- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
Benim midem hep allak bullak canım ya bu arada iyi dersler
Canim tansiyonun çıkmış olabilir benim Hamilelikten bu yana tansiyonum çıkıyor ve burnum kanıyor korkma sende de öyle olmuş olabilirSagol cnm. Bide gece burnum kanadi. Niyeyse artik
Bugün de raporlusun değil mi canım,dinlen güzelce.Canim tansiyonun çıkmış olabilir benim Hamilelikten bu yana tansiyonum çıkıyor ve burnum kanıyor korkma sende de öyle olmuş olabilir
Günaydın canım evet raporluyum oh mis duramadım sabah biraz iş yaptım belim ağırdı şimdi yattım ben birsey yiyemiyorum sen nasılsınBugün de raporlusun değil mi canım,dinlen güzelce.
Ben de daha kahvaltı etmedim canım ama bulantıdan filan değil,canım istemiyor :) bakalım az daha bekleyip bi tost yaparım herhalde :)))Günaydın canım evet raporluyum oh mis duramadım sabah biraz iş yaptım belim ağırdı şimdi yattım ben birsey yiyemiyorum sen nasılsın
benim sigara ve ağır parfüm onun dışında hiçbişey tiksindirmiyo.hatta eşimide uyardım parfümü az sık diye
Selam kızlar, beni de aranıza alın
Kalp atslarini duyduuumm :)
Amiinnn insallahGözün aydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Gözün aydın canımKalp atslarini duyduuumm :)
Ben kilo almamama rahmen karnim cikti yabilemedm ki hangi türlü daha iyiböyle olunca da kilo alıyorum ama kızlarrr gerçi kilolu değilim 52 ile hamile kaldım ama yinede korkuyorummmmm
Evet gebelikle alakali kalp ritmi hizlaniyo sen iyisin ben otururken bile nefesim yetmiyo sanki patliycakmisim gibiTam bir saatlik bir yürüyüş yaptım öyle iyi geldi ki. :) Pazara gittim :)gebe kaldığımdan beri kilo almamış olmama rağmen iş yaparken nefes nefese kalıyorum.Kalp ritmim hızlanıyor.Sanırım artık hiç yürüyüş yapmamam önemli bir etken.Bugün itibariyle başlamış bulunuyorum :))
Maşallah canım ben yattığim yerde yoruluyorum hiç halim yok :-(Tam bir saatlik bir yürüyüş yaptım öyle iyi geldi ki. :) Pazara gittim :)gebe kaldığımdan beri kilo almamış olmama rağmen iş yaparken nefes nefese kalıyorum.Kalp ritmim hızlanıyor.Sanırım artık hiç yürüyüş yapmamam önemli bir etken.Bugün itibariyle başlamış bulunuyorum :))
Kalp atslarini duyduuumm :)
Insallh :)Ayy ne guzell bende yarin gidicem.duyarim insallaahhhh
Cekkkuuuummm çok heyecanlandım bennnn.Bebişlerimiz 2015 model olacak ve biz onlara biraz daha yaklaştık.Hepimize bol gülücüklü yılllarrr :)Herkese musmutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar arkadaşlar. 2015 te hepimiz kuzularımıza kavuşuruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?