6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

aaaaaaaaaaa cannııııımm cok guzel bı habr hatrlamammı hatrladım hayrlı olsun cok sevndm cokk. ben tup bebekten sora gıtmedm dra bekledım maddı acıdan hazır olnca tekrar beslıcaktmkı bı baktm adet olmadm surprız oldu ınankı o yuzden endıselıyım ben

inşallah hayrlsyla bende kalp atsnıda duyım rhat ederm. ama sna cokkk sevındım ben. bende sahın beye devam etmeyı cok ıstıorm ama blıorsndur bıraz fazla ucretlerı ama baska dra gtmek gelmıo ıcoımden sahın bey mukemmel cunku.

Canim inan bende senin adina nekadar sevindim anlatamam ilk okudugumda gozlerime inanamadim Allah gonlune gore vermis insallah hayirlisiyla devam edicek.inan stres korku bitmiyo ama yapabildigince az kafana tak lutfen.hepsini ogrencen zamanla kalp atislarindan sonra rahatliyosun evet ama sonrasi icin yine endise Allag hayirlisiyla bugunleri guzelce gecirmemizi nasip etsin.Şahin bey kesinlikle harika dort dortluk bi doktor bnce bende cok seviyorum kendisini ama dedigin gibi biraz fazla ucretleru bide bana cok yakin degil ayrica fazla kalabalik oluyor fazla bekliyosun ya bizede kendi dedi artik kndi gittigin doktora devam edebilirsib buraya gelmen zor olur diye bukadar da iyi niyetlu dusunceli bir doktor.birde şahim bey tup bebek doktoru ya normal gebe takibi cok yapmiyo sanirim yani yapsa bile herkes tup bebek icin geliyor ya ben onlarin sirasini aliyorum gibi gelir bide gobegim ciktikca tup bebek ici bkleyen insanlarin icinde utanirim gibime geliyor yani gerine gerine gidemem.gelismelerini takip edicem :)

Evet cok bekledm ama bu ay bu mucize beni cok sasrtti ailecek hepmiz soktayiz inanamadm esim aldi kan testi soncnu ben inanmadm iki gun sora birdha kan verdm her defasnda gozyaslarma hakim olamadm allah bizimde yuzumuzu guldrdu sonnda :'( sende dua et bana hep olrmu e kac haftalksn smdi canm

Etmez miyim canim dualarim seninle insallah guzel haberler alicaz senden.mucizen seninle olucak hep.ben simdi 9 haftalik oldum bugun.insallah darisi senin basina canim

Beklicez ve sonnda bebislermzn kalp atslarnida duycaz gorcezde onlari ve elimizede alcaz insallaah hayrlsyla sabretmek cok zor gunler gecmio hatta saatler

Bana başkalarının hamileliği çabuk geçiyo gibi gelirdi hep, kendimin ki de Geçmek bilmiyo gibi geliyo :)

canım senin son adet tarihin nedir ? ona göre hesaplıyorlar ama belki bi şaşma olmuştur sen doktoruna bi tekrar söyle yeniden hesaplaması için. bende keseyi gördüğümde 4+6 ydı. bugün 5+4 olduk bakalım kontrolüm var bugün tekrar inşallah bebişi görücez :)

canım bgnn hayrlı haberlernı ver bıze ınsallah ve bebegı alttanmı gorceksnz usttenmı merk ettm canm

Dün sag tarafimdaki agri sebebiyle acile gittim. Doktor keseyi ve yolk sacı gördü ama bebisi goremedi. Betam 10753 cikti buna ragmen gorunmemesi sorun olabilir dedi. Sag overde kist oldugunu bununda korpus luteum kisti oldugunu bebegi besledigini dusundugunu soyledi. Cuma tekrar gidicem insallah bi sorun yoktur bu stresle ne kadar dayanabilir bebisim bilmiyorum gerci

HAYRLI olsun bebısınz ben cok anlamıorm ama yolk sac kesesı gorulduyse sorun yok bebeıste gorunurmus ınsallah ole olur sızınkıde sıkma cannı. kaç haftalıksın alttan bakılsa gorulurdu bence bu kan degerne gore

Alttan bakti kuzum direk onlari gordu bebisi goremedi. Bu degere gorunmesi gerekirdi bi sorun olabilir dedi o yuzden korktum. 5+3 uz cuma goruruz ins

Insallah kizlar hersey Allahtan ne verirse hayirlisini versin kabullenme sabretme sukretme imanini inancini versin Rabbim hepimize insallah

canım bgnn hayrlı haberlernı ver bıze ınsallah ve bebegı alttanmı gorceksnz usttenmı merk ettm canm
canım gittim kontrole üstten baktı kesem 11 mm olmuş ama bebişi göremedik birsonraki randevuyu geç veriyim kalp atışını duyalım direk için rahat olsun dedi 11 yada 18 şubat sen seç dedi ben biraz daha geç olsun 11inde duyamazsak gitgel yapmıyalım diye 18 şubat dedim. şuan tahmini doğumum 27 eylül aşşağıdaki takvim doğru yani aynı oranda gidiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…