- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
evet bacm en azından su donem gecene kdr gecms olsun dualarımdasn canm. sinlen sureklı sımdı nasılsın gectmı akıntın ınsallahCanim benim simdi okudum yazdigini devlette gittigin nasil bir doktormus ama yani durum oylr bile olsa insam o sekilde soyler mi biz bu konuda cok hassas oldugumuz icin tabi doktorlardanda ayni hassasiyeti bekliyoruz cok uzuldm yasadigin seye ama iyiki sahin beye gitmissin ve o senin icini rahatlatmis.benmxe suan gittigim doktorum cok sukur iyi tabi bi sahin bey degil ama sahin beye gitmek uzak oluo bize.zaten bu doktorum beni sahin beye yonlendirmisti.gecen hafta biraz akinti yasadim acik kahve pembemsi aklim cikti burdaki doktoruma gittim zaten progestan igneye devam ediodum 10 gun rapor verdi evde dinleniyorum bnde.bebisinden benide haberdar et ve gercekten nasi rahat ediceksin o doktora devam et en azndan dedigin gibi 3 aylik donemi atlatana kadar sahin beye devam et
Bende korkuyorum eşimde. .. sanırım doktora gitmeyi beklemeliyiz.. teşekkür ederim cnm yardimci olduğun icinherhangi bi sorun olmaz kanama tarzı bi durumun yoksa. ama psikolojik olarak rahat olamıycaksın, doktor bize izin verdi ama ben şahsen hiç rahat değilim bu konuda
canım benim çok saol sende inan benim hep aklımdasın,dualarımdasın..akıntım şuan çok şükür yok evde dinleniyorum hala aklım çıkıo gelirgelmez mi diye.gerçekten bebişler doğana kadar bu tedirginliğimiz bitmez. ama sen hiç aklını karıştırma ilk 3 ay önemli diyolar.sen bu 3-4 ay şahin beyden başka doktora gitme.zaten 2 haftada bir çağırır heralde biraz pahalı ama şahin beye değer artık:) en azndan psikolojik olarak da rahatlatıyor.Allah yardımcımız olsunevet bacm en azından su donem gecene kdr gecms olsun dualarımdasn canm. sinlen sureklı sımdı nasılsın gectmı akıntın ınsallahbu bebısler dogsada hayrlsylaaaa
Bende uzuldum nie 10 gun sora cagirior die ama ilk die demi herzman bole olmaz sanrm. Dedigm gbi madi olark yetmeyecek gbi ama ilk defa esimden bsi istedm bi kolyem var gerekirse onu satacagm ama yinede baska dra gidemem. Ay sevndm insallah olmaz hic kanamam.canım benim çok saol sende inan benim hep aklımdasın,dualarımdasın..akıntım şuan çok şükür yok evde dinleniyorum hala aklım çıkıo gelirgelmez mi diye.gerçekten bebişler doğana kadar bu tedirginliğimiz bitmez. ama sen hiç aklını karıştırma ilk 3 ay önemli diyolar.sen bu 3-4 ay şahin beyden başka doktora gitme.zaten 2 haftada bir çağırır heralde biraz pahalı ama şahin beye değer artık:) en azndan psikolojik olarak da rahatlatıyor.Allah yardımcımız olsun
Beni en iyi sen anlarsın.bugün özele gittim gecen devlet e gitmşdim beni rezil ettler dış gebelik olabilir dediler öyle çok ağladımki.özelde doktorum alttan bakmak istedi ama ben istemedm korkyrm.karnmdan baktı görünmedi haftaya tekrar gel dedi.kan değerlerim normal ama bebek görünmüyor çok üzgünüm güveniyorum her doktoramerhaba arkadaslar dun cok kotu seyler yasadım sızlere yazcamkı ole her doktorada guvenmeyın. dün hem devlete hem ozele randevu aldım ıcım rht etsn dıe ılk randevu devletın neyse grdm ıcerı o ultrason cıhazna baktm kendı kendıme ıcımden dedm la bu dr ne gorcek :) guldum gectm. muayene oldum doktor ustten baktı bana bos kese bebek gorunmuyo gelısmıde normal deıl bi kan ver bakalm ama bos gebelık gbı gorunuyor dedı dunyam basıma yıkıldııııııııı hevesle esım beklıo dısarda benı aglayark gordu ve sok gecrdı hemen bundan ıkı ay once tup bebek yaptrdgmz dru aradm aglama gel dedı dunyam basıma ykıldı o bı saat gecmek bılmedı. e artk tup bebek doktormla ırtıbata gecnce dıger ozele gtmedm dıreek sahın zeteroglunun yanına. muayene odasnda nasl dua edıorm hungur hungr aglıyorum. geldı benm melek doktorum yeryznde tandgm en ıyı doktor. oda endıselenmıs tabı ole yuzu gulmuyo cok. alttan muayene oldum tabı e kucuk zaten gorulmez ustten baktım aa kesenn ıcınde bsı var ben yolk sac dedm heralde yaknlastrdı doktor gorntyu aaaaaaaaaaa yanıp yanıp sonen bı kalp var ıcımde. bak dedı bebegnde burda kalbıde atıo dedı. dha kcukmus o yuzden ustten gorulmemıs. ıyıkı kurtaj olmamssn dedı sahın bey :/ bı kez dha anladmkı her dra guven olmuyor marpesa en azından uc dort ay sahın beye devam edcem ıcım rht etmıo gıdemıorum kız bu adam ugur getrıo her defasnda bana. kusura bakmayın arkadaslar uzun oldu ama dun cok acı cektım sorada şukurler olsun allaha gorduk bebeısın kalp atsnı
