitanemCanim ben dede öyle aman aman hamilelik belirtisi olmadı hatta adet belirtilerim aynıydı bacaklarim ağırdı karnım kasığım bir fark sanki göğüslerime bıçak saplanır gibi oluyordu yani inş hamile olabilirsin
Bende bu sabah feci bir bas agrisi var neden anlamadim:-(benim niye midem falan bulanmıyo ki.herkesin bulanıyo acaba bi sorun mu varki.bi yönden iyi diyorum bulanmaması bi yandan da millet kilo verirken ben daha 2. ayda 2 kilo aldım
tansiyonun düşüktür büyük ihtimal ondan ağrıyor.benimde iki gündür ağrıyodu ölçtüm tansiyonum düşüktü hep.bugün geçti çok şükür..bol bol ayran içBende bu sabah feci bir bas agrisi var neden anlamadim:-(
Ayni sey bende de var canim..ben daha kimseye soylemedim ama her goren kac aylik diyorkızlar benimde göneğim davul gibi oluyor.çok bişeyde yemiyorum miktarları azalttım bide ona rağmen çok rahatsız ediyor sanırsınız ki 5 aylık hamileyim.patlıcak gibi oluyorum.aynı şeyleri yaşayan başka var mı
kızlar bende sorun var sanırım hiç midem bulanmıyor başımda dönmüyo hatta hamile olduğumu unutup otobüse bile koştuğum oluyor sadece halsizlik var geceleri de uyuyamıyorum
İnş canım hayırlı haberlerini yazarsıninşallah canım benim Allah biliyor ya hem umiddi kestim hem içim kıpır kıpır kızım var 4 yaş da planssız olduğu için belirti falan hatırlamıyorum hiç.çok sağ ol inşallah dediğin gibidir bitanem
sanki bizim elimizde gibi.bende almak istemiyordum ilk 3 ay ama iki kilo aldım napıyımBenim de karnım çok büyüdüü, hiç normal gelmiyor bu derece büyümesi, iştahım da çok arttı. Doktor bana 4 ay kilo alma demişti ben şimdiden aldım bile. Çok kafama takıyorum bu durumu
Benim 0 rh+Canm gecmis olsun oncelikle bende gun boyu surekli yatiyorum dedigin gibi ac kaldigimda basim donuyo yuruyemiyorum nerdeyse yedgm zaman bulantilar beni olduruyor ne yapcigami sasirdim benim ilk gebeligimdede ayni sknti oldu sizin kan grubunuz ne ogrenebilirmiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?