- 9 Temmuz 2014
- 2.511
- 1.460
- 158
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
seni çokkk iyi anlıorum sabrsızlanıo ınsan resmen saat sayıyordum. gecen gece kasık agrım vardı sora olmqadı hıc bende onu bebek sanıyordum gdnce agrım dra mesaj attm gel bı bakalm dedı. alttan muayeneyle tabıkı 6+5 gunluk hamıle oldgmu ogrendım carsmba gnu. bak dedı bebegın burda kalbıde burda ve o muhtesem sesı duyduk saskınız yıllar sor nasıp ettı rabbım bu duyguları bıze. sende ısteyen herkeste yasar ınsallah. sabırlı ol ve hep elını karnına koyup ya halık ya varis oku. sende hayrlı haberlerle donde içimz rahat etsnYok başka bir sıkıntı ama bilmiyorum doktorlar beni çok korkuttu bi görseydim içim rahatlıyacak eve sıgamıyorum içim daralıyor ptesi ya randevum süreklide doktora gitmek istemiyorum.sonra doktorumu değiştircem beni psikolojik olarak rahatlatması lazım doktorum ben çok paniğim.kafamda olmadık seyler kuruyorum
Kizlar size bi sorum olacak doktorum olabilir dedi sadece regl siddettinde olursa sorun dedi ama yinede icim rahat etmedi ayni durumu yasayanlar var mi acaba
Bende kahverengi lekelenme oluyo ama cok siddetli degil günlük pede gelmese bile bazen akintida bi kahverengilik oluyo acaba sizlerdede varmiydi nekadar sürdü
Kahverengi lekelenmenin sebebi bebeğin rahme yerleşmesi dolayısıyla, rahimdeki kılcal damarlardan birinin çatlaması ve bu çatlama sonucu oluşan kanın rahim içinde kurumasıdır. Kuruyan kan vücuttan kahverengi leke şeklinde atılır. Çok normal bir durum bu. Fakat her hamile bayanda görülen birşey değil. Doktorunuzun dediği gibi kırmızı ya da pembe kanamanız olursa doktorunuza başvurmalısınız. Onun dışında sıkıntı yok. Bu kahverengi lekelenmeler ise 3 ila 10 gün arasında sürebilir.
Bende bu tarz kanama olmadı fakat kuzenim bu durumu tam da şuan yaşıyor. Aynı zamanlarda hamile kalmışız. Onun kahverengi lekelenmeleri var 2 gündür. Doktoru korkmaması gerektiğini, bir sıkıntı olmadığını belirtmiş.
İçinizi rahat tutun. Korkacak birşey yok. Aksine çok normal bir durum bu. Yerleşme kanaması, implantasyon kanaması olarak araştırırsanız yeterince bilgi alırsınız bu konuda.
Aa benimde son adet tarihim 7aralık ama bana göre yanlış hesaplama yapıyor doktor sana sorabilirmiyim nasıl hasaplıyor yani şöyle bana göre ben 16.18.20.23.yada 26.sında hamile kalmış olabilirim birde biz 26.sında kan tahlilili yaptırmıstık nrgatif çıkmıştı demekki ben bu tarihlerde hamile kalmadım yada kanda çıkmama ihtimali varmı.sonra ocagın 25.de tekrar kan tahilili yaptırdık ozaman çıktı.ben bişey anlamdım bu hesaplamaları siz nasıl yaptınız.yok arkadas benim doktorum iyi çıkmadı anlatmyor bişey takmış bi tek allatn bakmaya bi anlat beni rahatlat demi doktor.senle yakın tarihimiz şimdi ben kaç haftalık hamile oluyorum[/QUOTE]kızlar lütfen bebek kuck fılan bole seylerı takmayın benm son adet tarıhım 5 aralık ama benm gec dollenme olmus doktorum bana baska bı adet tarıhı verdı 19unda adet olmsm gbı hesaplıoruz ve bebegın gelısımı normal gdıo allahn ıznıyle.
Aa benimde son adet tarihim 7aralık ama bana göre yanlış hesaplama yapıyor doktor sana sorabilirmiyim nasıl hasaplıyor yani şöyle bana göre ben 16.18.20.23.yada 26.sında hamile kalmış olabilirim birde biz 26.sında kan tahlilili yaptırmıstık nrgatif çıkmıştı demekki ben bu tarihlerde hamile kalmadım yada kanda çıkmama ihtimali varmı.sonra ocagın 25.de tekrar kan tahilili yaptırdık ozaman çıktı.ben bişey anlamdım bu hesaplamaları siz nasıl yaptınız.yok arkadas benim doktorum iyi çıkmadı anlatmyor bişey takmış bi tek allatn bakmaya bi anlat beni rahatlat demi doktor.senle yakın tarihimiz şimdi ben kaç haftalık hamile oluyorum
Ben çok korkuyorum bilmiyorum bende büyük takıntıı oldu çünkü eskiden gitmiştim bayag sıkıntulı günler getirmiştim ve bir doktor bakmak istemişti ben çığlık kıyamet ağlayarak kaçtum resmen oda bende bu korkuyu oluşturdu.ptesi gidiyim olmazsa bekleyim. Peki kalp atışını duyabilirimiyim acaba. Çok şükür iyyim bi sıkıntım yok allaha emanet sabredip beklerim göremezsem annelerimiz zamanında hiç birşey yokmuş.sıkıntım olursa hemen giderim[/QUOTE]Canım alttan bakma konusunda ben doktoruna hak veriyorum. Benimki 8. Haftasının içinde hala karından tam net görünmüyor. 11. Haftaya kadar karından bakmak çok doğru değil detaylı bir şeyler görmek istiyorsanız diyor. Ayrıca alttan bakarsa geç Döllenme bile olsa makina kendi otomatik hesaplıyo Bebeğin kaç haftalık olduğunu. Ya sabredip kafana takmadan bekleyeceksin ya da doktora izin verip rahatlayacaksın. Zaten o kadar korkunç ya da Acılı bir şey değil bence.
