6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

Günaydın arkadaşlar evet şu 3 ay geçsin hayirlisiyla ben bugun düşüge karşı iğnemide yaptırdım inş kuzucuklarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
aminnn canımm inşşş..sende tez zamanda normal hamileliğene dönersinnn inşşş hiç bi tehlike olmazz

benim sigara ve ağır parfüm onun dışında hiçbişey tiksindirmiyo.hatta eşimide uyardım parfümü az sık diye

günaydınnnn annişlerrrr.bende bugn biraz şişlik var onun dışında iyiyim çokkk şükürrr

günaydın biz de raporluyuz ama gram uykum yok normalde ders anlatırken ayakta uyurdum :))) progestana başladım ben de bir kaç gündür kanamam var....

Günaydın canım benim de öğleden sonra dersim :) Valla kalktım duş aldım,terlemişim :) bir de kahvaltı etmedim daha.Öğlene de yemek yapmam lazım :)Sen nasılsın jkeyifler yerinde mi?
Hemencik kahvaltını yap canım yeğenim acıkmıştır ben bugün biraz daha iyiyim şükür canımız hiçbişey istemiyor :-( bebekimle yatıyoruz

Gunaydin kizlar...cogumuz ogretmeniz sanirim...ben de oglenciyim...hava cok soguk ve kar var...biz guzelce kahvaltimizi yaptik bebisimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…