Beni en iyi sen anlarsın.bugün özele gittim gecen devlet e gitmşdim beni rezil ettler dış gebelik olabilir dediler öyle çok ağladımki.özelde doktorum alttan bakmak istedi ama ben istemedm korkyrm.karnmdan baktı görünmedi haftaya tekrar gel dedi.kan değerlerim normal ama bebek görünmüyor çok üzgünüm güveniyorum her doktora
canım endişe etme belki geç döllenmeden dolayı keseyi görememiş olabilirsiniz. üstten ultrasonda 1 hafta fark ediyormuş alttan kontrolde daha çabuk görürsünüz doktorunuz bakmak istediyse korkmayın ben kaç kere alttan muayne oldum kesem gözükmediği için en sonunda geçen hafta görebildik çok şükür bence korkma bidahaki randevunda muhtemelen üstten görürsünüz biraz idrarın varken gir daha iyi gözükücektir üstten.Kızlar slm bende gecen hafta öğrendim hamile olduğumu ama bir sıkımtım var ve çok mutsuzum son adet tarihim 7aralık.betahcg bugün 2853, 26 çıktı doktor karnmdan uluttasona baktı görünmedi bişey.alttan bakmak istedi ben istemedim.haftaya tekrar gel dedi.çok korkuyorum tüm sonuçlarım normal ama karnımda görünen bişey yok.siz nasıl gördünüz alttanmı baktırdınız ben çok korkuyorum karnımdan bakınca görünmezmi.lütfen beni aydınlatın
Tatliim hic hiccc uzulme bak benm degerlerm 2000di aradan bigun sora gittim yani muhtemelen 3000di direk alttan gorundu kesem ustten gorulmemesi cok normal sakin icini sikma ay benm gbi aglama korkma hic ustten bakmadi benm doktorm bebegmide alttan gorduk bi hafta sora. Alttan dha rht takip edilio bebisler hayrli olsn allah eline almak nasip etsn insallahh cok sevndmmBeni en iyi sen anlarsın.bugün özele gittim gecen devlet e gitmşdim beni rezil ettler dış gebelik olabilir dediler öyle çok ağladımki.özelde doktorum alttan bakmak istedi ama ben istemedm korkyrm.karnmdan baktı görünmedi haftaya tekrar gel dedi.kan değerlerim normal ama bebek görünmüyor çok üzgünüm güveniyorum her doktora
Kızlar slm bende gecen hafta öğrendim hamile olduğumu ama bir sıkımtım var ve çok mutsuzum son adet tarihim 7aralık.betahcg bugün 2853, 26 çıktı doktor karnmdan uluttasona baktı görünmedi bişey.alttan bakmak istedi ben istemedim.haftaya tekrar gel dedi.çok korkuyorum tüm sonuçlarım normal ama karnımda görünen bişey yok.siz nasıl gördünüz alttanmı baktırdınız ben çok korkuyorum karnımdan bakınca görünmezmi.lütfen beni aydınlatın
Çok saol içimi rahatlattın ağlamakdan gözlerim şişti artık.çok korkuyorum alttan muayene olmakdan petsi inşallah görünür illa alttanmı bakmak zorundalar çoğu kişi hiç baktırmamış.çok kötüyüm çok saol beni en iyi si anlarsınız allahım hepimizin bebeğine sağlık versin bizlerede kolay doğumlar nasip etsinTatliim hic hiccc uzulme bak benm degerlerm 2000di aradan bigun sora gittim yani muhtemelen 3000di direk alttan gorundu kesem ustten gorulmemesi cok normal sakin icini sikma ay benm gbi aglama korkma hic ustten bakmadi benm doktorm bebegmide alttan gorduk bi hafta sora. Alttan dha rht takip edilio bebisler hayrli olsn allah eline almak nasip etsn insallahh cok sevndmm
Korkutma beni çok kötüyüm gercekdenmi kötü bişeymi var acaba hiç bir şeyde hissetmiyorum içimde off çok köyüyüm allahım yardım etsin.sen nasıl hissediyorsun benim hiç bir sıkıntım yok ama karnımda bişey var gibi bi hisde varCanım her türlü üstten alttan görünürdü bence bu kadar zaman geçmiş ilk defa mı gittin doktora hcg bayağı yüksek 1500 de kese görünüyor hatta sende şuan kalp atışı bile vardır başka hastaneye yada başka doktora gitmeni ve mümkünse üstten olmuyorsa alttan yaptırmanı öneriyorum zaman kaybediyorsun benim 8. Haftam seninde öle hadi diyelimki geç döllenme ama 2853 hcg????
