6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

bu arada benim 2 doktorum var cuma günüde diğerinde kontrolüm var aynı gün gidicez bugün gittiğim hiç alttan kontrol etmedi ama cuma gidiceğim genelde alttan bakıyor belki cuma görürüz :)

canm hayrlsı olsun ınsallah o zman duyarsnz

bu arada benim 2 doktorum var cuma günüde diğerinde kontrolüm var aynı gün gidicez bugün gittiğim hiç alttan kontrol etmedi ama cuma gidiceğim genelde alttan bakıyor belki cuma görürüz :)
bence alttan gorulur cunku alt muayene uste gore bi hafta onceden takıp edılebılıo :)

bende bı devlete bı ozele randevu aldım canm devlettekı ustten bakcak ıstemıcem alttan bakmasnı. ama ozeldekı drmdan alttan bakmasnı ıstıcem coooooookkkkkk sabrszım onu gormek ıcınn cuma gnu tam 6 haftalık oluyoruz allahn ıznıyle gorulmesı lazım kısmet yınde

Alttan bakti kuzum direk onlari gordu bebisi goremedi. Bu degere gorunmesi gerekirdi bi sorun olabilir dedi o yuzden korktum. 5+3 uz cuma goruruz ins
Merhabalar. Benimde 5+4te sadece kese ve yolk sac göründü, 6+5te kalp atışını duyabildik. Yolk sac varsa bebek oluşmaya başlamıştır dedi doktorum ilk gittiğimde. O yüzden hiç canını sıkma sende haftaya görürsün inşallah bebeğini

hayrlı olsun bebıısnz o zman ben bu hafta bebısı gormesemde yolk sacı sorım doktora inşallah grrum alttanmı goruldu yolk sac

Türkiye'de daha sık kontrole çağırıyorlar sanırım canım. 15 Aralıktı benim. Ama sanırım doktorun usg makinası Bebeğin büyüklüğüne göre tam döllendiği günden hesaplıyormuş. Aslında bebek adet tarihine göre 3 gün küçük görünüyor ama tam o tarihte döllenmiş. 4+6 iken 9 mm çıktı boyu. Haftaya Perşembe inşAllah bizim randevu. Daha çok var

gecen cumartesı keseyı gorduk 5+1 dedı dr bu cuma tekrar gdcem cok endıselıyım ınsallah alttan muayenetle gorruz bebısı ve kalp atısını duz et bana
Bu cuma keseyi üstten de baksa görürsünüz. Ama kalp atışı için belki erken olabilir. Duyamazsanız sakın stres yapma kendine. Bir sonraki hafta duyarsınız inşallah

herkesın dru ne dedı blmıorm ama ben kendı kendıme randevu tarıhı ayarlıorum dayanamıyrum ben coooooooookk merk edıorm yoksa benm doktormda keseyı gordk ıkı hafta sora gel dedı dayanamıyorum ben bunca yıl sora oldu çatlagım bıraz ama

Bu cuma keseyi üstten de baksa görürsünüz. Ama kalp atışı için belki erken olabilir. Duyamazsanız sakın stres yapma kendine. Bir sonraki hafta duyarsınız inşallah
keseyı gecen cuma gorduk ustten bu kezz bebegı gorruz dıe umut edıorum ben yada alt muayeneyle kalp atısıııııııı

Ayy süper o zaman bence kesin duyarsınız kalp atışını
Duyariz demi duyariz duyariz allahm o muhtesem duyguyu hissrttr bana rabbimmmmmm. Ben gecen sali alttan gordk keseyi cumartesi karnm agrio bahanesyle hastaneye gdelm dedm esime ustten bakildi kese gorldu. Iste bu cumada umudum ya bebegi gormek yada kalp atsni hayrlsyka insallaaaahhhhhhh

Ahh o bahaneler yok mu:) Ben de sırf kesesini görmek için randevumdan bir hafta önce acil diyerek gittim doktora kasıklarımda çok ağrı var dedim. Eşim dioki için rahatladımı kasık ağrın geçti mi, geçti walla dedim kalp atışlarını hayatımda duyduğum en güzel ses, hayırlısıyla duyarsın sende inşallah

benimki baya minnak bişi olcak demekki 4+6 da 5 mm di :))

burdakı annısler cok sabrsız :)

Bugun gittim ve sat gore 5+6 yazmislar ama bebisim 4 5 hafta arasiymis tam 5. haftada olabilirmis bugun. 10 mm kesemiz yolk sacı gormustuk zaten 2 hafta ssonra tekrar gidicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…