6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

kızlar sizede oldumu bilmiyorum.2 günüdr karnımın sağ tarafı acayip gurulduyodu.ama öyle böyle bi ses değil sanki kazınıyo.bnde acıktım sandım yedikçe yedim gitmiyo doymadım sandım yedim sürekli baya sonra geçti.korktum hatta noluyo falan diye.

Minikkuşlarım yılbaşı tatili uzunmuymuş ne? :) Sanırım yarın görümceciğimlere gidiyoruz.Kayınnemler de orada zira :)Ohhhhh :)))

6 haftalık hamileyim sağ kasığımda ara ara sancılar oluyor ayni adet Sancısı gibi. Doktorda hamileliğin Başlarında olur böyle sancılar dedi ama pek güvenemedim. Sizce normal mi bu sancılar. Birde gamileyken ilk yaptırdığınız testler neler ve ne zamn yapıldı

bende cmt günü kalp atışını duymaya gidicem çokk heycanlıyım buara testlerimi de yaptırdım umarım sorun çıkmaz

Günaydın
bwnde gece cok uyandim midem bi tuhafti karnim cok şisti sabahi zor ettim şimdide servisteyim okula gidiyorum. Sukurki son is gunu ; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…