6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

yapma canım yaaa nasıl oldu okulda mı?Allah korumuş niye oldu ki?Sana dün demiştim dikkat et diye!
Canim bugün nöbetçiydim çok yoruldum okulda hani ben jel kullanıyorum ya onda hafif pembe gibi leke vardı korktum ama normal olabilir dedim eve geldim lavaboya gittim ki kan ama Allahim o nasıl bir korku anlatamam nasıl doktora gittik eşim seminer için bi köye gitmişti ben hastaneye gittim o yazık köyden nasıl gelmiş doktor keseye baktı normal içinde bebek var ama 3 ay her gebelik için risk dedi öyle canım ama felaket bir korku

aman Alllah'ım.Canım bak çok dikkat et.İyi ki bir şey olmamış.Nöbette filan otur,dinlen kendini yorma.Müdür beye söyle böyle böyle kanamageçirdim diye açık açık söyle ayıp değil ya.Ona göre nöbetlerde azıcık torpil geçsinler sana.Bir de o jeli sürerken daha dikkatli ol.Bununla geçmiş olsun.

Folik asit iştah açıyormuş hastanede bana gece yatmadan önce iç açlık anını uykuda atlatırsın dedi bende öyle yapıyorum :)

T teolog5525 cok gecmis olsun cnm. Valla ben artik nobette yormuyorym kendimi.oldugu kadar. Sende dikkat et

Benimde suan kasık agrim var sag da..bisey yoktur ins. Yarinda kontrolum var
Canim çok tesekkür ederim yok artık okulla ilgili bişeye üzülmek nöbette yorulmak devri kapandı bugün aynı olduğu kadar çok korktum bugün yarın tekrar gidicem seninde yoktur inş bişey kötü şeyler getirme aklına hem kasık ağrısı normal canım

Konusucam canım ya birde gelip gidip kontrol ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…