6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

kızlar bende sorun var sanırım hiç midem bulanmıyor başımda dönmüyo hatta hamile olduğumu unutup otobüse bile koştuğum oluyor sadece halsizlik var geceleri de uyuyamıyorum

sola batmalar oluo sağda sürekli bacağa da arada inen ince mi ince bi gerginlik hissi.test mest yapmıorum ama 5 gün aha bugun btti kaldı 4 gün ne diosunz bu belrtileri yaşayp gebe olan var mı?yoksa adte hazrlk mı diyim

sola batmalar oluo sağda sürekli bacağa da arada inen ince mi ince bi gerginlik hissi.test mest yapmıorum ama 5 gün aha bugun btti kaldı 4 gün ne diosunz bu belrtileri yaşayp gebe olan var mı?yoksa adte hazrlk mı diyim
Canim ben dede öyle aman aman hamilelik belirtisi olmadı hatta adet belirtilerim aynıydı bacaklarim ağırdı karnım kasığım bir fark sanki göğüslerime bıçak saplanır gibi oluyordu yani inş hamile olabilirsin

inşallah canım benim Allah biliyor ya hem umiddi kestim hem içim kıpır kıpır kızım var 4 yaş da planssız olduğu için belirti falan hatırlamıyorum hiç.çok sağ ol inşallah dediğin gibidir bitanem

benim niye midem falan bulanmıyo ki.herkesin bulanıyo acaba bi sorun mu varki.bi yönden iyi diyorum bulanmaması bi yandan da millet kilo verirken ben daha 2. ayda 2 kilo aldım

Ayni sey bende de var canim..ben daha kimseye soylemedim ama her goren kac aylik diyor

kızlar bende sorun var sanırım hiç midem bulanmıyor başımda dönmüyo hatta hamile olduğumu unutup otobüse bile koştuğum oluyor sadece halsizlik var geceleri de uyuyamıyorum

Bende eşi dosttu arkadaşı sorguya çektim geçen mideniz bulandı mı hamilelikte diye kimsenin bulanmamış :)) Çoğu insanın bulanıyor tabi ama bir okadar insanında bulanmıyor, bir sorun yok bence bünye meselesi ben çocukluk yıllarım hariç para versen afedersin çıkaramam :) ama hafif bir bulantı oluyor arada çok az birde yediklerim ağzıma geliyor benim midesi bulanmayan arkadaşlarımda en çok bunu yaşamış, sende var mı?

Benim de karnım çok büyüdüü, hiç normal gelmiyor bu derece büyümesi, iştahım da çok arttı. Doktor bana 4 ay kilo alma demişti ben şimdiden aldım bile. Çok kafama takıyorum bu durumu

İnş canım hayırlı haberlerini yazarsın

Benim de karnım çok büyüdüü, hiç normal gelmiyor bu derece büyümesi, iştahım da çok arttı. Doktor bana 4 ay kilo alma demişti ben şimdiden aldım bile. Çok kafama takıyorum bu durumu
sanki bizim elimizde gibi.bende almak istemiyordum ilk 3 ay ama iki kilo aldım napıyım miden bulanmıyosa tiksinmiyosan haliyle yemek yiyorsun ve kilo alıyosun.ki ben tatlı,tuzlu,hamur işi,pilav falanda yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…