- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
aminnn canımm inşşş..sende tez zamanda normal hamileliğene dönersinnn inşşş hiç bi tehlike olmazzGünaydın arkadaşlar evet şu 3 ay geçsin hayirlisiyla ben bugun düşüge karşı iğnemide yaptırdım inş kuzucuklarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
ben çk iyiyim maşallah ne mide varmış bende hiç mi bişeyden tiksinmez insan.yemeye devamGünaydın annelerim.Bugün nasılsınız?Hafif bir bulantı çektim okulda 20 dk kadar.Onun dışında bir sorunum yok şükür.Bir de her şey kokuyor :)
Amin inş canımaminnn canımm inşşş..sende tez zamanda normal hamileliğene dönersinnn inşşş hiç bi tehlike olmazz
ben çk iyiyim maşallah ne mide varmış bende hiç mi bişeyden tiksinmez insan.yemeye devam
Aldık bileeee.Hoş geldiiinnn :)Selam kızlar, beni de aranıza alın
Dikkat et fazla yeme tadında bırak yada yağı dokanmıştırKızlar bugün pek tadım yok.dün akşam yemeğinde balık yedik ondan sonra bir tuhaf oldum.Sabah da midem bulanacak gbiydi ama bulanmadı.Zaten gece de üç saat filan uyudum.Gece lavaboya kalktıktan sonra uyuyamadım
Gunaydin bizde raparlu ve uyuyamiyannlardanizGünaydın canlar Nasılsıniz güya raporluyuz ama erkenden uyandık
Canim hayırla git hayırla gel inşGunaydin bizde raparlu ve uyuyamiyannlardanizoglum yatirmiyo ayrica bugun kalp atisi ivin kontrolumuz ve var dualarinizi bekliyoruz.......
Günaydın canım o şişlik normal bunun dışında sıkıntı olmasındagünaydınnnn annişlerrrr.bende bugn biraz şişlik var onun dışında iyiyim çokkk şükürrr
Günaydın canım benim de öğleden sonra dersim :) Valla kalktım duş aldım,terlemişim :) bir de kahvaltı etmedim daha.Öğlene de yemek yapmam lazım :)Sen nasılsın jkeyifler yerinde mi?Günaydın canlar Nasılsıniz güya raporluyuz ama erkenden uyandık
Hemencik kahvaltını yap canım yeğenim acıkmıştırGünaydın canım benim de öğleden sonra dersim :) Valla kalktım duş aldım,terlemişim :) bir de kahvaltı etmedim daha.Öğlene de yemek yapmam lazım :)Sen nasılsın jkeyifler yerinde mi?
Canim dinlen bolca su iç yat iğne vermedi mi doktor? Ah o derste uyku gelmesini sorma zatengünaydın biz de raporluyuz ama gram uykum yok normalde ders anlatırken ayakta uyurdum :))) progestana başladım ben de bir kaç gündür kanamam var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?