6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

Günaydın tatlı annişlerim.Ben de iyiyim bugün şükür.Tespitlerime göre akşamları 21-22 arası bulantım oluyor,o evreyi atlattıktan sonra sorun yok :)

benim sigara ve ağır parfüm onun dışında hiçbişey tiksindirmiyo.hatta eşimide uyardım parfümü az sık diye

aynen canım benim eşim de dışarda sıkıyor parfümü :), sigarayı evde içmiyor ama içip geldiği için kokuyor yine de. Bırakacak inşallah

Selam kızlar, beni de aranıza alın

Alırız tabi. Hoşgeldiinnn

Ben de okuldayım kraker yedim sadece, biraz az yemeye dikkat edeceğim, şimdiden 2 kilo aldım. Psikolojim bozulacak nerdeyse.

Bu arada bugün 8. haftamızı da doldurduk zamaaannn biraz daha hızlı geç nooolluuurr

Tam bir saatlik bir yürüyüş yaptım öyle iyi geldi ki. :) Pazara gittim :)gebe kaldığımdan beri kilo almamış olmama rağmen iş yaparken nefes nefese kalıyorum.Kalp ritmim hızlanıyor.Sanırım artık hiç yürüyüş yapmamam önemli bir etken.Bugün itibariyle başlamış bulunuyorum :))

Evet gebelikle alakali kalp ritmi hizlaniyo sen iyisin ben otururken bile nefesim yetmiyo sanki patliycakmisim gibi

Maşallah canım ben yattığim yerde yoruluyorum hiç halim yok :-(

Herkese musmutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar arkadaşlar. 2015 te hepimiz kuzularımıza kavuşuruz inşallah

Herkese musmutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar arkadaşlar. 2015 te hepimiz kuzularımıza kavuşuruz inşallah
Cekkkuuuummm çok heyecanlandım bennnn.Bebişlerimiz 2015 model olacak ve biz onlara biraz daha yaklaştık.Hepimize bol gülücüklü yılllarrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…