- 11 Aralık 2014
- 304
- 133
- 48
- 37
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
ikimizinde aynı sanırım ama 5+5 iz bugün. gerçi böyle bakınca takvimde 1. gün 22 aralık gözüküyor ama anlamadım :)Bugun gittim ve sat gore 5+6 yazmislar ama bebisim 4 5 hafta arasiymis tam 5. haftada olabilirmis bugun. 10 mm kesemiz yolk sacı gormustuk zaten 2 hafta ssonra tekrar gidicem :)
ikimizinde aynı sanırım ama 5+5 iz bugün. gerçi böyle bakınca takvimde 1. gün 22 aralık gözüküyor ama anlamadım :)
valla ultrasonda bebişimizi göremedik malesefkesemizi gördük 11 mm di çarşamba günü. bugün tekrar randevum vardı bakalım belki görünür. bana son regli günümden hesap yapıyorlar henüz bebeğimi görmedikleri için.
azcık ucundan görsem iyiydi :) sabredicez artık napalım allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşım :)Hemen hemen ayni gidiyoruz hadi bakalim ins gorursun goremezsen de sıkma canini canlari sag olsun da goruruz elbet haber ver :))
yanı soucta kese ıcınde bebek gorulmusse bu ıyı bırsey gerısı rabbıme kelmıs kesenn byuklgu kcuklgu cokta onemlımı kı ama artk aklmı bulandrmıcam o kalp atsnı gordum allah neyı nasıp ederse onu yasıcaz artk sızde bana cok dua edın lutfen
amıııınnnn herkese ınsallah ya sorun o kac haftalık oldgnu blınmıo gec dollenme olmus bı dr 5+3 brı altı hafta dıo kesenn ıcınde bebegı olcnce sanrm kac haftalk oldgnu anlıolar akılmı kaldı o stresle soramadm dıe. aynen ıcım rht ettı artk rabbıme kalmıs gerısıGecmis olsun canim düşünüp uzme kendini bosver gormussun cok sukur bak masalllah:)) darisi bana ve herkese olsun insallah. Senin kac haftalikmis kuzum betan kacti ?
Kızlar bende hamisim ama tedirginim üç ay önce düşük yaptım adetim ben gün geçmiş durumda suan kanda baktirdim sadece görünmeyeceği için Dr henüz gitmedim gelecek pazartesi gidicem inşallah görmek ve duymak için. progestan coraspin kullanıyorum fazla sevinip bağlanmak istemiyorum ondan... sormak istediğim sizin de batmalar oluyor mu kasiklarda
Kızlar bende hamisim ama tedirginim üç ay önce düşük yaptım adetim ben gün geçmiş durumda suan kanda baktirdim sadece görünmeyeceği için Dr henüz gitmedim gelecek pazartesi gidicem inşallah görmek ve duymak için. progestan coraspin kullanıyorum fazla sevinip bağlanmak istemiyorum ondan... sormak istediğim sizin de batmalar oluyor mu kasiklarda
Canim benim simdi okudum yazdigini devlette gittigin nasil bir doktormus ama yani durum oylr bile olsa insam o sekilde soyler mi biz bu konuda cok hassas oldugumuz icin tabi doktorlardanda ayni hassasiyeti bekliyoruz cok uzuldm yasadigin seye ama iyiki sahin beye gitmissin ve o senin icini rahatlatmis.benmxe suan gittigim doktorum cok sukur iyi tabi bi sahin bey degil ama sahin beye gitmek uzak oluo bize.zaten bu doktorum beni sahin beye yonlendirmisti.gecen hafta biraz akinti yasadim acik kahve pembemsi aklim cikti burdaki doktoruma gittim zaten progestan igneye devam ediodum 10 gun rapor verdi evde dinleniyorum bnde.bebisinden benide haberdar et ve gercekten nasi rahat ediceksin o doktora devam et en azndan dedigin gibi 3 aylik donemi atlatana kadar sahin beye devam etmerhaba arkadaslar dun cok kotu seyler yasadım sızlere yazcamkı ole her doktorada guvenmeyın. dün hem devlete hem ozele randevu aldım ıcım rht etsn dıe ılk randevu devletın neyse grdm ıcerı o ultrason cıhazna baktm kendı kendıme ıcımden dedm la bu dr ne gorcek :) guldum gectm. muayene oldum doktor ustten baktı bana bos kese bebek gorunmuyo gelısmıde normal deıl bi kan ver bakalm ama bos gebelık gbı gorunuyor dedı dunyam basıma yıkıldııııııııı hevesle esım beklıo dısarda benı aglayark gordu ve sok gecrdı hemen bundan ıkı ay once tup bebek yaptrdgmz dru aradm aglama gel dedı dunyam basıma ykıldı o bı saat gecmek bılmedı. e artk tup bebek doktormla ırtıbata gecnce dıger ozele gtmedm dıreek sahın zeteroglunun yanına. muayene odasnda nasl dua edıorm hungur hungr aglıyorum. geldı benm melek doktorum yeryznde tandgm en ıyı doktor. oda endıselenmıs tabı ole yuzu gulmuyo cok. alttan muayene oldum tabı e kucuk zaten gorulmez ustten baktım aa kesenn ıcınde bsı var ben yolk sac dedm heralde yaknlastrdı doktor gorntyu aaaaaaaaaaa yanıp yanıp sonen bı kalp var ıcımde. bak dedı bebegnde burda kalbıde atıo dedı. dha kcukmus o yuzden ustten gorulmemıs. ıyıkı kurtaj olmamssn dedı sahın bey :/ bı kez dha anladmkı her dra guven olmuyor marpesa en azından uc dort ay sahın beye devam edcem ıcım rht etmıo gıdemıorum kız bu adam ugur getrıo her defasnda bana. kusura bakmayın arkadaslar uzun oldu ama dun cok acı cektım sorada şukurler olsun allaha gorduk bebeısın kalp atsnı
Hanımlar Merhaba ben 4+4 günlük hamileyim. Doktora gidenleriniz acaba bu sorunun cvbini biliyorsanız yardimci olurmusunuz. Biz eşimle ilişkiye girmeye korkuyoruz malum yeni bi gebelik.doktorada henüz gitmedim. Bu konuda blgisi olan varmı ? Bir yasak varmı acaba ilişki konusunda?
herhangi bi sorun olmaz kanama tarzı bi durumun yoksa. ama psikolojik olarak rahat olamıycaksın, doktor bize izin verdi ama ben şahsen hiç rahat değilim bu konudaHanımlar Merhaba ben 4+4 günlük hamileyim. Doktora gidenleriniz acaba bu sorunun cvbini biliyorsanız yardimci olurmusunuz. Biz eşimle ilişkiye girmeye korkuyoruz malum yeni bi gebelik.doktorada henüz gitmedim. Bu konuda blgisi olan varmı ? Bir yasak varmı acaba ilişki konusunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?