- 26 Eylül 2014
- 385
- 112
- 43
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
geçmiş olsun canım yat dinlen, yorma kendini. Geçici birşeydir inşallah
Insallah yaa acaip canm skkin esmlede tartstim ckti gtti
Gecmis olsun canim dikkat et ins bisey olmazInsallah yaa acaip canm skkin esmlede tartstim ckti gtti
Banada ayrıca birtane iğne verdi yarın yaptırıcam düzelir inş canım kırmızı kan mi yoksa kahverengi gibi miIlac deglde igne verdi 5 tane yazms ama hepsni yaptrma.bi tane yaptr duzelmzse kontroldn sonra devam ederz dedi
Suan yok braz agrm var sadece. Gelemz.ise gtmistr hem ben cagrmam kndisi dusunsn brazdaDevam ediyor mu kanaman, eşinle tartışman da kötü olmuş canım. Bence ara gelsin, destek olur sana
Canım benim en üzülmemen gereken dönemdesin muhtemelen eşinde üzüldü ve gergin sen takma kafana hersey yoluna girer tartışmalar normal hem biraz hava alır gelir sen keyfine dinlenmene bak lütfenInsallah yaa acaip canm skkin esmlede tartstim ckti gtti
Kahverengi gbiydi sonra pembeye donstuBanada ayrıca birtane iğne verdi yarın yaptırıcam düzelir inş canım kırmızı kan mi yoksa kahverengi gibi mi
Aramizda bi gun var bu aradakızlar merhabaaa biz de minişimin kalp atışlarını dinledik :) Maşallah iyiymiş bebeğim :)
Evet canım bir gün var :) dün sabah dinledik.Aramizda bi gun var bu arada
kızlar bende sorun var sanırım hiç midem bulanmıyor başımda dönmüyo hatta hamile olduğumu unutup otobüse bile koştuğum oluyor sadece halsizlik var geceleri de uyuyamıyorum
Maalesef ben bebeğimi kaybettim..umarım burdaki herkes bebeğine sağlıklı sıhhatli kavuşur
Hep öyle avutuyoruz kendimiziCanımmmm..Rabbin bir bildiği vardır.
Sıkmayalım canımızı herşeyin hayırlısı olacak sonuçta.
Sevgiyle ve sıhhatle kal..
Günaydın arkadaşlar evet şu 3 ay geçsin hayirlisiyla ben bugun düşüge karşı iğnemide yaptırdım inş kuzucuklarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızkızlar günaydınnn.şu üç ayı atlattık mı biraz rahatlıcaz Allahın izniyle.bol bol dua edelim bebişlerimiz için,bizimle kalmalar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?