Haberdar et beni mersk ettim
Beni çok rahatlattın hala aglıyorum alttan muayene olmycam çok korkuyorum petsi ibşbak benm degerlerm 2000di aradan bigun sora gittim yani muhtemelen 3000di direk alttan gorundu kesem ustten gorulmemesi cok normal sakin icini sikma ay benm gbi aglama korkma hic ustten bakmadi benm doktorm bebegmide alttan gorduk bi hafta sora. Alttan dha rht takip edilio bebisler hayrli olsn allah eline almak nasip etsn insallahh cok sevndmm
Ay canm bebm aynen ya bende yaklask 3000lerdeydi degerm alttan kesemizi gorduk sen internetten bak arastr deger 5000 oldumu ustten gorulur. Bole bizimkiler gbi ufak sayilarda alttan gorulur. Aradan 10 gun sorada bebegin kalp atisni onuda alttan mauyeneyle gorduk. Alttan muayene uste gore bi hafta erkenden takip edileblio gebelikte bazi doktorlarda 12 haftaya kdrda alttan bakarlar dha rahat bebegn gelisimi anlamak. Sende o zman bekle bi hafta git ustten gorursnuz allahn izniyle. Ben dayanamazdm o yuzden kanm 3000 olnca alttsn baktrddk. Herkeste aynimi bilmem ama senn degerlern iyi yani hamileleik var allahn izniyle dualarmdadn ayni endiseler bendede vardi hic korkma uzme kendinide bebiside[/QUOTE]Beni çok rahatlattın hala aglıyorum alttan muayene olmycam çok korkuyorum petsi ibş
Çok saol içimi rahatlattın ağlamakdan gözlerim şişti artık.çok korkuyorum alttan muayene olmakdan petsi inşallah görünür illa alttanmı bakmak zorundalar çoğu kişi hiç baktırmamış.çok kötüyüm çok saol beni en iyi si anlarsınız allahım hepimizin bebeğine sağlık versin bizlerede kolay doğumlar nasip etsin
Endişe etme ,bnmde hiç üstten görünmüyor hep alttan muayene ediyor Dr ,Korkutma beni çok kötüyüm gercekdenmi kötü bişeymi var acaba hiç bir şeyde hissetmiyorum içimde off çok köyüyüm allahım yardım etsin.sen nasıl hissediyorsun benim hiç bir sıkıntım yok ama karnımda bişey var gibi bi hisde var
Çok çok saol allah senden razı olsun öyle ihtiyacım varki bunları duymaya.bişey sorcam bebeğin kalbi attığında sen bişey hissetmişmiydin.sanki benimki atmaya başladı.o alttan muayeneden korkuma sabrediyorum yoksa bende duramıyorum.nolur hep konuşalım[/QUOTE]Ay canm bebm aynen ya bende yaklask 3000lerdeydi degerm alttan kesemizi gorduk sen internetten bak arastr deger 5000 oldumu ustten gorulur. Bole bizimkiler gbi ufak sayilarda alttan gorulur. Aradan 10 gun sorada bebegin kalp atisni onuda alttan mauyeneyle gorduk. Alttan muayene uste gore bi hafta erkenden takip edileblio gebelikte bazi doktorlarda 12 haftaya kdrda alttan bakarlar dha rahat bebegn gelisimi anlamak. Sende o zman bekle bi hafta git ustten gorursnuz allahn izniyle. Ben dayanamazdm o yuzden kanm 3000 olnca alttsn baktrddk. Herkeste aynimi bilmem ama senn degerlern iyi yani hamileleik var allahn izniyle dualarmdadn ayni endiseler bendede vardi hic korkma uzme kendinide bebiside
Cnm bebek le ilgili şuan hiç bişiy hissetmiyorum 7haftalık ,ne hissedilen zaten anca tiksindim ve lekelenmem var :)böyle hissettiriyor kendini[/QUOTE]senden razı olsun öyle ihtiyacım varki bunları duymaya.bişey sorcam bebeğin kalbi attığında sen bişey hissetmişmiydin.sanki benimki atmaya başladı.o alttan muayeneden korkuma sabrediyorum yoksa bende duramıyorum.nolur hep konuşalım
Allahın izniyle inş bişey olmaz allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşEndişe etme ,bnmde hiç üstten görünmüyor hep alttan muayene ediyor Dr ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?