Cok tesekkur ederim, uzun süredir istenen bi bebek haliyle herseyden korkuyorum. Bide sizlerde bulanti yada baska bisey var mi acaba bende hic bi belirti yokta sadece gögüs hassasiyeti ve kabizlik sorunum var cok korkuyorum ya bebegime bisey olursa diye kalbi atmamaya baslaesa falan diye.ama öyle bisey olsa herhalde kanama fln herhangi bisey olir dimi
Rabbim hepimize bebeklerimizi saglikla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder insallah
Canm arkadasnda dedgi gbi bebegi gorup ona gore kac haftalk oldgnu anliolar. Ona gore doktorn sna gec dollenmis veya dollenmemis bilgi verr. O zman bekleyeceksn ustten bebisin gorunene kdr. Benm doktrm 12. Haftaya kdrda alttan bakacakki ben cok tedaviler gordm o yuzden sknti deil alt ust muayene :) insallah gorrsn bebisinide o minnak kalp atis sesnide raht edersnz. Bende en son druma dedm ben kac haftalk gebe oldgmu ble blmiom die uzuldum oda bebegi gordk kalbni duyduk sen gec gebe kalmssn sna baska bi adet tarhi vercem dedi normal adetnle bebegin uyusmuyo o yuzden degstk tarihi smdi cok skur tam o tarihe gore gidio bebek. Allah su zor gunlermizi hayrlsyla atlatmamizi nasip etsn[/QUOTE]Ben çokhamileyim bilmiyorum bende büyük takıntıı oldu çünkü eskiden gitmiştim bayag sıkıntulı günler getirmiştim ve bir doktor bakmak istemişti ben çığlık kıyamet ağlayarak kaçtum resmen oda bende bu korkuyu oluşturdu.ptesi gidiyim olmazsa bekleyim. Peki kalp atışını duyabilirimiyim acaba. Çok şükür iyyim bi sıkıntım yok allaha emanet sabredip beklerim göremezsem annelerimiz zamanında hiç birşey yokmuş.sıkıntım olursa hemen giderim
Rica ederim, ne demek Yardimci olabildiysem ne ala.
Ben suan 6+6'dayim. Bugune kadar hic bulantim olmadi. Hatta ben de tedirgin olup bu konuyu doktoruma sormustum. Cevap yine ayni oldu. :)
"Herkeste ayni belirtiler olmaz."
Yani o sebepten dolayi korkma. Bende de sadece gogus hassasiyeti ve siskinligi mevcut. Onun disinda gaz sikayetim var.
Aslinda seninle ayni belirtilere sahibiz. Sadece tek fark senin lekelenmen.
Bunlari kafana takip kendini strese sokma. Inan ki bir sikinti yok sende. Stres yapip bir de icindeki cana eziyet etme lutfen.
Yemene icmeme dikkat et ki kabizligi bir an once atlat. Bende de ilk baslarda olmustu sonra tamamen gaz olayina cevirdi.
Icini ferah tut. Normal ve saglikli bir hamilesin sen. :)
Ben çok korkuyorum bilmiyorum bende büyük takıntıı oldu çünkü eskiden gitmiştim bayag sıkıntulı günler getirmiştim ve bir doktor bakmak istemişti ben çığlık kıyamet ağlayarak kaçtum resmen oda bende bu korkuyu oluşturdu.ptesi gidiyim olmazsa bekleyim. Peki kalp atışını duyabilirimiyim acaba. Çok şükür iyyim bi sıkıntım yok allaha emanet sabredip beklerim göremezsem annelerimiz zamanında hiç birşey yokmuş.sıkıntım olursa hemen giderim[/QUOTE]Canım alttan bakma konusunda ben doktoruna hak veriyorum. Benimki 8. Haftasının içinde hala karından tam net görünmüyor. 11. Haftaya kadar karından bakmak çok doğru değil detaylı bir şeyler görmek istiyorsanız diyor. Ayrıca alttan bakarsa geç Döllenme bile olsa makina kendi otomatik hesaplıyo Bebeğin kaç haftalık olduğunu. Ya sabredip kafana takmadan bekleyeceksin ya da doktora izin verip rahatlayacaksın. Zaten o kadar korkunç ya da Acılı bir şey değil bence.
Evet canm ben yedincu haftamdayim pazartesi gdip yaptrcam. Acaba ne testi bunlar merak ediormKızlar 6.. Haftaniz da istenilen testleriniz var mı.. Dün drum haftaya cuma testlerini yaparız dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?