- 11 Aralık 2014
- 304
- 133
- 48
- 37
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
canm hayrlsı olsun ınsallah o zman duyarsnzcanım gittim kontrole üstten baktı kesem 11 mm olmuş ama bebişi göremedik birsonraki randevuyu geç veriyim kalp atışını duyalım direk için rahat olsun dedi 11 yada 18 şubat sen seç dedi ben biraz daha geç olsun 11inde duyamazsak gitgel yapmıyalım diye 18 şubat dedim. şuan tahmini doğumum 27 eylül aşşağıdaki takvim doğru yani aynı oranda gidiyoruz.
bence alttan gorulur cunku alt muayene uste gore bi hafta onceden takıp edılebılıo :)bu arada benim 2 doktorum var cuma günüde diğerinde kontrolüm varaynı gün gidicez bugün gittiğim hiç alttan kontrol etmedi ama cuma gidiceğim genelde alttan bakıyor belki cuma görürüz :)
bende bı devlete bı ozele randevu aldım canm devlettekı ustten bakcak ıstemıcem alttan bakmasnı. ama ozeldekı drmdan alttan bakmasnı ıstıcem coooooookkkkkk sabrszım onu gormek ıcınn cuma gnu tam 6 haftalık oluyoruz allahn ıznıyle gorulmesı lazım kısmet yındebu arada benim 2 doktorum var cuma günüde diğerinde kontrolüm varaynı gün gidicez bugün gittiğim hiç alttan kontrol etmedi ama cuma gidiceğim genelde alttan bakıyor belki cuma görürüz :)
Merhabalar. Benimde 5+4te sadece kese ve yolk sac göründü, 6+5te kalp atışını duyabildik. Yolk sac varsa bebek oluşmaya başlamıştır dedi doktorum ilk gittiğimde. O yüzden hiç canını sıkma sende haftaya görürsün inşallah bebeğiniAlttan bakti kuzum direk onlari gordu bebisi goremedi. Bu degere gorunmesi gerekirdi bi sorun olabilir dedi o yuzden korktum. 5+3 uz cuma goruruz ins
hayrlı olsun bebıısnz o zman ben bu hafta bebısı gormesemde yolk sacı sorım doktora inşallah grrumMerhabalar. Benimde 5+4te sadece kese ve yolk sac göründü, 6+5te kalp atışını duyabildik. Yolk sac varsa bebek oluşmaya başlamıştır dedi doktorum ilk gittiğimde. O yüzden hiç canını sıkma sende haftaya görürsün inşallah bebeğini
Senin de hayırlı olsun :) üstten bakınca gördü bu haftalarda. Sen kaçıncı haftandasın?hayrlı olsun bebıısnz o zman ben bu hafta bebısı gormesemde yolk sacı sorım doktora inşallah grrumalttanmı goruldu yolk sac
gecen cumartesı keseyı gorduk 5+1 dedı dr bu cuma tekrar gdcem cok endıselıyım ınsallah alttan muayenetle gorruz bebısı ve kalp atısını duz et banaSenin de hayırlı olsun :) üstten bakınca gördü bu haftalarda. Sen kaçıncı haftandasın?
canım senin son adet tarihin nedir ? ona göre hesaplıyorlar ama belki bi şaşma olmuştur sen doktoruna bi tekrar söyle yeniden hesaplaması için. bende keseyi gördüğümde 4+6 ydı. bugün 5+4 olduk bakalım kontrolüm var bugün tekrar inşallah bebişi görücez :)
Bu cuma keseyi üstten de baksa görürsünüz. Ama kalp atışı için belki erken olabilir. Duyamazsanız sakın stres yapma kendine. Bir sonraki hafta duyarsınız inşallahgecen cumartesı keseyı gorduk 5+1 dedı dr bu cuma tekrar gdcem cok endıselıyım ınsallah alttan muayenetle gorruz bebısı ve kalp atısını duz et bana
Türkiye'de daha sık kontrole çağırıyorlar sanırım canım. 15 Aralıktı benim. Ama sanırım doktorun usg makinası Bebeğin büyüklüğüne göre tam döllendiği günden hesaplıyormuş. Aslında bebek adet tarihine göre 3 gün küçük görünüyor ama tam o tarihte döllenmiş. 4+6 iken 9 mm çıktı boyu. Haftaya Perşembe inşAllah bizim randevu. Daha çok var
keseyı gecen cuma gorduk ustten bu kezz bebegı gorruz dıe umut edıorum ben yada alt muayeneyle kalp atısııııııııBu cuma keseyi üstten de baksa görürsünüz. Ama kalp atışı için belki erken olabilir. Duyamazsanız sakın stres yapma kendine. Bir sonraki hafta duyarsınız inşallah
Ayy süper o zaman bence kesin duyarsınız kalp atışınıkeseyı gecen cuma gorduk ustten bu kezz bebegı gorruz dıe umut edıorum ben yada alt muayeneyle kalp atısıııııııı
Duyariz demi duyariz duyariz allahm o muhtesem duyguyu hissrttr bana rabbimmmmmm. Ben gecen sali alttan gordk keseyi cumartesi karnm agrio bahanesyle hastaneye gdelm dedm esimeAyy süper o zaman bence kesin duyarsınız kalp atışını
Ahh o bahaneler yok mu:) Ben de sırf kesesini görmek için randevumdan bir hafta önce acil diyerek gittim doktora kasıklarımda çok ağrı var dedim. Eşim dioki için rahatladımı kasık ağrın geçti mi, geçti walla dedimDuyariz demi duyariz duyariz allahm o muhtesem duyguyu hissrttr bana rabbimmmmmm. Ben gecen sali alttan gordk keseyi cumartesi karnm agrio bahanesyle hastaneye gdelm dedm esimeustten bakildi kese gorldu. Iste bu cumada umudum ya bebegi gormek yada kalp atsni hayrlsyka insallaaaahhhhhhh
benimki baya minnak bişi olcak demekki 4+6 da 5 mm di :))Türkiye'de daha sık kontrole çağırıyorlar sanırım canım. 15 Aralıktı benim. Ama sanırım doktorun usg makinası Bebeğin büyüklüğüne göre tam döllendiği günden hesaplıyormuş. Aslında bebek adet tarihine göre 3 gün küçük görünüyor ama tam o tarihte döllenmiş. 4+6 iken 9 mm çıktı boyu. Haftaya Perşembe inşAllah bizim randevu. Daha çok var
Ahh o bahaneler yok mu:) Ben de sırf kesesini görmek için randevumdan bir hafta önce acil diyerek gittim doktora kasıklarımda çok ağrı var dedim. Eşim dioki için rahatladımı kasık ağrın geçti mi, geçti walla dedimkalp atışlarını hayatımda duyduğum en güzel ses, hayırlısıyla duyarsın sende inşallah
benimki baya minnak bişi olcak demekki 4+6 da 5 mm di :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?